Έχουμε ήδη δημοσιεύσει διάφορα άρθρα σχετικά με έργα κινητής οικίας. Η ανακάλυψή τους μας υπενθύμισε ότι τα κινητά σπίτια είναι μια βιώσιμη τάση, και ακόμα παγκοσμίως. Πολύ περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να αγοράσουν τόσο μικρά κινητά σπίτια. Η επένδυση δεν είναι καθόλου μικρή, επειδή θεωρούνται μεγάλες ειδήσεις Πεδίο μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Συχνά είναι αποτέλεσμα της δουλειάς ταλαντούχων σχεδιαστών. Στις επόμενες σελίδες θα μάθετε τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε σπίτια με κινητά.

Ιδέα για κινητά σπίτια με βιομηχανικό σχεδιασμό

αεριζόμενο μπλε κινητό σπίτι

Πόσο μακριά θέλετε να ταξιδέψετε με αυτό?

Όπως ήδη υποδηλώνει ο όρος “σπίτια κινητών”, αυτά τα έργα σύγχρονης αρχιτεκτονικής προορίζονται για ταξίδια. Κάποιος θα ήθελε να το χρησιμοποιήσει για να φτάσει σε διαφορετικούς προορισμούς. Αλλά φυσικά έχει μεγάλη διαφορά αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε μεγαλύτερες ή μικρότερες αποστάσεις.

Ο τύπος της διαδρομής είναι επίσης πολύ σημαντικός – ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός για μια οροσειρά και για μια επίπεδη χώρα είναι φυσικά διαφορετικός. Πάρτε το σωστό σύμφωνα με τον σκοπό σας!

Ο συνδυασμός μετάλλου και ξύλου είναι πολύ δημοφιλής

κινητό σπίτι από ανοιχτό ξύλο

Πόσο χρόνο θα περάσετε σε αυτό?

Τα κινητά σπίτια κοστίζουν διαφορετικά ανάλογα με την εσωτερική διακόσμηση. Αυτό συνήθως έρχεται έτοιμο με το σπίτι. Ο λόγος είναι ότι ο εσωτερικός σχεδιασμός σε μια τόσο μικρή περιοχή είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Γι ‘αυτό οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές προτιμούν να το υιοθετήσουν άμεσα. Φυσικά, υπάρχουν έννοιες εσωτερικού σχεδιασμού διαφορετικών τιμών και αυτές πρέπει να είναι προσανατολισμένες προς το χρόνο που περνάτε εκεί. Έτσι η επένδυση αποδίδει μακροπρόθεσμα!

Γκρι και καφέ συνδυάζονται συχνά σε κινητά σπίτια

γκρι και καφέ κινητό σπίτι

Πόσοι άνθρωποι θα ζήσουν εκεί?

Ο χώρος των κινητών σπιτιών πρέπει να είναι άνετος για όλους που ζουν σε αυτά. Διαφορετικά δεν θα το χρησιμοποιήσετε και επομένως η επένδυση δεν αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν κινητά σπίτια που προορίζονται για δύο, τρία ή περισσότερα άτομα. Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Σκεφτείτε και συζητήστε αυτήν την πτυχή πολύ προσεκτικά!

Υπερσύγχρονος σχεδιασμός για κινητά σπίτια

κινητό σπίτι πολύ σκοτεινό

Κινητά σπίτια – ερωτήσεις σχετικά με τη μόνωση

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις όσον αφορά τα κινητά σπίτια είναι η καλή μόνωση. Θα πρέπει να επιτρέπει μια ζεστή ατμόσφαιρα το καλοκαίρι ανεξάρτητα από τη ζέστη και τις ακτίνες του ήλιου που διεισδύουν πάρα πολύ. Το χειμώνα, φυσικά, η θερμομόνωση είναι θεμελιώδης. Σε καταιγίδες και έντονη βροχή, καθώς και στο Hagen, πρέπει επίσης να είστε καλά προστατευμένοι. Φυσικά, αυτό ισχύει περισσότερο για ορισμένα κλίματα από άλλα. Σκεφτείτε προσεκτικά τι είδους αντοχή στις καιρικές συνθήκες είναι σημαντικό για εσάς και ενεργήστε ανάλογα!

Ιδανικό κινητό σπίτι για θαλάσσιο τοπίο

κινητό σπίτι μπλε ξύλο

Αισθητικές απαιτήσεις στην πρόσοψη

Οι υψηλές αισθητικές απαιτήσεις φυσικά ισχύουν και για κινητά σπίτια. Perhapsσως θα είναι ορατά σε ένα μέρος της πόλης ή σε έναν περιποιημένο δρόμο κατά καιρούς. Φυσικά θα πρέπει να εγγραφείτε καλά εκεί. Ακόμα κι αν ταξιδεύετε κάπου στη φύση, δεν θέλετε να χαλάσετε την όμορφη και ζεστή φύση με ακατάλληλη αισθητική. Σε γενικές γραμμές, ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός έχει καθιερωθεί ως το πρότυπο επειδή φαίνεται φυσικά καλό σε πολλά διαφορετικά πλαίσια. Ο συνδυασμός καφέ και μαύρου και κατά συνέπεια το ζευγάρωμα μετάλλου και ξύλου είναι ιδιαίτερα μοντέρνο αυτή τη στιγμή.

