πολυτελές δάπεδο από πλακάκια από μασίφ ξύλο σκοτεινή διακόσμηση

Συνδυασμός πλακιδίων δαπέδου και σκληρού ξύλου ως δαπέδου – απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ των δωματίων

Η μετάβαση μεταξύ του δαπέδου με τα πλακάκια στο μπάνιο και του σκληρού ξύλου στα άλλα δωμάτια συχνά δεν λαμβάνεται υπόψη εκ των προτέρων. Αλλά αν δεν το προγραμματίσετε εγκαίρως, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι απογοητευτικά.

Τα κοινά υλικά δαπέδου στη Βόρεια Αμερική είναι κεραμικά πλακίδια, βινύλιο, μοκέτες και σκληρό ξύλο.

Ωστόσο, πολλοί πελάτες στις μέρες μας θέλουν μεγάλα πλακάκια από φυσική πέτρα.

Η επόμενη επιθυμία είναι η μετάβαση των πλακιδίων να είναι απρόσκοπτη. Αυτό είναι εφικτό, αλλά για αυτό το σπίτι πρέπει να σχεδιαστεί με επιπλέον δύναμη και δύναμη για το βάρος.

Αυτό θα σας διδάξει τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το σχεδιασμό.

Πολύς χώρος, έντονο φως, υπέροχη μπανιέρα και ντους χωρίς εμπόδια

Πλακάκια δαπέδου και δάπεδο από μασίφ ξύλο μπανιέρα μπάνιου

Αυτό το μπάνιο είναι ένα καλό παράδειγμα των σύγχρονων τάσεων στο σχεδιασμό του μπάνιου: πολύς χώρος, έντονο φως, μια υπέροχη μπανιέρα και ένα προσβάσιμο ντους.

Σημειώστε τη μετάβαση μεταξύ σκληρού ξύλου και κεραμιδιού. Τα μαρμάρινα πλακάκια είναι μεγάλα (περίπου 30 εκατοστά επί 60 εκατοστά) – καλά, αυτό απαιτεί πιο σκληρό πάτωμα.

Σημείωση: εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερα κεραμίδια ή πλακάκια από φυσική πέτρα, σχεδιάστε έναν πιο έντονο ρυθμό καμπυλότητας L / 720 αντί L / 360 για το δωμάτιό σας. Αυτό το σχήμα μετρά πόσο λυγίζει το δάπεδο πριν από την τοποθέτηση των πλακιδίων.

Το μεγάλο σκληρό ξύλο έχει πάχος 20 mm. Τούτου λεχθέντος, η επιλογή των υλικών είναι κρίσιμη

Πλακάκια δαπέδου και σκληρό ξύλο ως κλασική επίπλωση δαπέδου

Τα πλακάκια έχουν συνήθως πάχος μεταξύ 10 mm και 20 mm. Χρειάζεστε επίσης ένα συγκεκριμένο υποσύνολο.

Σημείωση: Η τοποθέτηση ενός δεύτερου στρώματος κόντρα πλακέ μπροστά από το πάτωμα από σκληρό ξύλο θα επιτρέψει πολλές επιλογές δαπέδου στο μέλλον. Αυτή είναι μια λύση αν δεν είχαν σχεδιαστεί οι βαριές δοκοί του σπιτιού σας. Αλλά πρέπει ακόμα να το γνωρίζετε εκ των προτέρων, καθώς αφορά την κατασκευή σκαλοπατιών.

Εδώ, τα πλακάκια τοποθετούνται σε μια προστατευτική μεμβράνη που προετοιμάζει το φύλλο κόντρα πλακέ για τα κεραμίδια

Πλακάκια δαπέδου και σκληρό ξύλο ως δάπεδο

Σημείωση: εάν το σπίτι σας δεν έχει σχεδιαστεί αρκετά δυνατά, η προστατευτική μεμβράνη δεν θα σας βοηθήσει. Μια καλύτερη και ασφαλέστερη λύση είναι η ενίσχυση των δοκών ή η κατασκευή ενός επιπλέον φύλλου κόντρα πλακέ.

Το πορτοκαλί υλικό τοποθετήθηκε με κονίαμα

Πλακάκια δαπέδου και σκληρό ξύλο ως πορτοκαλί δάπεδο

Εδώ βλέπουμε την εγκατάσταση ενός δεύτερου στρώματος φύλλου κόντρα πλακέ και προστατευτικής μεμβράνης. Επειδή το σπίτι δεν σχεδιάστηκε για τα νέα πλακάκια, αυτά τα μέτρα ήταν απαραίτητα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των πλακιδίων.

Σημείωση: Ακολουθείτε πάντα τους γενικούς κανονισμούς της οικοδομικής βιομηχανίας, είναι βέβαιο ότι θα είναι πιο αυστηροί.

Εκεί βλέπουμε τη δρύινη μετάβαση μεταξύ του μπάνιου και της κρεβατοκάμαρας. Η τοποθέτηση έγινε έτσι ώστε μόνο τα πλακάκια να φαίνονται στο μπάνιο και στο υπνοδωμάτιο – ξύλινο πάτωμα.

Σημείωση: το κάθετο τμήμα του πλαισίου της πόρτας πρέπει να επικαλύπτει λίγο τα πλακάκια. Για να γίνει αυτό, πρέπει να τοποθετήσετε τα πλακίδια μπροστά από το συγκρότημα της πόρτας.

Ο ευκολότερος τρόπος σύνδεσης πλακιδίων και σκληρού ξύλου διαφορετικού ύψους είναι η χρήση μιας μεταβατικής ταινίας

Πλακάκια δαπέδου και σκληρό ξύλο ως δάπεδο μαύρο και άσπρο

Αυτές οι λωρίδες μπορούν να βαφτούν όπως το πάτωμα ή να βαφτούν για να ξεχωρίζουν.

Σημείωση: Προγραμματίστε εκ των προτέρων ένα κανάλι κάτω από την πόρτα.

Ο πάροχος δαπέδου θα μπορούσε να βρει άλλη λύση για εσάς.

Τα κεραμίδια είχαν ήδη τελειώσει εδώ και το ξύλο δεν κόβεται απευθείας στο περίγραμμα, αλλά μάλλον επικαλύπτει τα κεραμίδια

Δάπεδα ξύλου, σκληρά πλακάκια, λακαρισμένα μοντέρνα