μοναδικό σπίτι στην Κεμπέκ κομψή μορφή της πρόσοψης από σκυρόδεμα

Μοναδικό σπίτι στο Κεμπέκ – αξιοθαύμαστη πολυπλοκότητα μέσα σε ένα τσιμεντένιο κουτί

Σήμερα επιλέξαμε να απεικονίσουμε ένα οικογενειακό σπίτι στο Κεμπέκ. Εδώ, οι ανάγκες της οικογένειας ήταν καθοριστικές στο σχεδιασμό. Χρειάζεστε λίγο περισσότερη ιδιωτικότητα για τους εφήβους και πιο άνετα δωμάτια για τα οικογενειακά βράδια.

Με την πρώτη ματιά, το αποτέλεσμα της εργασίας των αρχιτεκτόνων Paul du Bellet Kariouk μπορεί να φαίνεται λίγο ισχυρό. Στην πραγματικότητα, ανοιχτοί και περίπλοκοι εσωτερικοί χώροι κρύβονται πίσω από τη μονολιθική εξωτερική εμφάνιση.

Θα θέλαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο σχεδιασμό αυτών μαζί με εσάς! Μήπως σου αρέσει?

Ο Καριούκ ονομάζει αυτό το περιτειχισμένο κουτί το οικογενειακό φρούριο. Γνωρίζετε αυτή την έκφραση; Φαίνεται να χρησιμοποιείται εδώ με την κυριολεκτική έννοια. Το σπίτι υψώνεται πάνω από μια κοιλάδα ποταμού. Παίρνετε μια θέα στο εσωτερικό και μια θέα έξω από τα μεγάλα παράθυρα.

Ο κάτω όροφος χαρακτηρίζεται από συμπαγή εμφάνιση

μοναδικό σπίτι στο Κεμπέκ πολύ μοντέρνο εξωτερικό σχέδιο

Η άλλη πλευρά αυτής της περίεργης κατασκευής δείχνει πολύ μικρά παράθυρα. Η θέση τους λαμβάνεται υπόψη με την πτώση του φωτός. Θέλετε να φέρετε όσο περισσότερο φως και θερμότητα μπορείτε μέσα. Αυτό είναι θεμελιώδες για τα σπίτια παντού στον Καναδά.

Αν το δείτε από κοντά, ο εξωτερικός σχεδιασμός φαίνεται πιο δραματικός.

Από αυτήν την οπτική γωνία μπορείτε να δείτε το σχέδιο να κυριαρχείται από μοτίβα pinwheel

μοναδικό σπίτι στο Κεμπέκ σαν πλάκες σκυροδέματος συνυφασμένες

Η είσοδος εισήχθη σε μία από τις μικρότερες πλευρές. Στη συνέχεια, περνάτε από έναν διάδρομο που ανοίγει προς τα έξω με γυάλινους τοίχους.

Τα φώτα Bollard, που εγκαταστάθηκαν στο πάτωμα, είναι επίσης εντυπωσιακά εδώ

μοναδικό σπίτι στο Κεμπέκ με έναν μικρό κήπο feng shui στο πλάι

Εδώ καταλαβαίνει κανείς και το βαθύτερο νόημα της μεγάλης εφαρμογής γυαλιού.

Ο ένας οδηγείται μέσω αυτού του διαδρόμου στο άλλο άκρο του σπιτιού και οι δύο όροφοι συνδέονται με αυτή τη διαφανή λύση

μοναδικό σπίτι στη γυάλινη πόρτα της Κεμπέκ και στενούς διαδρόμους

Οι παρακάτω επιφάνειες διατηρούνται πολύ απλές. Πιο συγκεκριμένα, εδώ έχουμε να κάνουμε με ακτινοβολούμενα δάπεδα από σκυρόδεμα και βαμμένη ξηρή τοιχοποιία. Οι σκάλες δείχνουν ένα πολυτελές στυλ.

Όλα τα σαλόνια συνδέονται με τις σανίδες δαπέδου. Το σπίτι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Υπάρχει επίσης ένα τεχνικό δωμάτιο, ένα δωμάτιο για τηλεόραση και αποθηκευτικός χώρος.

