Τοποθέτηση δαπέδου laminate Πλεονεκτήματα της ηχομόνωσης από πρόσκρουση

Βασικές γνώσεις ηχομόνωσης κρούσης και εσωτερικής μόνωσης

Η ηχομόνωση με κρούση δεν είναι σημαντική μόνο για τη δική σας άνεση. Τώρα απαιτείται από το νόμο. Το περπάτημα στις σκάλες και η μετακίνηση επίπλων δεν πρέπει να ακούγονται έξω από το σπίτι σας.

Πώς μπορείτε να κάνετε τον ήχο του πατώματός σας να απορροφάται;?

άνετο σπίτι που τοποθετεί laminate δάπεδο εσωτερική μόνωση κρούση ηχομόνωση

Συνεπώς, πρέπει να εγκατασταθεί η ηχομόνωση κατά πρόσκρουση. Υπάρχουν διάφορες επιλογές στη διάθεσή σας. Σχετίζονται κυρίως με το υλικό του δαπέδου σας.

Περισσότερη άνεση για μικρούς και μεγάλους 

Τοποθέτηση laminate δαπέδου νέου δαπέδου με ηχομόνωση

Σύγχρονη ηχομόνωση και πολυλειτουργικότητα

Εν τω μεταξύ, η πολυλειτουργικότητα κυριαρχεί επίσης σε αυτόν τον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού. Η σύγχρονη ηχομόνωση πρέπει να εξασφαλίζει την άνεση των κατοίκων του σπιτιού σε περισσότερες από μία πτυχές. Προστατεύει την ιδιωτικότητα, καθιστά το περπάτημά σας πιο «ήσυχο» και δεν ακούγεται από τους γείτονες. Επιπλέον, η ηχομόνωση του footfall θα πρέπει, εάν είναι απαραίτητο, να είναι επίσης θερμομονωτική. Η ηχομόνωση με κρούση συμβάλλει στην ενεργειακή απόδοση. Εξοικονομείτε επενδύοντας στην ηλεκτρική ενέργεια και ζείτε πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Η πολυλειτουργικότητα έχει μεγάλη ζήτηση αυτές τις μέρες

Τοποθέτηση δαπέδων laminate δαπέδου σαλονιού με ηχομόνωση από κρούση

Η ηχομόνωση κρούσης πρέπει να προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες

Χτίζουμε τα σπίτια μας όλο και πιο συχνά με ποικιλία υλικών. Επιπλέον, οι συγκεκριμένες συνθήκες διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους. Πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όταν κάνετε την επιλογή σας. Πρώτον, φυσικά, το υλικό του δαπέδου είναι σημαντικό. Laminate z. Β. Χρειάζεται διαφορετικό τύπο ηχομόνωσης από το φελλό. Η παρουσία ενός χαλιού, καθώς και το πάχος του, είναι επίσης θεμελιώδους σημασίας.

Μερικές φορές πρέπει να εστιάσουμε στο πάχος κατά την επιλογή. Σε άλλες περιπτώσεις, η μόνωση του πέλματος πρέπει επίσης να είναι ανθεκτική στην υγρασία.

Ενσωματωμένη ηχομόνωση στο laminate

μόνωση εσωτερική μόνωση κάλυψη δαπέδου στρώστε laminate δάπεδα

Or μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μόνοι σας την ηχομόνωση πρόσκρουσης 

ιδέες και συμβουλές δαπέδου Τοποθέτηση δαπέδου laminate με ηχομόνωση από κρούση

Κατάλληλο υπόστρωμα για laminate

Απλώστε δάπεδο laminate με ηχομόνωση από κρούση

Ελέγξτε εάν η ηχομόνωση δεν έχει ήδη ενσωματωθεί

Δεδομένου ότι η ηχομόνωση από πρόσκρουση είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς της πολιτείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνήθως είναι ήδη ενσωματωμένος σε νέα κτίρια. Μάθετε περισσότερα όταν αγοράζετε ένα νέο. Ανάλογα με το αν πρέπει να ενσωματώσετε την ηχομόνωση πρόσκρουσης ή όχι, το κόστος που προκύπτει είναι διαφορετικό.

Ηχομόνωση κρούσης είναι επίσης ενσωματωμένη στο δάπεδο laminate ειδικότερα. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η επένδυση δαπέδου παράγει περισσότερο θόρυβο σε σύγκριση με τις άλλες παραλλαγές. Τα καλύμματα δαπέδου από φελλό συνήθως έχουν επίσης ενσωματωμένη ηχομόνωση κρούσης.

Ανυπομονώ για ένα νέο ηχοαπορροφητικό δάπεδο

ανακαίνιση του δαπέδου τοποθέτηση νέου δαπέδου laminate

 Υπάρχουν διαφορετικά Τύποι ηχομόνωσης κρούσης

Τοποθέτηση laminate δαπέδου εσωτερικής μόνωσης και κρούσης ηχομόνωση

Ένα τέλειο υπόστρωμα για παρκέ και laminate

Τοποθέτηση laminate δαπέδου εσωτερική μόνωση κρούσης ηχομόνωση διάφορων τύπων