Ατομικό σχέδιο – ταπετσαρίες Luigi Colani

Όπως είναι γνωστό, ο σχεδιασμός των τοίχων έχει πολύ μεγάλη επιρροή στην εμφάνιση του δωματίου, γι ‘αυτό αξίζει σίγουρα μια ορισμένη προσοχή. Μεταξύ άλλων, είναι φυσικά σημαντικό να βρείτε το δικό σας στυλ, άλλωστε, η επιλογή στην αγορά αυτές τις μέρες είναι πολύ μεγάλη.

Ειδικές αναπαραστάσεις

Είναι πραγματική ειδικότητα διαφορετικές ταπετσαρίες Luigi Colani που επιστρέφουν στον ομώνυμο σχεδιαστή. Αφού ασχολήθηκα με τα σχήματα και τις δομές της φύσης για πολλές δεκαετίες, η γνώση που αποκτήθηκε μεταφέρθηκε στις ταπετσαρίες Luigi Colani από το 2007. Ένα από τα υπέροχα χαρακτηριστικά είναι ότι κανένα δύο κομμάτια δεν είναι πραγματικά όμοια. Ακόμη και με κάτι τόσο ολοκληρωμένο όσο η ταπετσαρία, ο κατασκευαστής πέτυχε να ενσωματώσει μια μοναδική ποικιλία. Αυτό συμβαίνει χωρίς να είναι πολύ παρεμβατικό.

Μοντέρνες ταπετσαρίες από τον Luigi Colani

μοντέρνες ταπετσαρίες από Luigi Colani δείγματα ταπετσαριών

Bionics με τη μορφή τοίχου

Η μεγάλη ποικιλία εξασφαλίζει τις σωστές επιλογές για την επίπλωση του δωματίου με την ταπετσαρία σχεδιαστών Λουίτζι Κόλανι έχει ήδη δημιουργήσει. Οι ταπετσαρίες, οι οποίες υποτίθεται ότι αντικατοπτρίζουν τη χάρη και τη γοητεία του νερού, είναι ιδιαίτερα διάσημες, κάτι που είναι επίσης μια σαφής ένδειξη της γοητείας του Colani με τη φύση.

Από την άλλη πλευρά, στην απεικόνιση του βελτιωμένου σχήματος, δείχνει επανειλημμένα ότι ούτε η τεχνική πλευρά της φύσης δεν πρέπει να αγνοηθεί. Οι απλές αλλά έξυπνες αναπαραστάσεις δίνουν τελικά στην ταπετσαρία μια πολύ ιδιαίτερη δυναμική, η οποία μπορεί να έχει θετική επίδραση στο μετέπειτα κλίμα στο δωμάτιο. Αυτές οι ιδέες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στον τομέα των ταπετσαριών σαλονιού.

μοντέρνες ταπετσαρίες από τον Luigi Colani

Το ειδικό πεδίο ερμηνείας

Ο Λουίτζι Κόλανι χαίρεται να αφήνει στον θεατή να δώσει στα έργα κάποια σημασία. Αυτό επιτυγχάνεται, για παράδειγμα, μέσω των καμπύλων σχημάτων, τα οποία μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν πολλά διαφορετικά πράγματα. Αν κάποιος νιώθει ότι του θυμούνται τα φύλλα ενός εξωτικού φυτού, για άλλους είναι ο συννεφιασμένος ουρανός ή ο οδοντωτός φλοιός ενός γέρικου μαραμένου δέντρου. Εκεί ακριβώς αντανακλάται τόσο καθαρά το χαρακτηριστικό του Colani, γεγονός που καθιστά τις ταπετσαρίες πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στους θαυμαστές του μεγάλου σχεδιαστή. Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ιδέα να βασιστείτε σε ταπετσαρίες Luigi Colani για το σχέδιο. Επειδή αυτό καθιστά δυνατό να δοθεί στο δωμάτιο μια ορισμένη μοναδικότητα που δεν μπορεί να δημιουργηθεί τόσο εύκολα με τα συμβατικά τυπικά μοντέλα. Στο τέλος, χάρη στον διαχρονικό σχεδιασμό, δεν έχει καν σημασία αν το δωμάτιο πρέπει να είναι επιπλωμένο με κλασικό ή μοντέρνο τρόπο.