εξωτερικές ιδέες επίπλωσης εξοχικού σπιτιού με έντονες πινελιές

Ιδέες επίπλωσης εξοχικού σπιτιού

Κλασικό, κομψό και άνετο: χωρίς εξαίρεση, αυτά είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να αποδοθούν στο αγροτικό στυλ. ο Έπιπλα εξοχικού σπιτιού Το να είναι πρακτικό και άνετο δεν είναι δύσκολο έργο. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να διατηρούμε τα πάντα απλά και οργανικά.

Αυτό το στυλ σας προσφέρει πολλές δυνατότητες που θα ήταν αδύνατες με άλλους. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά αξεσουάρ και έπιπλα στο εσωτερικό. Αυτά δίνουν στο σπίτι σας έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Οποιοδήποτε σπίτι μπορεί να εσωτερικοποιήσει το αγροτικό πνεύμα και αυτό λειτουργεί υπέροχα ανεξάρτητα από το γύρω τοπίο. Αγροτικό, μινιμαλιστικό και ζεστό, σας επιτρέπει να αναδείξετε τα στοιχεία που θέλετε. Το όλο θέμα λειτουργεί με προτίμηση στις λεπτομέρειες.

Πώς μπορούμε να κάνουμε το εξοχικό μας κομψό και άνετο

ιδέες διακόσμησης εξοχικού σπιτιού οργανικές υφές

Ένα από τα πιο σεβαστά χαρακτηριστικά του αγροτικού στυλ είναι ότι καθιστά δυνατή τη χρήση των δικών σας συλλογών επίδειξης και παλιών επίπλων στο σχέδιο που διαφορετικά θα έπρεπε να απορρίψετε.

  1. Σχεδιάστε τον εξωτερικό χώρο

Κατά τη δημιουργία του σχεδιασμού της εξοχικής κατοικίας, η προσοχή στο περιβάλλον είναι εξίσου σημαντική με τον σχεδιασμό του εσωτερικού. Μου αρέσει να περιγράφω την αίσθηση που προκαλείται από τον αγροτικό σχεδιασμό σε εικόνες: Μοιάζει με εκείνη τη στιγμή που βρίσκεστε μόλις ένα βήμα μπροστά από την πόρτα και μπορείτε ήδη να νιώσετε τη χαλάρωση του να επιστρέψετε στο σπίτι.

Μια βεράντα που περιβάλλει όλο το σπίτι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιτύχετε μια κλασική αλλά αγροτική εμφάνιση. Αυτό είναι ένα στοιχείο που καθορίζει τον τόνο της υπόλοιπης επίπλωσης του σπιτιού. Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο, αυτή η λειτουργία μπορεί επίσης να αναληφθεί από την μπροστινή αυλή, τη βεράντα, το μπαλκόνι ή την μπροστινή αυλή. Εξαρτάται λιγότερο από το μέγεθος και πολύ περισσότερο από τον κατάλληλο σχεδιασμό της διακόσμησης.

Ωραίο αίθριο

ιδέες επίπλωσης εξοχικού σπιτιού εξωτερική σχεδίαση

Γεμίστε το γύρω αίθριο ή την αυλή με μερικές κουνιστές καρέκλες. Σκεφτείτε επίσης μερικά φυτά δοχείου και υπέροχα τριαντάφυλλα. Απλά φανταστείτε πόσο όμορφο θα φαίνεται αυτό όταν τυλιχτούν γύρω από ένα ξύλινο στύλο. Τα φώτα των φαναριών αντιπροσωπεύουν έναν άλλο απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να ομορφύνουν το εξοχικό χωρίς να υπερβαίνουν ορισμένα όρια.

Ρομαντικός φωτισμός

εξοχική κατοικία με επίπλωση φαναριών βεράντας

Σχεδιασμός βεράντας εξοχικού σπιτιού

εξοχική κατοικία ιδέες επίπλωσης βεράντα βεράντα

  1. Περιτριγυρισμένο από ξύλο

Οι ξύλινες πινελιές φαίνεται να γίνονται πιο δημοφιλείς κάθε μέρα. Το ξύλο είναι στην πραγματικότητα το κύριο στοιχείο που δίνει στο εξοχικό σπίτι τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Κυριαρχεί σε όλο το σπίτι. Η χρήση πάνελ τοίχου, ξύλινα πατώματα, ακόμη και οροφές με εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια τονίζουν και τονίζουν τον κλασικό χαρακτήρα της καλύβας. Οι κοίλες επιφάνειες γερνούν με εξαιρετικό τρόπο. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι το σπίτι εξοπλισμένο με αυτά γίνεται πιο όμορφο μόνο με την πάροδο του χρόνου. Εάν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε κυρίως ξύλο, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πέτρα και το σκυρόδεμα που χρησιμοποιείτε έχουν αγροτικό, τραχύ χαρακτήρα.

