Ακριβώς στην αρχή του 2019, έχουμε συγκεντρώσει μερικά εξαιρετικά ενημερωμένα έξυπνα έπιπλα για εσάς εδώ. Έχουν έξυπνο σχεδιασμό και εξοικονομούν χώρο. Αυτό σίγουρα θα φέρει το σπίτι σας σε υψηλότερο επίπεδο.

Το “Butterfly” μπορεί να ξεδιπλωθεί για να ταιριάζει καλά καθώς αλλάζει η κατάσταση

Ιδέες έξυπνων επίπλων πεταλούδας

Τα κορυφαία 7 έξυπνα έπιπλα που εξοικονομούν χώρο

Τραπέζι κουζίνας: Το επεκτάσιμο τραπέζι πεταλούδας

Σας αρέσει να τρώτε σε ένα ωραίο τραπέζι, αλλά δεν έχετε χώρο για αυτό στο σπίτι; Αυτός ο πίνακας μπορεί να απλωθεί και να γίνει σε διαφορετικά σχήματα για να ταιριάζει σχεδόν σε κάθε κατάσταση. Ακόμα και η πιο απλή μορφή είναι πολύ κομψή και υπερσύγχρονη.

Τα υλικά είναι πολύ ανθεκτικά, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών θερμοκρασιών.

Τραπεζαρία με κρυφή λειτουργία μπιλιάρδου

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού τραπεζιού fusion

Τραπέζια σύντηξης

Οι ιδέες για αποθηκευτικούς χώρους είναι ένα κύριο θέμα στον ιστότοπό μας. Είναι η επιτομή των έξυπνων επίπλων που εξοικονομούν χώρο. Τι πιστεύετε για τον συνδυασμό ενός τραπεζιού μπιλιάρδου με ένα τραπέζι φαγητού; Με αυτό το μοντέλο έχετε μαζί σας μια κομψή τραπεζαρία και το αγαπημένο σας χόμπι.

Άλλοτε μόνο ένα κάθισμα, άλλοτε ένα παγκάκι καφέ

πάγκος καφέ υπέροχος εσωτερικός σχεδιασμός

Πάγκος καφέ

Αυτός ο εργονομικός πάγκος σε συνδυασμό με ένα βοηθητικό τραπέζι θα μπορούσε να προσαρμοστεί σε διαφορετικές καταστάσεις. Μπορεί να ποικίλει σε πλάτος μεταξύ 30 και 90 cm. Έχετε υποβραχιόνια μεταξύ των καθισμάτων. Ωστόσο, μπορούν να μετατραπούν το καθένα σε ένα ευρύτερο πλευρικό τραπέζι. Είναι δυνατές διαφορετικές επεξεργασίες επιφάνειας, από ένα φυσικό χρώμα έως ένα χρώμα που μιμείται το ανοξείδωτο ατσάλι.

Όταν το κρεβάτι εξαφανιστεί, μπορείτε να δείτε τον καναπέ – ατόλη να κουνιέται

ιδέες εσωτερικής διακόσμησης ταλάντευσης ατόλης

Atollswing – έξυπνη λύση για την κρεβατοκάμαρα

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα έξυπνη έκδοση του πτυσσόμενου κρεβατιού. Μπορεί κυριολεκτικά να εξαφανιστεί στον τοίχο. Ένας άνετος μοντέρνος καναπές μπορεί επίσης να τοποθετηθεί μπροστά του. Έχει επίσης αποθηκευτικό χώρο από την πλευρά της. Η λύση είναι ιδανική για μικρά διαμερίσματα ή δωμάτια!

Το έργο ORI μπορεί να δομήσει και να γεμίσει ταυτόχρονα λίγα χρήματα

ori έξυπνες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Μονάδα επίπλων ORI

Μια μονάδα μπορεί να φιλοξενήσει έναν τοίχο τηλεόρασης, ράφια αποθήκευσης, ένα κρεβάτι και πολλά άλλα. Το έργο ORI μας το δείχνει αυτό και αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα έξυπνων επίπλων που εξοικονομούν χώρο. Οι διάφορες πτυχές του μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι επίσης ένας σταθμός εργασίας και προσφέρει αρκετό χώρο αποθήκευσης για κάθε πτυχή της καθημερινής σας ζωής.

Τόσο η ιδέα όσο και η υλοποίηση του έργου “Rising Furniture” ήταν πολύ περιπετειώδεις

Ο σχεδιαστής Robert van Embricqs παρουσιάζει τη νέα του δημιουργία, τα Rising Furniture

Rising Furniture (καλλιέργεια επίπλων)

Ένα ολόκληρο κομμάτι ξύλου χρησιμοποιείται πάντα για την παραγωγή αυτών των επίπλων. Το κόβετε σε ορισμένα σημεία έτσι ώστε να έχει ένα πτυσσόμενο σχέδιο. Μετά από πολλές δοκιμαστικές-λάθη προσπάθειες εμφανίστηκαν Robert van Embricqs σε αυτά τα ευφυή αποτελέσματα!

bob υπέροχες έξυπνες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

BOB Copper Clad Cubes by BOB (Paul Kelley)

Τα έξυπνα έπιπλα που εξοικονομούν χώρο μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον καθένα με τον δικό του τρόπο. Αυτή ήταν η ιδέα του σχεδιαστή αυτού του έργου. Οι καθολικοί κύβοι μπορούν να έχουν διαφορετικά σχήματα και λειτουργίες. Το όλο πράγμα μοιάζει τόσο ντεμοντέ και πρωτότυπο!

Τι πρέπει να προσέξετε στα έξυπνα έπιπλα που εξοικονομούν χώρο;?

Τα έπιπλα που εξοικονομούν χώρο είναι συνήθως πιο αγχωμένα από τα άλλα. Αναδιαμορφώνονται, διπλώνονται και μετασχηματίζονται με διάφορους τρόπους. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε στιβαρά υλικά και ανθεκτικούς μηχανισμούς! Μην συμβιβάζεστε με την αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση.