Δωρεάν γαμήλια τελετή: ενδιαφέροντα γεγονότα, πλεονεκτήματα και συμβουλές

Δεν είναι υπέροχο που μπορούμε απλώς να παντρευτούμε για αγάπη αυτές τις μέρες; Και εντελώς ελεύθερα … Παλαιότερα, αυτό το γεγονός δεν ήταν μόνο αδύνατο, ήταν καθόλου αδιανόητο. Είναι ακόμα εκεί σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο δωρεάν γάμος είναι στην πραγματικότητα ένα αρκετά νέο φαινόμενο που υπάρχει μόνο ως τέτοιο για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται αντιφατικό. Πώς λοιπόν γάμος, αλλά μετά ακόμα ελεύθερος; Ναι, ένας δωρεάν γάμος είναι πραγματικά … δωρεάν! Χωρίς συμβάσεις, δόγματα, στερεότυπα και πεποιθήσεις. Το μόνο που έχει σημασία είναι το ερωτευμένο ζευγάρι και η στενή σχέση μεταξύ των δύο συντρόφων.

Για ποιον είναι μια επιλογή δωρεάν γάμου;?

Πρώτον, συνιστάται ένας δωρεάν γάμος εάν οι μελλοντικοί σύζυγοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να παντρευτούν στην εκκλησία. Μπορεί ένας ή και οι δύο σύντροφοι να έχουν παντρευτεί πριν ή να ανήκουν σε διαφορετική ονομασία, για να μην αναφέρουμε έναν γάμο ομοφυλοφίλων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τουλάχιστον η Καθολική Εκκλησία δεν επιτρέπει τον εκκλησιαστικό γάμο. Το μόνο που απομένει είναι η δυνατότητα μιας εναλλακτικής υπόσχεσης γάμου, ενός δωρεάν γάμου.

Δωρεάν γάμος σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες

νυφική ​​ανθοδέσμη γαμπρός φιλιά νύφη

Πού μπορεί να πραγματοποιηθεί δωρεάν γαμήλια τελετή?

Πρακτικά οπουδήποτε. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας. Θα μπορούσατε να παντρευτείτε στον δικό σας κήπο με την πιο κοντινή σας οικογένεια, σε μια βάρκα με τους καλύτερους φίλους σας, σε μια ρομαντική παραλία το ηλιοβασίλεμα ή γιατί όχι σε μια μυστηριώδη ορεινή σπηλιά με ιδιότροπους κρυστάλλους και σταλακτίτες.

Το σημαντικό είναι πού αισθάνονται καλύτερα οι εραστές. Τι σημαίνει το συγκεκριμένο μέρος για τη σχέση αγάπης; Perhapsσως οι εραστές συνδέουν αυτό το μέρος με κοινές αναμνήσεις και ενδιαφέροντα, ή ίσως το περιβάλλον είναι σύμβολο του ελπιδοφόρου μέλλοντος μαζί. Όλα αυτά μπορούν να σκεφτούν και να προετοιμαστούν εκ των προτέρων.

Ρομαντική γαμήλια τελετή στην παραλία

παραλία γάμος τριαντάφυλλο αψίδα λουλούδι διακόσμηση ωκεανός

Ποιος βοηθά στην προετοιμασία και την πραγματική εφαρμογή?

Πάνω απ ‘όλα, οι δωρεάν θεολόγοι και οι λεγόμενοι ομιλητές του γάμου είναι οι άνθρωποι που ξεκινούν μια δωρεάν γαμήλια τελετή. Πρέπει πάντα να θυμάται ότι οι ελεύθεροι θεολόγοι δεν είναι πάστορες, αλλά ελεύθεροι επαγγελματίες. Ως ανεξάρτητοι πάροχοι υπηρεσιών, οργανώνονται στη δική τους ανεξάρτητη ομάδα εργασίας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό καθώς και μια μεγάλη ποικιλία δωρεάν θεολόγων στο www.frei-theologen.de.

Ανεξάρτητοι θεολόγοι καθώς και ομιλητές γάμου θα σας υποστηρίξουν με ενσυναίσθηση στην πολύ προσωπική σας γαμήλια τελετή. Με τα σωστά λόγια, χειρονομίες και τελετουργίες, αυτοί οι ειδικοί στους δωρεάν γάμους εμπλουτίζουν κάθε γάμο και τον μετατρέπουν σε μια αξέχαστη εμπειρία για τους εραστές και όλους τους επισκέπτες.

