Έχετε βαρεθεί τον εσωτερικό σας σχεδιασμό ή έχετε μετακομίσει πρόσφατα σε ένα νέο σπίτι; Ένας από τους φθηνότερους, ευκολότερους, πιο κομψούς και φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους για να μεταμορφώσετε πλήρως το εσωτερικό σας είναι με τη βοήθεια τρισδιάστατης μη υφασμένης ταπετσαρίας. Αυτά συχνά μπορούν να βρεθούν στην αγορά με τα ονόματα ταπετσαρίες φωτογραφιών ή τοιχογραφίες. Στο σημερινό άρθρο θέλουμε να σας δείξουμε όμορφη, σύγχρονη και οπτικά ελκυστική ταπετσαρία για το σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των τρισδιάστατων μη υφασμένων ταπετσαριών, ειδικά σε σύγκριση με άλλους τύπους ταπετσαρίας. Απλά διαβάστε!

Όμορφες και μοντέρνες τρισδιάστατες μη υφασμένες ταπετσαρίες για κάθε εσωτερικό και προτίμηση μοτίβο τοίχου τέχνη ταπετσαρία χρυσό τιρκουάζ μαύρο

Δεν είναι όλες οι ταπετσαρίες ίδιες

Οι ταπετσαρίες της τελευταίας δεκαετίας δεν μπορούν πλέον να συγκριθούν με αυτές της δεκαετίας του ’90 ή νωρίτερα. Σήμερα υπάρχουν ήδη πολλές καινοτομίες τόσο στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της ταπετσαρίας όσο και στη διαδικασία της ταπετσαρίας.

Υπάρχουν τύποι ταπετσαρίας που προσαρτώνται με παρόμοιο τρόπο σε μεγάλα αυτοκόλλητα. Υπάρχουν επίσης τέτοιες τοιχογραφίες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν πάστα, αλλά όχι με τον παραδοσιακό τρόπο. Οι 3D μη υφασμένες ταπετσαρίες ανήκουν στον δεύτερο τύπο. Ακόμα κι έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε γιατί οι τρισδιάστατες μη υφασμένες ταπετσαρίες είναι πολύ ανώτερες από πολλούς άλλους τύπους τοίχων.

Όμορφες και μοντέρνες τρισδιάστατες μη υφασμένες ταπετσαρίες για κάθε εσωτερικό και προτίμηση τοίχου που καλύπτει δομή ταπετσαρία γη πέτρα λευκό μπλε

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των τρισδιάστατων μη υφασμένων ταπετσαριών

Οι τρισδιάστατες μη υφασμένες ταπετσαρίες είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός υλικών από ίνες υφάσματος και κυτταρίνης, καθώς και διάφορα συνδετικά. Το PVC, οι πλαστικοποιητές και άλλες επιβλαβείς για το περιβάλλον ουσίες δεν χρησιμοποιούνται εδώ. Από την εισαγωγή τους πριν από σχεδόν 20 χρόνια, οι μη υφασμένες ταπετσαρίες έχουν κερδίσει τεράστια δημοτικότητα σε διάφορους κλάδους. Σήμερα z. Β. Όχι μόνο ταπετσαρία, αλλά και σακουλάκια τσαγιού, φίλτρα καφέ, επίδεσμοι γάζας, μάσκες κ.λπ. που κατασκευάζονται από την ίδια διαδικασία κατασκευής.

Το κυτταρινικό υλικό έχει πολλά πλεονεκτήματα να προσφέρει, αλλά δεν είναι επίσης χωρίς τα μειονεκτήματά του. Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά ιδιότητες:

Παρόμοια με τις παραδοσιακές ταπετσαρίες του περασμένου αιώνα, οι μη υφασμένες ταπετσαρίες είναι προσαρτημένες στους τοίχους ή στην οροφή με μια ειδική πάστα ταπετσαρίας. Οι ταπετσαρίες δεν χρειάζεται να είναι εμποτισμένες με αυτό, ωστόσο. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να είναι επικαλυμμένα με αυτό. Αντ ‘αυτού, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την πάστα και έναν κύλινδρο ταπετσαρίας για να βάψετε απλά τους τοίχους σας απευθείας. Αμέσως μετά μπορείτε να εφαρμόσετε την ξηρή ταπετσαρία σε λωρίδες. Η ταπετσαρία είναι επομένως πολύ γρήγορη και μπορεί να τελειώσει μέσα σε μια μέρα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους λεκέδες εδώ.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για την ομαλότητα των τοίχων σας. Δεδομένου ότι οι μη υφασμένες ταπετσαρίες είναι συνήθως λίγο παχύτερες από τις παραδοσιακές ταπετσαρίες, μικρές ρωγμές και αρθρώσεις στον τοίχο δύσκολα διακρίνονται μετά την ταπετσαρία.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των τρισδιάστατων μη υφασμένων ταπετσαριών σχετίζεται με την ειδική διαδικασία κατασκευής τους. Μετά από αυτό, διατηρούν τέλεια το σχήμα τους. Δεν τεντώνονται, ούτε συρρικνώνονται. Οι μη υφασμένες ταπετσαρίες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές, στιβαρές, ανθεκτικές σε κραδασμούς, ανθεκτικές στα δάκρυα, μακράς διάρκειας και επιβραδύνουν τη φλόγα. Εάν είναι βρώμικο, μπορείτε απλά να το σκουπίσετε με ένα υγρό σφουγγάρι, παρόμοιο με ταπετσαρία βινυλίου.