Έπιπλα εξοχικού σπιτιού από ξύλο

μοντέρνες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού έπιπλα εξοχικής κατοικίας ξύλο

Εδώ βιώνουμε κλασικά γαλλικά παράθυρα και άλλα ανοιχτά ανοίγματα σε μια ομοιόμορφη ιδέα. Εάν το αγνοήσετε, έχετε κάνει μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν λιγότερο γυαλί. Γιατί αυτό το υλικό χαλάει τον αγροτικό χαρακτήρα των σπιτιών. Τα έπιπλα από φυσικό ξύλο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε περισσότερη ζεστασιά στο εξοχικό.

Παραδοσιακό σαλόνι

ιδέες διακόσμησης σαλονιού έπιπλα εξοχικού σπιτιού

  1. Φως και χαλάρωση

Τα πιο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του εξοχικού σπιτιού είναι η οικονομία και η προσβασιμότητά του.Το λευκό είναι η πιο χρησιμοποιούμενη απόχρωση στα σύγχρονα εξοχικά σπίτια και αυτό είναι απολύτως λογικό. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό, επέλεξαν μια κομψή, λευκή εμφάνιση.

Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο χρώμα, τότε το ανοιχτό μπεζ ή η κρέμα θα λειτουργήσουν επίσης υπέροχα. Ωστόσο, κολλήστε στο λευκό όσο μπορείτε. Έτσι θα πετύχετε την παραδοσιακή αύρα του εξοχικού σπιτιού.

Έγχρωμες προφορές για περισσότερο χρώμα

σαλόνι εξοχικό σπίτι επιπλωμένο φωτεινά χρώματα

  1. Φιλόξενη κουζίνα και υπέροχη τραπεζαρία

Η κουζίνα είναι η ψυχή και η καρδιά των περισσότερων σύγχρονων σπιτιών και εμείς στο Freshideen δεν κουραζόμαστε να το τονίζουμε ξανά και ξανά. Αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό σε μια ιδέα ενός εξοχικού σπιτιού. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε με το σχεδιασμό τους και στη συνέχεια να διαδώσετε το στυλ που σίγουρα έχετε εδώ στα υπόλοιπα δωμάτια.

Βάλτε την κουζίνα και την τραπεζαρία μαζί

ιδέες επίπλωσης εξοχικού σπιτιού τραπεζαρία κουζίνας

Όλα στην κουζίνα του εξοχικού σπιτιού είναι απλά και ζωντανά. Η παλέτα χρωμάτων είναι συνήθως ουδέτερη και αποτελεί το τέλειο σκηνικό για ένα εκλεκτικό μείγμα επίπλων. Το ξύλο κάνει μια ισχυρή δήλωση εδώ. Το τελευταίο καταβροχθίζει τόσο τον χώρο εργασίας για την παρασκευή κρέατος όσο και το νησί της κουζίνας.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε ένα άλλο μέρος του εξοπλισμού. Υπάρχουν ράφια για τα δοχεία με λουλούδια, νιπτήρες στην ποδιά και ξύλινα τραπεζάκια, τα οποία συνδυάζονται με τραπέζια φαγητού, τα οποία δίνουν έμφαση στο χώρο. Μη διστάσετε να προσθέσετε πολυέλαιους αντίκες και να χρησιμοποιήσετε κλασικά γραφικά. Μέσω αυτού θα μπορείτε να κάνετε ένα είδος ταξιδιού στο χρόνο στο παρελθόν, το οποίο θα εξασφαλίσει μια πιο ζεστή εμφάνιση.

Επιπλώστε τη μικρή κουζίνα με στυλ

ιδέες επίπλωσης εξοχικού σπιτιού κουζίνα και τραπεζαρία

Απλές γραμμές

στήσιμο κουζίνα εξοχική κατοικία έπιπλα κουζίνας ξύλινος νεροχύτης

  1. Ανοιχτά ράφια και ντουλάπια

Έχετε ήδη παρατηρήσει τα μεγάλα ανοιχτά ράφια και ντουλάπια με γυάλινες πόρτες; Βρίσκω το ξύλινο πλαίσιο απλά υπέροχο. Έχουμε να κάνουμε με απολύτως απλά και αγροτικά ράφια. Μέσα από αυτά παίρνετε αμέσως την εμφάνιση του εξοχικού σπιτιού. Το Dabai δεν έχει τόσο υψηλές απαιτήσεις για τον διαθέσιμο χώρο και τον προϋπολογισμό για την ανακαίνιση. Αυτά τα ανοιχτά ράφια δίνουν στον τοίχο μια χαρακτηριστική εμφάνιση και καθιστούν πολύ εύκολη την εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών διακοσμήσεων. Θα πρέπει να τονιστεί εδώ ξανά ότι η ανάμειξη και το ταίριασμα ράφια διαφορετικών στυλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πετύχετε το δικό σας στυλ.

