Η κεντρική έδρα του Skype στην Καλιφόρνια άδεια κάθισμα μαξιλαριού

Η έδρα του Skype στο Palo Alto της Καλιφόρνια – μια κενή αποθήκη

Αυτή η αποθήκη που βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο είναι του αρχιτεκτονικού γραφείου Σχεδιασμός αστραπή σχεδιασμένο. Αποτελεί τον ακριβώς οργανωμένο χώρο εργασίας του κεντρικού γραφείου του Skype. Η κάτοψη περιλαμβάνει δωμάτια όπου συνεργάζονται επαγγελματίες από διαφορετικούς ομόκεντρους κύκλους.

Ένα κεντρικό διάδρομο διατρέχει ολόκληρο το κτίριο, όπου τα πιο θορυβώδη προγράμματα στεγάζονται σε περιβόλους.

Αυτές οι κτιριακές κατασκευές έχουν ανεξάρτητες οροφές με κυματοειδή μεταλλική πλατφόρμα, η οποία είναι χαρακτηριστική για περιοχές ευρείας εφαρμογής. Ένας από τους αρχιτέκτονες πρόσθεσε μερικά στρώματα υλικών που απορροφούν τον ήχο για να ολοκληρώσουν τη δομή της οροφής.

Μεγάλη επιφάνεια εργασίας επιπλωμένη με στιλ και κομψότητα

Τα κεντρικά γραφεία της κενής αποθήκης του Skype California καρέκλες κόκκινο ξύλο

Τα vintage βαρέλια κρασιού είναι κατάλληλα για να συμπληρώσουν ολόκληρο το εξωτερικό σχέδιο. Το όλο θέμα εδώ είναι, είναι ένα σύμβολο του τοπικού πολιτισμού στη Βόρεια Καλιφόρνια και τη χώρα του κρασιού.

Οι αίθουσες συνεδριάσεων, κοινότητας και αναψυχής είναι εξοπλισμένες με κινητά έπιπλα και φορητούς πίνακες.

Οι μεμονωμένοι χώροι εργασίας επιτρέπουν στους εργαζόμενους να συγκεντρώνονται εύκολα στη διαδικασία εργασίας. Αυτά τα δωμάτια φωτίζονται από το φως της ημέρας και αυτό έχει υγιή επίδραση στην οπτική αντίληψη.

Κατά την ανακαίνιση του κτιρίου, αφαιρέθηκε το ταβάνι και αυτό δημιούργησε την περίεργη ατμόσφαιρα της αποθήκης.

Τα αυτόνομα κοινά δωμάτια, ο έντονος φωτισμός και ο παιχνιδιάρικος εσωτερικός σχεδιασμός δημιουργούν μια φιλική προς τον άνθρωπο, εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ η μονοχρωματική παλέτα χρωμάτων και το άνοιγμα προσφέρουν χώρο για συνεργασία και δημιουργικότητα.

Έπιπλα σχεδιαστών και μοντέρνα ατμόσφαιρα                Τα κεντρικά γραφεία του κεντρικού γραφείου του Skype στην Καλιφόρνια αποθήκης

Το πράσινο, φωτεινό χρώμα έχει θετικό και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα

Οι κεντρικοί καναπέδες της αποθήκης του Skype στην Καλιφόρνια πράσινοι

Αίθουσα παιχνιδιών για ψυχαγωγία στον ελεύθερο χρόνο

Άδεια κενής αποθήκης στα κεντρικά γραφεία του Skype California

Καθίσματα και μακριά τραπέζια γραφείου

Τα κεντρικά γραφεία του Skype στην Καλιφόρνια άδειες πορτοκαλί καρέκλες

Ενδιαφέρουσα και χρήσιμη σχεδίαση τοίχων

Διακόσμηση κενών τοίχων αποθήκης κεντρικών γραφείων Skype California

Έδρα του Skype στην Καλιφόρνια

Τα κεντρικά γραφεία του κεντρικού γραφείου του Skype στην Καλιφόρνια

Περισσότερες φωτογραφίες του εσωτερικού σχεδιασμού στην έδρα

Τα κενά ρολόγια τοίχου της κεντρικής αποθήκης της Skype στην Καλιφόρνια αποθήκη κενή Καλιφόρνια εργονομικά κινούμενα έπιπλα λευκός πίνακας κεντρική αποθήκη αποθήκη skype κεντρική μεταλλική πλατφόρμα οροφής τραπεζαρία τραπεζαρία προσωπικό κουζίνα αποθήκη skype καναπέδες συνεδριάσεων φωτιστικό δαπέδου φωτιστικό καθρέφτη πράσινη πολυθρόνα πίνακας συλλέγουν ιδέες εφεύρεση συρόμενες πόρτες χώρο εκκαθάρισης μεγάλη αποθήκη skype california ροζ χαλί εντυπωσιακή διάθεση συρόμενη διάσκεψη σχεδιασμός τοίχου ιδέες ασπρόμαυρες σανίδες γραφεία γραφεία μεταλλικό υλικό οροφής λύση ιδέας σχεδιασμού μαύρο τοίχο σχεδιασμός αποθήκη skype