Για τους περισσότερους ανθρώπους, το καλοκαίρι είναι πολύ σύντομο. Επιπλέον, έχετε γενικά πολύ λίγο χρόνο στην καθημερινή ζωή για να απολαύσετε τη φύση. Θα θέλατε να επεκτείνετε τη χαλάρωση στις διακοπές και την πλήρη χαλάρωση στον ελεύθερο χρόνο σας και να φέρετε μαζί σας όσο το δυνατόν περισσότερη διάθεση στο σπίτι. Οι εσωτερικές πισίνες θα μπορούσαν να κάνουν πολλά από αυτά. Αυτή η λύση θα ήταν επίσης κάτι για εσάς; Perhapsσως μπορείτε να μάθετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα τέσσερα παραδείγματα. Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να απαριθμήσουμε και να εξηγήσουμε τα υπέρ και τα κατά.

Οι πισίνες σε διαμερίσματα σε ιστορικές τοποθεσίες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές

θέα στη μεγάλη φύση από μια πισίνα στο σπίτι

Πολύ διασκεδαστικό, αλλά ταυτόχρονα πολλή προσπάθεια

Τα κύρια οφέλη από την πισίνα στο σπίτι είναι προφανή σε πολλούς ανθρώπους. Σε ζεστό καιρό υπάρχει επιπλέον αναζωογόνηση στο εσωτερικό. Στις κρύες εποχές έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να πάτε διακοπές ή να πάτε στην πισίνα κατά τη διάρκεια της κρύας περιόδου.

Πώς φαντάζεστε όμως όμορφες πισίνες στο σπίτι; Σίγουρα είναι πολύ καλά συντηρημένα και με καθαρό νερό, σωστά; Ωστόσο, αυτή η υψηλή ποιότητα είναι με πολλή φροντίδα δεμένα μεταξύ τους. Θα πρέπει να καθαρίζετε τακτικά το νερό και το δάπεδο της πισίνας. Επιπλέον, θα πρέπει να τα απολυμάνετε με μεγάλη ποικιλία σκευασμάτων.

Διαφορετικά υλικά τίθενται υπό αμφισβήτηση κατά το σχεδιασμό πισινών

υπέροχο δωμάτιο κατασκευασμένο από ξύλινη πισίνα στο σπίτι

Είναι μια μεγάλη επένδυση, αλλά θα μπορούσε να προσθέσει αξία

Οι εσωτερικές πισίνες είναι μια πολύ μεγάλη επένδυση. Ειδικά στην αρχή πρέπει να κάνεις πολύ προγραμματισμό για να επιτύχεις τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τιμή φυσικά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τι είδους πισίνα θέλετε. Υπάρχουν κλασικές παραλλαγές που είναι συνήθως φθηνότερες. Ωστόσο, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε μια πολυτελή επιλογή, όπως η πισίνα υπερχείλισης στην παρακάτω εικόνα. Αυτό είναι φυσικά πολύ πιο ακριβό. Το ίδιο ισχύει και για το κόστος μόνιμης περίθαλψης. Ωστόσο, για την τιμή που πληρώνετε, θα μπορείτε να προσθέσετε μεγάλη αξία στο σπίτι σας. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο υπό ορισμένες συνθήκες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντέξετε οικονομικά την πισίνα στο σπίτι εις βάρος της υπόλοιπης άνεσης. Θυμηθείτε ότι ο υπόλοιπος χώρος διαβίωσης είναι συνήθως πιο σημαντικός για έναν υποψήφιο αγοραστή. Οι πισίνες στο σπίτι είναι μια επιπλέον και όχι κορυφαία προτεραιότητα για τους περισσότερους ανθρώπους. Η ενσωμάτωση αυτών πρέπει να είναι απρόσκοπτη και εργονομική. Διαφορετικά, η πισίνα θα μπορούσε ακόμη και να είναι μειονέκτημα εάν μεταπωληθεί.

Μια πισίνα μπορεί επίσης να είναι ένα ελκυστικό στοιχείο σχεδιασμού

Θέα από το δωμάτιο επισκεπτών στην πισίνα του σπιτιού

Μπορείτε να ασκηθείτε στο σπίτι, αλλά πρέπει να λάβετε περισσότερες προφυλάξεις ασφαλείας

Η πισίνα είναι μια επιλογή για την καθημερινή εμπειρία σπορ και σπα στο σπίτι. Ακόμα κι αν δεν πηγαίνετε στο γυμναστήριο, αυτό είναι το μέρος σας για να ασκηθείτε. Το νερό κάνει τη μυϊκή χαλάρωση και κινητικότητα πολύ πιο εύκολη. Ηλικιωμένοι με αναπηρίες ή προσωρινά τραύματα θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους ως αποτέλεσμα. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν να κολυμπούν πολύ καλά εδώ. Αλλά ταυτόχρονα, οι πισίνες στο σπίτι ενέχουν σημαντικούς κινδύνους. Εδώ πρέπει να περιορίσετε την πρόσβαση χωρίς επίβλεψη ζώων και παιδιών. Πρέπει επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε η εγκατάσταση ηλεκτρικής ενέργειας να προστατεύεται αξιόπιστα από την επαφή με το νερό.

Η μεγάλη πτώση του φωτός μπορεί επίσης να έχει ένα ωραίο διακοσμητικό αποτέλεσμα

ΤΕΤΡΑ

Τι άλλα έξοδα θα είχατε?