Σε αντίθεση με το βινύλιο, ωστόσο, οι μη υφασμένες ταπετσαρίες είναι διαπερατές και αναπνέουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν παγιδεύεται υγρασία μεταξύ της ταπετσαρίας και των τοίχων. Αυτό εξαλείφει το τρομακτικό πρόβλημα μούχλας της δεκαετίας του 1990. Αυτή η ιδιότητα καθιστά τις 3D μη υφασμένες ταπετσαρίες τέλειες ακόμη και για μπάνια και κουζίνες, όπου η υγρασία είναι συνήθως υψηλότερη.

Οι μη υφασμένες ταπετσαρίες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς

Όμορφες και μοντέρνες τρισδιάστατες μη υφασμένες ταπετσαρίες για κάθε εσωτερικό και προτίμηση αποκλειστική επένδυση τοίχου μεταλλική εμφάνιση ταπετσαρίας κύματος

Οι κλασικές ταπετσαρίες του περασμένου αιώνα δυστυχώς συχνά περιορίζονταν σε μικρά, επαναλαμβανόμενα σχέδια όσον αφορά το σχεδιασμό. Μη υφασμένες ταπετσαρίες σχεδιαστών Σήμερα, ωστόσο, εκτυπώνονται χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη διαδικασία ψηφιακής εκτύπωσης. Αυτό δημιουργεί εικόνες υψηλής ποιότητας και μπορείτε επιτέλους να δώσετε ελεύθερο έλεγχο στη φαντασία σας. Οι διαδικασίες ψηφιακής εκτύπωσης σάς επιτρέπουν να επιλέξετε σχεδόν οποιαδήποτε εικόνα και να την τοποθετήσετε στην ταπετσαρία σας. Η μόνη απαίτηση είναι ότι πρέπει να έχουν ελάχιστο μέγεθος 12-20 megapixels.

Εκτός από τα δείγματα και τα σχέδια χρώματος, οι τρισδιάστατες μη υφασμένες ταπετσαρίες μπορούν επίσης να σχεδιαστούν με διάφορα βελούδινα λεία ή κοκκώδη χοντρά σχέδια ανάγλυφου. Αυτά όχι μόνο αισθάνονται ευχάριστα, αλλά μειώνουν επίσης τις αντανακλάσεις και τις ανακλάσεις φωτός. Οι μη υφασμένες ταπετσαρίες προσθέτουν στην οπτική αισθητική του χώρου σας με πολλούς τρόπους!

Ακόμα κι αν θέλετε να αντικαταστήσετε τη μη υφασμένη ταπετσαρία σας αργότερα ή απλά να την αφαιρέσετε, δεν χρειάζεται να την εμποτίσετε με διαλύτες και στη συνέχεια να την ξύσετε. Αυτές οι ταπετσαρίες ξεφλουδίζονται απλώς από τους τοίχους και στεγνώνουν λωρίδες. Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για μη μόνιμους χώρους διαμονής και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Δεδομένου ότι το υλικό είναι τόσο ανθεκτικό στα δάκρυα, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ξανά τις παλιές και άθικτες μη υφασμένες ταπετσαρίες σας στο μέλλον. Φυσικά, οι μη υφασμένες ταπετσαρίες δεν είναι χωρίς τα μειονεκτήματά τους για αυτόν τον λόγο. Τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια μπορούν να τα τραβήξουν από τους τοίχους μέσα σε λίγα λεπτά.

Όμορφες και μοντέρνες τρισδιάστατες μη υφασμένες ταπετσαρίες για κάθε εσωτερικό και προτίμηση κομψό τοίχο που καλύπτει ταπετσαρία μοτίβου από λευκόχρυσο κύματα

Οι τρισδιάστατες μη υφασμένες ταπετσαρίες είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα χρώματα τοίχων και σε άλλους τύπους επενδύσεων τοίχων. Προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα και ελάχιστα μειονεκτήματα. Έτσι, αν ψάχνετε έναν δροσερό τρόπο για να αρωματίσετε οπτικά το σπίτι σας, τώρα είναι η ώρα να ολοκληρώσετε την αναζήτησή σας.

Όμορφες και μοντέρνες τρισδιάστατες μη υφασμένες ταπετσαρίες για κάθε εσωτερικό και προτίμηση ταπετσαρία κόκκινο λευκό κομψό μωσαϊκό μη υφασμένο