Ο επάνω όροφος είναι σε γενικές γραμμές ένας ανοιχτός χώρος με μια γωνιά ύπνου για τους γονείς. Μία από τις προεκτάσεις των σανίδων δαπέδου οδηγεί στον μελλοντικό κήπο στην οροφή του σπιτιού. Αυτό το συμπλήρωμα παραπάνω θα εξελιχθεί στη συνέχεια στο πιο σημαντικό μέρος χαλάρωσης για την οικογένεια. Από εκεί θα μπορείτε να κοιτάξετε με ηρεμία το περιβάλλον με τα όμορφα δέντρα και να απολαύσετε την όμορφη θέα.

Στην άλλη επέκταση του διαδρόμου, έχει εγκατασταθεί χώρος υγιεινής με μπανιέρα. Αυτό προορίζεται εδώ ως ευκολία για τους χρήστες της κρεβατοκάμαρας.

Οι σκάλες στο κέντρο του σχεδίου μας φέρνουν στο κέντρο του δωματίου. Ένα μικρό παράθυρο παραμένει πίσω μας, το οποίο είδαμε κοιτάζοντάς το από έξω.

Μπροστά μας βρίσκονται οι σκάλες του καταστρώματος που πρόκειται να χτιστεί

μοναδικό σπίτι σε ξύλινες σανίδες από καρυδιά Κεμπέκ και κάγκελα αλουμινίου

Αντί για δάπεδα από σκυρόδεμα, τα υλικά γυαλιού και ξύλου βρίσκονται κυρίως στον κάτω όροφο

μοναδικό σπίτι στα φώτα και τα παράθυρα με εικόνες που μοιάζουν με αστέρια της Κεμπέκ

Αυτά χρησιμοποιήθηκαν στο φράχτη και στην πόρτα στα αριστερά.

Οι σκάλες έχουν διπλή λειτουργία σε αυτό το σπίτι. Χρησιμεύουν φυσικά ως σύνδεση μεταξύ των ορόφων και ταυτόχρονα ορίζουν μικρότερες σκάλες.

Από την κουζίνα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο σαλόνι και παντού έχετε θέα στα όμορφα καταπράσινα δέντρα

μοναδικό σπίτι-στο-Κεμπέκ-μοντέρνο-άνετο-τραπεζαρία-στον-δεύτερο όροφο

Ο ανοιχτός χαρακτήρας του σχεδίου κτιρίου έρχεται από μόνος του στην κουζίνα. Μπορείτε επίσης να δείτε τα πλεονεκτήματα του μερικού ανοίγματος μεταξύ των δύο ορόφων.

Και οι δύο περιοχές συνδέονται χωρικά και στιλιστικά και έχουν ισχυρότερη σύνδεση με τους εξωτερικούς χώρους χάρη στα μεγάλα παράθυρα

μοναδικό σπίτι στο μινιμαλιστικό σχέδιο του Κεμπέκ χωρίς ραφή μετάβαση

Ο σχεδιασμός ολόκληρου του σπιτιού είναι πολύ συμπαγής. Αυτό ισχύει και για την κρεβατοκάμαρα των γονιών με πλήρη ταχύτητα. Η ταλάντευση μπροστά από το κρεβάτι ανοίγει μέσα από συρόμενες πόρτες. Αυτός ο χώρος μπορεί να διαχωριστεί από το σαλόνι με τον ίδιο τρόπο.

Λίγο περισσότερη πολυτέλεια επέτρεψε προσθέτοντας την μπανιέρα που φαίνεται εδώ, η οποία ήδη αναφέρθηκε. Βρίσκεται στην κορυφή του σπιτιού, έτσι ώστε η χαλάρωση να είναι ακόμη πιο ολοκληρωμένη κοιτάζοντας τη φύση.

Τα γυάλινα παράθυρα με γυαλί εξασφαλίζουν τη διατήρηση του ιδιωτικού χώρου

μοναδικό σπίτι στο Κεμπέκ απολαύστε ένα μπάνιο με πολύ φυσικό φως

Που μένεις Μια τέτοια κατασκευή θα έφερνε ακριβώς τα ίδια πλεονεκτήματα στην περιοχή σας; Ζείτε σε ένα μέρος που διαμορφώνεται από τη φυσική ομορφιά της φύσης; Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες αυτού του διαμερίσματος για περισσότερη ελευθερία και ειρήνη και στο σπίτι σας.

Θαυμάστε τη συγκεκριμένη δημιουργία από έξω για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια της ημέρας

μοναδικό σπίτι στην πλευρά του Κεμπέκ της πρόσοψης την ημέρα