Όπως είπα λοιπόν, η συντήρηση και η ασφάλεια είναι οι πρώτες σημαντικές αντιρρήσεις για να έχετε μια πισίνα στο σπίτι. Υπάρχει επίσης το ζήτημα των διαφόρων δαπανών. Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει έμφαση στην αρχική επένδυση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο που πρέπει να σκεφτείτε. Η αγορά διαφόρων προϊόντων και εργαλείων φροντίδας για τον καθαρισμό της πισίνας και οι προετοιμασίες για απολύμανση θα πρέπει φυσικά να συμπεριληφθούν στον προϋπολογισμό. Επίσης, πρέπει να ζεστάνετε το δωμάτιο και το νερό και φυσικά αυτό θα προσθέσει εξαιρετικά στον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.

Ορισμένες σύγχρονες πισίνες έχουν πολύ περίτεχνο σχεδιασμό

ενσωματωμένες σκάλες σε μια πισίνα στο σπίτι

Συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια πισίνα στο σπίτι

Ολοκληρώνουμε το άρθρο μας με μερικές συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια πισίνα στο σπίτι σας. Ο πρώτος σημαντικός κανόνας είναι να προγραμματίσετε προσεκτικά τη λειτουργικότητα. Οι πισίνες στο σπίτι είναι μια ακριβή πρόταση ούτως ή άλλως, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται όσο πιο συχνά και όσο το δυνατόν καλύτερα. Σκεφτείτε τι άλλη λειτουργία θα μπορούσε να τοποθετηθεί στο ίδιο δωμάτιο. Maybeσως μπορείτε να προσθέτετε έπιπλα και να εργάζεστε από καιρό σε καιρό, ή μερικές φορές ακόμη και να τρώτε εκεί με την οικογένεια. Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα, ειδικά αν έχετε ωραία θέα. Εάν η πισίνα δεν έχει φιλόξενη ατμόσφαιρα για άλλες δραστηριότητες, τότε θα πρέπει τουλάχιστον να είναι στρατηγικά τοποθετημένη σε σχέση με τα άλλα δωμάτια. Εάν βρίσκεται κοντά σε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείτε συχνά, θα έχετε περισσότερα κίνητρα να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινή σας εργασία και να αφήσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για άσκηση ή κολύμπι.

Εξάλλου, η πισίνα θα μπορούσε να είναι μια καλή αφορμή για να περάσετε χρόνο μαζί με φίλους και συγγενείς. Τα καλά πάρτι στην πισίνα θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανεβάσουν τις συνθήκες σας σε νέο επίπεδο, δεν το πιστεύετε?

Δεν θα ήταν αυτό το ιδανικό μέρος για πάρτι στην πισίνα

ενδιαφέρουσα κάτοψη για πισίνα στο σπίτι

Κομψή πισίνα σε βιομηχανικό περιβάλλον 

μικρή και αριστοκρατική πισίνα στο σπίτι

καλλιτεχνική εσωτερική διακόσμηση και πισίνα στο σπίτι

επιμήκη και μέχρι τους τοίχους - πισίνα στο σπίτι

Καθαρή εμπειρία της φύσης μέσα από μια πισίνα στο σπίτι 

απρόσκοπτη μετάβαση στην πισίνα φύσης στο σπίτι

πισίνα στο σπίτι - υπέροχες σκάλες

πισίνα στο σπίτι στενή, βαθιά, μινιμαλιστική

εσωτερική πισίνα για μικρά παιδιά

πισίνα στο σπίτι γκρι πέτρινους τοίχους

Η πισίνα μπορεί να είναι ένας χώρος χαλάρωσης

πισίνα στο σπίτι γαλάζιο χρώμα

πισίνα στο σπίτι σε ένα γκρι-καφέ επιπλωμένο δωμάτιο

πισίνα στο σπίτι σε ένα πέτρινο σπίτι

Πισίνα ανοιχτού τύπου

πισίνα στο σπίτι σε πολυώροφη αρχιτεκτονική

πισίνα στο σπίτι άπειρη ιδέα

πισίνα στο σπίτι ενδιαφέρον γλυπτό τοίχο

πισίνα στο σπίτι με σκούρο καφέ χώρο δίπλα

Με έναν διαφανή τοίχο, νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο δάσος στην πισίνα 

πισίνα στο σπίτι με έναν διαφανή τοίχο δίπλα του

SAPPHIRE ISTANBUL | SAPPHIRE ISTANBUL

Ολυμπιακή πισίνα μεγέθους στο σπίτι

πισίνα στο σπίτι με πολύ φως

Ο φωτισμός μπορεί να κάνει την πισίνα σας ιδιαίτερα ελκυστική

πισίνα στο σπίτι εντυπωσιακός φωτισμός

πισίνα στο σπίτι υπέροχο πάτωμα με χρωματιστές πέτρες

κήπος γκαζόν και δίπλα του πισίνα στο σπίτι

πλευρική διαίρεση - πισίνα στο σπίτι

Μπορείτε να κάνετε αθλήματα στο σπίτι στη δική σας πισίνα

ιδέες για σπα σε εσωτερική πισίνα

υπέροχοι μαρμάρινοι τοίχοι πισίνα στο σπίτι

πισίνα ζεν αυλή στο σπίτι