Υπέροχες ξύλινες σανίδες για κινητά σπίτια

κινητό σπίτι στα μέσα του καλοκαιριού

Προγραμματίστε σωστά τη λειτουργικότητα

Τα κινητά σπίτια έχουν πολλά κοινά με μικρά διαμερίσματα. Κάποιος θα έπρεπε να προσφέρει άνετη λειτουργικότητα σε μια περιορισμένη περιοχή. Οι αρχές είναι σχεδόν ίδιες και στις δύο περιπτώσεις. Αλλά με ένα σπίτι ακινήτων χρειάζεστε πολύ περισσότερη δημιουργικότητα και μια αίσθηση λειτουργικού και πρακτικού σχεδιασμού. Όλα εξαρτώνται από τη σωστή ζώνη, την προσαρμοστικότητα και την πολυλειτουργικότητα. Ωστόσο, θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε τα εξής: Σκεφτείτε πολύ καλά ποια λειτουργικότητα είναι κατάλληλη για εσάς προσωπικά. Είναι πιο σημαντικό για εσάς να κοιμάστε άνετα ή να έχετε μεγαλύτερο χώρο ψυχαγωγίας; Καθένα έχει τις δικές του προτεραιότητες και ο προγραμματισμός της λειτουργικότητας πρέπει να γίνεται ανάλογα.

Τα κινητά σπίτια μπορούν να έχουν ιστορικό στιλ

πράσινο και άσπρο κινητό σπίτι

Ενεργοποίηση μιας υγιούς ζωής

Αυτό το σημείο σχετίζεται πολύ στενά με το προηγούμενο. Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα ύπνου ή προβλήματα στην πλάτη για παράδειγμα. Ένα ζεστό κρεβάτι με ένα πολύ καλό στρώμα – δεν πρέπει να είναι αυτό προτεραιότητα κατά την επίπλωση κινητών σπιτιών; Γιατί η εγγύτητα στη φύση δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα αν επιστρέψετε από το ταξίδι με αφόρητη ένταση και άλλα προβλήματα υγείας. Άλλοι, ωστόσο, έχουν ορισμένους περιορισμούς στο πρόγραμμα διατροφής τους για λόγους υγείας ή άλλους λόγους. Σε αυτή την περίπτωση, ένας καλά εξοπλισμένος χώρος κουζίνας, ίσως με ψυγείο και άλλες σημαντικές επιλογές αποθήκευσης, θα ήταν εξαιρετικά σημαντικός! Προγραμματίστε τα κινητά σπίτια με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν υγιείς συνθήκες διαβίωσης ακόμη και σε μια μικρή περιοχή. Εξάλλου, η υγιεινή ζωή είναι ένα από τα κύρια μέλημα των περισσότερων σχεδιαστών τέτοιων αρχιτεκτονικών έργων!

Αντίθετη και ταυτόχρονα παραδοσιακή σχεδίαση

κινητό σπίτι πίσω πέτρα χρώμα

Ξεπεράστε το αίσθημα του σφίγματος και του περιορισμού

Εδώ φτάνουμε στο τελευταίο σημείο σχετικά με τα κινητά σπίτια και αυτό είναι επίσης ένα από τα συμπεράσματά μας και την περίληψη των όσων έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα. Εάν αισθάνεστε άνετα και άνετα, καθώς βασίζεστε στη σωστή λειτουργικότητα, δεν υπάρχει περίπτωση να αισθάνεστε περιορισμένοι σε ένα κινητό σπίτι. Εκτός από αυτές τις πολύ πρακτικές πτυχές, τα σχέδια που συμβάλλουν στην οπτική επέκταση των κινητών σπιτιών μέσω της χρήσης γυάλινων επιφανειών και ορισμένων αρχών σχεδιασμού δωματίων είναι φυσικά επίσης προτιμότερα.

Κινητό σπίτι με πολλά δωμάτια

ελαφρώς μεγαλύτερο κινητό σπίτι

Μοντέρνος συνδυασμός γυαλιού και ξύλου

κινητό σπίτι από γυαλί και ξύλο

μακρόστενο και ιδανικά κινητό σπίτι

κινητό σπίτι μπλε και ξύλο

Εξαιρετικά μικρό κινητό σπίτι

κινητό σπίτι ένα υπέροχο άτομο

κινητό σπίτι μια μεγάλη σκάλα

κινητό σπίτι ένα λιβάδι

Τα κινητά σπίτια είναι συχνά βαμμένα σε φυσικά χρώματα

κινητό σπίτι πράσινο και γκρι

COPYRIGHT DC PHOTOGRAPHY STUDIOS

ιδέες για κινητά σπίτια από ξύλο

Χρησιμοποιούνται οι πιο διαφορετικοί τύποι ξύλου

κινητό σπίτι λακαρισμένο ξύλο

κινητό σπίτι σε πολλά επίπεδα

κινητό σπίτι αρκετά λευκό

Κινητό σπίτι με χειμερινό κήπο

κινητό σπίτι μίνι σκάλα κήπου

κινητό σπίτι στη μέση του λιβαδιού

κινητές ιδέες για τη φύση

κινητό σπίτι υπέροχο στην πλατφόρμα

Με καλή μόνωση, ένα κινητό σπίτι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί το χειμώνα

κινητό σπίτι υπέροχο για το χειμώνα

κινητό σπίτι υπέροχη ιδέα

κινητό σπίτι υπέροχο υψηλό σχέδιο

Τα ναυτικά χρώματα είναι πολύ δημοφιλή

κινητό σπίτι παραδοσιακή αίσθηση

κινητό σπίτι ξηρά χρώματα

κινητό σπίτι δύο υπέροχα χρώματα

πολύ μικρή ιδέα κινητό σπίτι

Ένας άλλος υπέροχος συνδυασμός ξύλου και γυαλιού

ιδανικό για κινητό σπίτι στον κήπο

φοβερό κινητό σπίτι κήπου