Σύντομα, οι ιπτάμενοι αγώνες αυτοκινήτων δεν θα περιορίζονται πλέον σε βιντεοπαιχνίδια και ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Οι διοργανωτές της πρώτης παγκόσμιας σειράς μηχανοκίνητου αθλητισμού για ιπτάμενα αυτοκίνητα λένε ότι αυτοί οι αγώνες θα διεξαχθούν στα τέλη του 2020. Σύντομα προγραμματίζεται μια πλήρης σεζόν πρωταθλήματος Grand Prix. Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Formula E μέχρι τώρα!

Το MK4 Speeder εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως concept το καλοκαίρι του 2019

Οι ιπτάμενοι αγώνες αυτοκινήτων θα γίνουν μια αφίσα αγώνων φόρμουλας πραγματικότητας 2020

Οι ιπτάμενοι αγώνες αυτοκινήτων θα γίνουν πραγματικότητα το 2020 ξεκινώντας πτήσεις από το airspeeder alauda

Μπορούμε να περιμένουμε τον πρώτο αγώνα ιπτάμενων αυτοκινήτων στον κόσμο φέτος

Τα ιπτάμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που ονομάζονται Airspeeder, πρέπει να δοκιμαστούν περαιτέρω. Αυτές οι δοκιμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μετά την άρση ορισμένων περιορισμών για τον κορονοϊό. Παρά τα πάντα, η ομάδα του Airspeeder βρίσκει κάποιους ασφαλείς τρόπους για να πραγματοποιήσει δοκιμές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να προετοιμαστεί για τον πρώτο αγώνα στον κόσμο με ιπτάμενα αυτοκίνητα.

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία των επιταχυντών, Alauda, Έπρεπε να είχε πραγματοποιήσει επανδρωμένες δοκιμές στην έρημο Mojave της Καλιφόρνια νωρίτερα φέτος. Αυτά έχουν μεταφερθεί τώρα κοντά στην Αδελαΐδα, στη Νότια Αυστραλία. Τόσο πιο κοντά στη βάση της εταιρείας. Μέχρι στιγμής, η ομάδα έχει πραγματοποιήσει μόνο μη επανδρωμένες δοκιμές με ένα τηλεχειριστήριο, και αυτές είχαν απόλυτη επιτυχία.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα μερικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει ο Alauda πριν από τον πρώτο αγώνα ιπτάμενων αυτοκινήτων. Αυτό περιλαμβάνει τον καθορισμό κανόνων για τα Vertiports, τη διαχείριση του εναέριου χώρου και την ανάπτυξη αξιόπιστων αλυσίδων εφοδιασμού.

Ο Alauda είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει τις πρώτες δοκιμές με πραγματικούς πιλότους

Οι ιπτάμενοι αγώνες αυτοκινήτων θα γίνουν πραγματικότητα το 2020 sci fi video games speeder real

Θα πρέπει να το γνωρίζετε εκ των προτέρων για τους ηλεκτρικούς επιταχυντές

Το όχημα Airspeeder ζυγίζει περίπου 249,5 κιλά και χρησιμοποιεί μπαταρία που μπορεί να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα – παρόμοια με την αλλαγή ελαστικών της Formula E. Κάθε φόρτιση αναμένεται να διαρκέσει 15 λεπτά. Χάρη στους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες του 32 HP, ο επιταχυντής φτάνει σε ταχύτητες έως 201 χλμ. / Ώρα. Ανάλογα με τον αγώνα, ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε αρκετά μακριά, καθώς αυτά τα οχήματα μπορούν να πετάξουν οπουδήποτε από πέντε έως 40 μέτρα ύψος.

Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα μπορούν να μεταφέρουν έως και 100 κιλά

Οι ιπτάμενοι αγώνες αυτοκινήτων θα γίνουν πραγματικότητα το 2020 υπό δοκιμή μοντέλο ταχύτητας

Τα ταχύπλοα είναι εμπνευσμένα από την επιστημονική φαντασία και τα πιλοτήρια είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία AR για να διευκολύνουν την πλοήγηση των πιλότων

Οι ιπτάμενοι αγώνες αυτοκινήτων θα γίνουν πραγματικότητα το 2020 alauda speeder model σε κίτρινο και μπλε χρώμα

Είναι μια συναρπαστική στιγμή για το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Οι παραδοσιακοί λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αναγνωρίσουν σίγουρα πολλά στοιχεία της σειράς αγώνων μας», δήλωσε ο Matt Pearson, ιδρυτής της σειράς Alauda and the Airspeeder, σε δήλωσή του. Ο Pearson συνέχισε εξηγώντας ότι το σχέδιο είναι «να έχουμε διαφορετικές ομάδες, πιτ στοπ και πιλότους. Η εστίαση είναι στη διάθεση του αθλήματος σε όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς μέσω ζωντανών ροών που μεταδίδονται σε όλο τον κόσμο. “Τελικά,” αυτό είναι το μηχανοκίνητο αθλητισμό του 21ου αιώνα “.

Τα αεροπλάνα πετούν από έμπειρους πιλότους και χρησιμοποιούν επίσης την τεχνολογία lidar των αυτόνομων οχημάτων για να διατηρούν απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους

Οι ιπτάμενοι αγώνες αυτοκινήτων θα είναι πραγματικότητα το 2020, ίση με την αλλαγή ελαστικών με την μπαταρία