καινοτόμος σχεδίαση ξύλου επέκταση ξύλου στο πίσω μέρος

Καινοτόμος σχεδιασμός σπιτιού – το βιώσιμο power house στο Λονδίνο

Το Power House είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής δουλειάς του Paul Archer Design στο Λονδίνο. Πώς σας ήρθε η ιδέα; Στην αρχή ήταν ένα παλιό βικτοριανό σπίτι και έχει μετατραπεί πλήρως.

Προστέθηκε μια επέκταση στο πίσω μέρος και ένα γυάλινο δωμάτιο

πρωτοποριακός σχεδιασμός σπιτιού παχύ γυαλί με πολύ φως της ημέρας

Το Power House είναι μια ανακατασκευή ενός παλιού σπιτιού στο Highbury, στο βόρειο Λονδίνο, με ένα αξιόλογο, τρισδιάστατο ξύλινο εσωτερικό. Το επίκεντρο του σχεδιασμού είναι η ευρύχωρη τραπεζαρία με ψηλή οροφή στο πίσω μέρος. Είναι μια αλληλεπίδραση περιεχομένων που αλληλοσυνδέονται – χωρίς πλαίσιο, φαρδιά παράθυρα και γραμμικά ξύλινα πάνελ.

Ένα δομικό γυάλινο κουτί αφήνει τις άμεσες ακτίνες του ήλιου να μπουν στο χώρο. Οι επάνω όροφοι της επέκτασης είναι επενδεδυμένοι με κουφώματα οροφής από ξύλο έλατου.

Το ξύλινο στρώμα χρησιμεύει τόσο ως επένδυση τοίχων στο εσωτερικό όσο και ως επένδυση για την πρόσοψη

καινοτόμα μαξιλάρια με ξύλινη επένδυση με ξύλινη επένδυση

Αυτή η επένδυση κτιρίου εκτείνεται εν μέρει πάνω από το γυαλί και λειτουργεί ως αντηλιακή προστασία.

Ένα εντελώς νέο ισόγειο δημιουργήθηκε κάτω από το αρχικό σπίτι. Αυτό έχει μια ανοιχτή, μοντέρνα διάταξη όπου πολλές δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα, το φαγητό και η χαλάρωση μπορούν να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα.

Οι διπλές πόρτες με πλήρως τζάμια προσφέρουν άμεση πρόσβαση στην καλοκαιρινή βεράντα

πρωτοποριακός σχεδιασμός σπιτιού με τζαμαρία συρόμενη πόρτα στη βεράντα

Ένα τζάμι στο τζάμι της φωτιάς, το οποίο βρίσκεται στο μουσικό δωμάτιο στον πρώτο όροφο, χρησιμεύει ως μπαλκόνι με θέα στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει άπλετο φως στο παλιό τμήμα του κτιρίου και ταυτόχρονα το σπίτι έχει άμεση σύνδεση μεταξύ των δύο τμημάτων. Μια συρόμενη γυάλινη πόρτα παρέχει περισσότερη ιδιωτικότητα εάν είναι απαραίτητο.

Highηλό ταβάνι και πολύ φως

καινοτόμος σχεδιασμός σπιτιού στενά σκαλοπάτια παρκέ

Συμπαγής χώρος καθιστικού – κομψός και μοντέρνος

καινοτόμος σχεδιασμός σπιτιού άνετη τραπεζαρία

Το ξύλο έχει προτεραιότητα εδώ και χρησιμοποιείται σε αφθονία – από επένδυση πρόσοψης, διακόσμηση και σχεδιασμό εσωτερικών τοίχων και δαπέδων έως κρυμμένους αποθηκευτικούς χώρους μεταμφιεσμένους σε τοίχους και πάγκους, μέχρι ένα μακρύ, κομψό νησί κουζίνας.

Το σύστημα φραγμού με πράσινο γρασίδι με ενσωματωμένα ράφια και πτυσσόμενα γραφεία είναι η μόνη εξαίρεση σε αντίθεση με το φυσικό ξύλο στο εσωτερικό

πρωτοποριακό σχεδιασμό σπιτιού γρασίδι πράσινες αποχρώσεις πτυσσόμενο γραφείο

Ο σχεδιασμός αυτού του σπιτιού ήταν εμπνευσμένος από την αγάπη για τη φύση και τον σκανδιναβικό σχεδιασμό. Το Power House δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον συνδυασμό φυσικών υλικών και φυσικού φωτός για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σκηνικό για την απλή, σύγχρονη και ταυτόχρονα κομψή επίπλωση σπιτιού.

Μια βιώσιμη δημιουργία για να θαυμάσετε

πρωτοποριακός σχεδιασμός σπιτιού διαφανής και μοντέρνος