Ζήστε τη γαμήλια τελετή σας με έναν μοναδικό τρόπο

Δωρεάν γαμήλια τελετή στην παραλία με άμμο

Τι είδους προετοιμασία απαιτεί ένας δωρεάν γάμος;?

Κατ ‘αρχήν, δύο προπαρασκευαστικές συναντήσεις με τον επιλεγμένο ειδικό είναι αρκετές για να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία της γαμήλιας τελετής. Ο έμπιστος ανεξάρτητος θεολόγος ή ομιλητής γάμου γνωρίζει καλύτερα το ζευγάρι. Μαθαίνει για την ιστορία της ερωτικής σχέσης. Πού και πώς συναντήθηκαν οι μελλοντικοί σύζυγοι. Ποιες ομοιότητες έχουν τα δύο κοινά; Ποια μελλοντικά σχέδια και όνειρα έχουν προτεραιότητα και ποια κοσμοθεωρία είναι πιο κοντά στη νύφη και τον γαμπρό.

Σπουδαίος: Φυσικά, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι μια δωρεάν γαμήλια τελετή δεν καθιστά περιττή την επίσκεψη στο ληξιαρχείο από νομική και νομική άποψη. Ανεξάρτητα από το πόσο μη ρομαντικός και γραφειοκρατικός πολιτικός γάμος μπορεί να έχει, αναμφίβολα έχει τα σαφέστατα πλεονεκτήματα και τις προϋποθέσεις του, τις οποίες κάθε ζευγάρι θα πρέπει προσωπικά να λάβει υπόψη.

Η αγάπη είναι το μόνο που έχει σημασία!

φιλί στο χωράφι

Συμπέρασμα:

Αν αποφασίσετε να κάνετε έναν ανεξάρτητο γάμο, μάθετε εκ των προτέρων για έμπειρους ανεξάρτητους θεολόγους και ομιλητές γάμου από την περιοχή σας και συζητήστε μαζί τους όλη τη διαδικασία της γαμήλιας τελετής σας. Επιλέξτε το καλύτερο μέρος και χρόνο για αυτό. Οι ειδικοί του γάμου θα σας υποστηρίξουν σε όλα και θα βεβαιωθούν ότι οι γαμήλιοι όρκοι σας θα θυμούνται με τον πιο οικείο και μοναδικό τρόπο.

Γιατί όταν λες τη λέξη ναι, ακόμα κι αν η βέρα είναι ήδη στο χέρι, όλα πρέπει να είναι σωστά!

Πηγή εικόνας: www.pixabay.com © CCO Public Domain

Οι πραγματικοί εταίροι δεν χρειάζονται νομικούς κανόνες

γυναίκα και σύζυγος στον δωρεάν γάμο

Αληθινός γάμος – χωρίς προϋποθέσεις ή θρησκευτική σχέση

νύφη και γαμπρός φιλιούνται στο καλαμπόκι

Επιλέξτε την πολύ ιδιαίτερη τοποθεσία του γάμου σας!

ένα ζευγάρι ερωτευμένων στην παραλία

Βασιστείτε στην απλή κομψότητα και στοργή!

δωρεάν γαμήλια τελετή γαμήλια διακόσμηση με λουλούδια

Μερικές φορές τα πιο απλά πράγματα είναι τα καλύτερα

σπιτικό κέικ για τη δωρεάν γαμήλια τελετή

Απλά άφησε τον εαυτό σου να φύγει!

γάμος στην παραλία με νύφη και γαμπρό με αψίδα τριαντάφυλλου

Η φυσική ομορφιά και η αληθινή αγάπη συμβαδίζουν

υπαίθρια γαμήλια νύφη με λουλούδια

Να είστε πάντα ο ένας για τον άλλον πάντα!

ερωτευμένο ζευγάρι σε εξωτερικούς χώρους στο ηλιοβασίλεμα

Υγεία για την αγάπη, ευχές για δωρεάν γάμο!

σύμβολο αγάπης με τα χέρια ουρανό σύννεφα ήλιος

συνεργασία μέσω του ελεύθερου γάμου στη φύση

Αφρώδης οίνος σε ποτήρια στο ηλιοβασίλεμα

γαμήλια παραλία στην ελεύθερη γαμήλια τελετή στον ωκεανό

Ανώτερο ζευγάρι έχει δωρεάν γαμήλια τελετή στην παραλία

γαμήλια παραλία με πολύχρωμα υφάσματα και λουλούδια

ευαίσθητα λουλούδια για εξωτερική διακόσμηση γάμου

δύο αντίκες κλειδιά και ρητίνη στο ξύλινο τραπέζι