Τα ανοιχτά ράφια στην κουζίνα φαίνονται απλά και ελκυστικά

λευκή κουζίνα έπιπλα εξοχικού σπιτιού ανοιχτά ράφια τραπέζι

Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε το χρώμα στο ελάχιστο.

  1. Όμορφα χρώματα και κλασικά πυροσβεστήρια

Δεν θα θέλατε να δοκιμάσετε λίγη διακόσμηση και λιγότερα υφάσματα; Έτσι, θα μπορούσατε να επιτύχετε ένα στυλ αγροικίας στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο. Οι απλές ρίγες και το καρό μοτίβο φαίνονται υπέροχα όταν πρόκειται για τόνους και επίδειξη μαξιλαροθηκών. Φροντίζουν να λαμβάνετε αρκετή δόση σκίασης. Ανησυχείτε ότι δεν θα βρείτε τα σωστά κομμάτια που ταιριάζουν απόλυτα με το εσωτερικό σας; Το στυλ της εξοχικής κατοικίας καθιστά υπέροχο να φιλοξενήσει έναν εκλεκτικό συνδυασμό καρεκλών, κρεβατιών, καναπέδων και υφασμάτων.

Το σωστό πνεύμα εξοχικής κατοικίας

σαλόνι ιδέες επίπλωσης εξοχικό σπίτι καναπέ ντουλάπα τραπέζι

Ένα τζάκι εξοχικού στυλ είναι λίγο πιο δύσκολο να δημιουργηθεί. Εδώ πρέπει να πετύχεις τέλεια αποτελέσματα, αλλιώς δεν φαίνεται καλό. Εξετάστε ένα vintage εξωτερικό γείσο και τούβλο. Έτσι θα επιτύχετε μια αυθεντική εμφάνιση. Εξασφαλίζετε επίσης μια ζεστή, ονειρική εμφάνιση. Με αυτό θα νιώσετε άνετα και ωραία ακόμη και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

Έπιπλα εξοχικού σπιτιού – ενσωματώστε τζάκι

εξοχική κατοικία ιδέες επίπλωσης σαλόνι τζάκι ξύλινο τραπέζι

  1. Vintage-μοντέρνο άγγιγμα

Υπάρχουν πολλές μικρές συμβουλές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν το εσωτερικό του εξοχικού σπιτιού όμορφο. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αναλάβετε μια σημαντική ανακαίνιση. Σκεφτείτε ένα απλό ποδόλουτρο. Εάν αυτό γίνεται σε χαμηλή απόχρωση, φαίνεται μοντέρνο και επίσης εγγράφεται απρόσκοπτα στο θέμα. Τα όμορφα ξύλινα ντουλάπια και τα τραπεζάκια κάνουν επίσης ωραίες αποχρώσεις ξύλου χωρίς να χρειάζεται να επανασχεδιάσετε ολόκληρο το πάτωμα. Έτσι έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε το vintage με το μοντέρνο (σε αυτή την περίπτωση μην συγχέεται με το σύγχρονο). Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι σε αυτή την περίπτωση η συνάρτηση έχει προτεραιότητα έναντι της φόρμας.

Η απομόνωση του εξοχικού σπιτιού

επίπλωση ιδεών εξοχικό υπνοδωμάτιο με κεκλιμένη οροφή

Έχετε λίγα vintage στοιχεία διαθέσιμα; Πάρτε ένα ξεφάντωμα για ψώνια στο τοπικό παλαιοπωλείο. Λίγο αργότερα θα αποκτήσετε μοναδικές διακοσμήσεις που μπορείτε να επιδείξετε με υπερηφάνεια.

Υπνοδωμάτιο με κεκλιμένη οροφή

ιδέες επίπλωσης εξοχικό σπίτι υπνοδωμάτιο με κεκλιμένο κρεβάτι οροφής

Αν επιλέξετε το στιλ της εξοχικής κατοικίας, θα πρέπει πάντα να αντλείτε έμπνευση από αυτή τη μοναδική εμφάνιση. Μπορεί να εφαρμοστεί με απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Θα είναι επίσης το τέλειο σκηνικό μέσα από το οποίο μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε με τις δικές σας προσωπικές πινελιές. Σε αντίθεση με πολλά άλλα στυλ σχεδιασμού, ο σχεδιασμός της εξοχικής κατοικίας φαίνεται απλός και γοητευτικός με την πάροδο του χρόνου.

Ιδέες για μπάνιο σε εξοχικό σπίτι

ιδέες επίπλωσης εξοχικής κατοικίας ανεξάρτητη μπανιέρα

Ξύλινο πάτωμα στο μπάνιο

μπάνιο ξύλινο πάτωμα ξύλινο ντουλάπι εξοχική κατοικία

Είστε λάτρης του στυλ της εξοχικής κατοικίας και έχετε ένα κατάλληλο μέρος όπου μπορείτε να ισχυριστείτε; Αν ναι, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο για εσάς.