Το πώς η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε την καθημερινότητά μας είναι ένα μακρύ θέμα που συζητείται ευρέως. Το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται τώρα από το σπίτι. Αυτή η ομάδα δεν περιλαμβάνει μόνο υπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες. Η τάση προς το γραφείο του σπιτιού επηρεάζει επίσης εκατομμύρια εργαζομένους, επειδή πολλές εταιρείες έχουν άρει την παλιά απαίτηση να είναι παρόντες στο γραφείο. Σε περιόδους Corona, προφανώς ισχύουν νέοι κανόνες. Ένα από αυτά τώρα λέγεται: δουλειά στο γραφείο του σπιτιού! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα θέματα σχετικά με τη δημιουργία και τον σχεδιασμό του δικού σας χώρου εργασίας στους τέσσερις τοίχους είναι επίκαιρα και απαιτητικά αυτήν τη στιγμή. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ένα επιπλέον δωμάτιο στο σπίτι που μπορούν να μετατρέψουν σε γραφείο στο σπίτι. Λόγω της έλλειψης χώρου, αλλά και άλλων ισχυρών επιχειρημάτων, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση σχεδιασμού ενός ζεστού γραφείου στο σπίτι στον κήπο. Έχετε γίνει περίεργος για το πώς να μεταφέρετε το γραφείο του σπιτιού σας στην εξοχή;?

 Τώρα είναι μοντέρνο να δημιουργείτε το γραφείο στο σπίτι στον κήπο

Γραφείο σπιτιού στον κήπο μοντέρνα διακόσμηση εσωτερική επιφάνεια γραφείου επιτραπέζια λάμπα καρέκλα πολλά πολύχρωμα φυτά κήπου έξω από ιδέες

Γιατί το γραφείο του σπιτιού στον κήπο είναι ιδιαίτερα σχετικό;?

Η υπαίθρια διαβίωση έχει αποδειχθεί ότι είναι σημαντική τα τελευταία χρόνια Τάση κήπου  επιβάλλεται. Όταν ο καιρός είναι καλός, θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο έξω στον εξωτερικό χώρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι θέλουν να δημιουργούν άνετους χώρους τραπεζαρίας και καθιστικού στο ύπαιθρο και ακόμη και να θέλουν να μεταφέρουν το σαλόνι τους σε εξωτερικούς χώρους.

Η τάση αυξάνεται και επηρεάζει τώρα και το γραφείο του σπιτιού. Δεν θέλετε να είστε μόνιμα κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους σας και να εργάζεστε ασταμάτητα. Αυτό είναι καταθλιπτικό και εξαντλητικό! Μην πανικοβληθείτε, υπάρχει μια έξυπνη λύση και είναι στον κήπο! Εάν έχετε ένα υπόστεγο κήπου στην πίσω αυλή, τότε μπορείτε να πάτε στη δουλειά αμέσως. Αυτό μπορεί εύκολα και γρήγορα να μετατραπεί σε ένα άνετο γραφείο στο σπίτι στον κήπο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαχωρίσετε τις καθημερινές σας ρουτίνες από τις εργασίες γραφείου και να εργαστείτε στα επιχειρηματικά σας έργα με χαλαρό τρόπο. Επιπλέον, το πράσινο περιβάλλον έχει μια ηρεμιστική επίδραση στο μυαλό σας και μπορείτε να βρείτε νέες δημιουργικές ιδέες.

 Η εργασία στο γραφείο του κήπου είναι ευχάριστη και διασκεδαστική!

Γραφείο στο σπίτι στον κήπο ενσωματωμένο σε πράσινη, ευχάριστη ατμόσφαιρα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του να έχεις το σπίτι σου στον κήπο;?

Σας λείπει η ρουτίνα του να οδηγείτε στο γραφείο κάθε πρωί, να περιμένετε σε μποτιλιάρισμα και να κάνετε μόνο ένα μικρό διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα; Σίγουρα όχι, έτσι; Όλοι όσοι εργάζονται στο γραφείο για χρόνια εκτιμούν τώρα τη δουλειά στο γραφείο στο σπίτι. Αλλά μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω τις συνθήκες εργασίας σας εάν δημιουργήσετε και σχεδιάσετε ένα γραφείο κήπου. Στη συνέχεια, έχετε τη συντομότερη διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο στο σπίτι στον κήπο. Στη συνέχεια, θα θέλαμε να συνοψίσουμε συνοπτικά για εσάς ποια άλλα πλεονεκτήματα σας φέρνει το γραφείο κήπου.

  1. Δεν χρειάζεται να πάτε στη δουλειά! Αυτό σας εξοικονομεί πολύ χρόνο, άγχος και κόστος κυκλοφορίας. Το πρωί μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό και τον καφέ σας στο σπίτι με ηρεμία, πριν πάτε στο γραφείο του σπιτιού στον κήπο. Υπέροχο δικαίωμα?

Ένα υπόστεγο κήπου μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε γραφείο κήπου.

Εσωτερικό γραφείο στον κήπο Μετατροπή σπιτιού κήπου σε καρέκλα πολυθρόνες πολυθρόνες γραφείου κήπου

Το γραφείο του σπιτιού στον κήπο είναι πολύ κοντά στο σπίτι και είναι εντελώς διαχωρισμένο ταυτόχρονα.

