Σχεδιασμός τοίχου με εικόνες Συμβουλές επίπλωσης Κλείστε φωτογραφίες

Σχεδιασμός τοίχου με εικόνες – κόλπα και κόλπα

Με νέο σχεδιασμό τοίχου μπορείτε να αλλάξετε δωμάτια γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Είναι καλύτερο να κρεμάσετε εικόνες ή αφίσες στον τοίχο στο ύψος των ματιών. Το μέσο επίπεδο ματιών ενός ατόμου είναι περίπου 1,60 μέτρα, οπότε τα δύο τρίτα της αφίσας ή της εικόνας πρέπει να βρίσκονται κάτω και το ένα τρίτο πάνω από αυτό το ύψος.

Δύο γάντζοι πρέπει να στερεωθούν στο πλαίσιο από πίσω, έτσι ώστε η πλαισιωμένη αφίσα ή η εικόνα να κρέμεται ευθεία. Τέλος, συνδέστε το με ένα ελαφρώς μακρύτερο καλώδιο και χτυπήστε ένα γάντζο στον τοίχο στο επιθυμητό ύψος. Τώρα κρεμάστε την εικόνα στο γάντζο με τη χορδή και καθορίστε την εστίαση μετακινώντας την εικόνα. Η εικόνα κρέμεται τόσο τέλεια – χωρίς αλφάδι. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να κρέμονται απευθείας στο παράθυρο. Λόγω της μόνιμης έκθεσης στον ήλιο, ξεθωριάζουν με την πάροδο του χρόνου. Εάν θέλετε να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας τυπωμένες στον τοίχο ως αφίσα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο πώς να χρησιμοποιήσετε το PosterXXL, που προσφέρουν ελαφριά εκτύπωση. Με αυτόν τον τρόπο, η προσωπική εικόνα παραμένει όμορφη περισσότερο και μπορεί επίσης να προσαρτηθεί κοντά στο παράθυρο χωρίς προβλήματα.

Δημιουργικός σχεδιασμός τοίχου στο υπνοδωμάτιο

Σχεδιασμός τοίχου με εικόνες Συμβουλές επίπλωσης και ιδέες σχεδιασμού τοίχων

Οι τοίχοι φωτογραφιών έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Στις πιο ποικίλες κορνίζες σε έναν μεγάλο τοίχο πολυάριθμες φωτογραφίες ομαδοποιημένες και κρεμασμένες. Για ένα έργο όπως αυτό, τα διαφορετικά πλαίσια θα πρέπει είτε να έχουν παρόμοιο στυλ είτε να έχουν κοινό χρώμα. Δεν πρέπει επίσης να αναμειγνύετε έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Συμβουλή: Πριν τα τοποθετήσετε στον τοίχο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει τις εικόνες στο πάτωμα και καθορίστε τη θέση των μεμονωμένων εικόνων.

Κατά την τοποθέτηση κεντρικών εικόνων στον τοίχο, πρέπει επίσης να προσανατολιστούμε στο υπόλοιπο δωμάτιο. Μερικές φορές φαίνεται πιο αρμονικό όταν η κορυφή μιας εικόνας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το πλαίσιο της πόρτας. Μια ενιαία μεγάλη εικόνα στον τοίχο θα πρέπει σίγουρα να συντονιστεί με τη θέση των κεντρικών επίπλων όπως ο καναπές ή το τραπέζι φαγητού. Εάν πρόκειται να κρεμαστούν αρκετές εικόνες σε έναν τοίχο, λειτουργεί καλύτερα εάν οι μεγαλύτερες εικόνες είναι κρεμασμένες πάνω από τις μικρότερες και οι σκοτεινές εικόνες είναι τοποθετημένες πάνω από τις φωτεινές.

Ιδέες για μοντέρνο σχεδιασμό τοίχου με εικόνες

Ιδέες για το σχεδιασμό τοίχων με εικόνες wanddeko ideen

Δικαιώματα εικόνας:

Εικόνα 1 – Flickr Εικόνες στον τοίχο μου Μάγια Ντούματ CC BY 2.0 Επιφυλάσσονται ορισμένα δικαιώματα

Εικόνα 2 – Flickr Δωμάτιο στο amiamo familotel Zell am See Τόμας Πομπέρνιγκ CC BY-SA 2.0 Επιφυλάσσονται ορισμένα δικαιώματα

Εικόνα 3 – Flickr Διακοπές στη Βαλένθια (Ισπανία) Αντρέας Βίζερ CC BY 2.0 Επιφυλάσσονται ορισμένα δικαιώματα