Εσωτερικό γραφείο στον κήπο πλήρως εξοπλισμένο ράφι τραπεζοκαρέκλας γραφείου για φακέλους κοντά στο σπίτι αλλά εντελώς διαχωρισμένους

  1. Το γραφείο εργασίας σας είναι πολύ κοντά! Έτσι έχετε την ευκαιρία να πάτε σπίτι για ένα άλμα και να ελέγξετε τα παιδιά. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε περισσότερο χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να φροντίζετε καλύτερα τα κατοικίδια ζώα σας (αν τα έχετε!)
  2. Η επίπλωση και ο σχεδιασμός του γραφείου του κήπου σας εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις ατομικές προτιμήσεις σας. Εδώ έχετε την πλήρη ελευθερία να ακολουθήσετε το δικό σας γούστο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να μετατρέψετε το γραφείο του σπιτιού σας σε καταφύγιο δημιουργικής εργασίας εδώ. Το κυριότερο είναι ότι νιώθεις άνετα εκεί και δουλεύεις αποτελεσματικά και με συγκέντρωση. Στο γραφείο του σπιτιού στον κήπο μπορείτε να επικεντρωθείτε μόνο στη δουλειά σας, γιατί δεν υπάρχει τίποτα γύρω που να σας αποσπά ή να σας ενοχλεί.

Μπορείτε να εργαστείτε ήσυχα και ανενόχλητα στο γραφείο του κήπου.

Το γραφείο του σπιτιού στον κήπο πολύ μοντέρνα επίπλωση μέσα σε εξωτερική γαλήνη και ήσυχη πολλή πράσινη δουλειά ανενόχλητη

  1. Μπορείτε να δημιουργήσετε ακριβώς την ατμόσφαιρα στο γραφείο του σπιτιού στον κήπο που σας παρακινεί και σας εμπνέει για δημιουργική εργασία. Η ρύθμιση μπορεί να είναι πολύ απλή και να περιορίζεται στα πιο σημαντικά έπιπλα γραφείου. Αλλά έχετε επίσης την ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με περισσότερη άνεση. Αν έχετε μεγαλύτερο υπόστεγο κήπου, σίγουρα θα χωρέσει εκεί ένας άνετος καναπές ή τουλάχιστον μια πολυθρόνα. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε παλιά έπιπλα είτε να αγοράσετε εντελώς νέα έπιπλα γραφείου. Αυτό εξαρτάται και πάλι από τη θέλησή σας και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Αυτό το γραφείο στο σπίτι στον κήπο δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερο από το τυπικό γραφείο στο σπίτι.

Εσωτερικό γραφείο στον κήπο Ένα όμορφα σχεδιασμένο και πλήρως εξοπλισμένο γραφείο κήπου δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερο από το τυπικό γραφείο

  1. Απολαύστε την ελευθερία να εργάζεστε στον κήπο! Έξω θα περιβάλλεστε από πράσινο, αρωματικά λουλούδια κήπου και τραγούδι πουλιών. Εάν έχετε μια μικρή βεράντα μπροστά από το υπόστεγο του κήπου, μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε διαλείμματα σε εξωτερικούς χώρους κατά καιρούς. Φυσικά, μπορείτε να τεντώσετε τα πόδια σας στον κήπο και να παρατηρήσετε και να θαυμάσετε τη φύση γύρω σας. Όλα αυτά είναι καλά για το σώμα και την ψυχή!

 Δεν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας στο γραφείο του σπιτιού στον κήπο! Μπορείτε να ντυθείτε όπως σας αρέσει!

Γραφείο στο σπίτι στον κήπο, δεν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας.Ντύσου όπως σου αρέσει

  1. Η επιπλέον συμβουλή μας: Πριν αποφασίσετε για ένα γραφείο στο σπίτι στον κήπο, μάθετε από την οικοδομική αρχή του δήμου σας εάν χρειάζεστε οικοδομική άδεια για το γραφείο του κήπου. Επειδή οι κανόνες και οι κανονισμοί για αυτό διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

 Η εργασία εν μέσω καταπράσινου πράσινου είναι πολύ μοντέρνα αυτές τις μέρες!

Εργαστείτε από το σπίτι στον κήπο εν μέσω καταπράσινου πρασίνου, απολαύστε την ηρεμία, ζήστε κοντά στη φύση

Γύρω από τον εαυτό σας με όμορφα πράσινα φυτά και ανθισμένα λουλούδια κήπου.

Εσωτερικό γραφείο στον κήπο όμορφο υπόστεγο κήπου που περιβάλλεται από πολλά πράσινα φυτά και λουλούδια κήπου

Μικρό αλλά δυνατό!

Εσωτερικό γραφείο στον κήπο, μικρό γραφείο κήπου, μοντέρνο σπίτι κήπου, μοντέρνο εσωτερικό

Σε ένα μεγαλύτερο κήπο μπορείτε να δημιουργήσετε δύο ή περισσότερους σταθμούς εργασίας.

Εσωτερικό γραφείο στον κήπο, μεγαλύτερο υπόστεγο κήπου, δημιουργία δύο ή περισσότερων χώρων εργασίας

Ένα γραφείο κήπου σε μινιμαλιστικό στιλ εντυπωσιάζει με την απλότητά του στο σχεδιασμό.

Γραφείο στο σπίτι στον κήπο Γραφείο κήπου σε μινιμαλιστικό ύφος Απλότητα στο σχέδιο

 Έτσι φαίνεται το γραφείο των ονείρων σας?

Γραφείο σπιτιού στον κήπο κομψό κήπο γραφείο εργασίας γωνία PC Επιτραπέζιο γραφείο καρέκλα στο δεξί Relax zone καναπέ

Γραφείο στο σπίτι στον κήπο όμορφο μοντέρνο εξοχικό με βεράντα δύο πολυθρόνες

Εσωτερικό γραφείο στον κήπο όμορφα περιποιημένο κήπο υπερυψωμένα κρεβάτια κήπος τραπέζια γραφείου έξω