Το Chargefox ξεκίνησε πρόσφατα να προσφέρει σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οι οποίοι μπορούν να φέρουν τη χωρητικότητά μας σε υψηλότερο επίπεδο όταν οδηγούμε σε μεγάλες αποστάσεις. Χάρη στην επένδυση σε καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας, η εταιρεία προσφέρει υψηλή ποιότητα και παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγοράς. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία εδρεύει στην Αυστραλία και το δίκτυό της επεκτείνεται εκεί πολύ γρήγορα. Αφού φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο για 15 λεπτά, μπορείτε να οδηγήσετε περίπου 400 χιλιόμετρα με αυτό. Ο “ανεφοδιασμός” στο σταθμό φόρτισης για 8 λεπτά είναι αρκετός για περίπου 200 χιλιόμετρα.

Η φόρτιση είναι ένα σημαντικό πρόβλημα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

ηλεκτρικό αυτοκίνητο κατά τη φόρτιση

Ένας πρωτοποριακός φορτιστής

Αυτή η χωρητικότητα είναι δυνατή μέσω της ταυτόχρονης χρήσης δύο υπερταχείων φορτιστών τύπου ABB 350kW. Επιπλέον, η χρήση αυτών είναι πολύ καθολική επειδή το καθένα έχει βύσματα CCS2 και CHAdeMO. Τώρα οι εξαιρετικά γρήγοροι σταθμοί φόρτισης εξαπλώνονται στην Αυστραλία επειδή ο κατασκευαστής τους βρίσκεται εκεί.

Αλλά η ανάπτυξη τέτοιων καινοτομιών υψηλής τεχνολογίας στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι από μόνη της πολύ καλά νέα.

Το Chargefox κάνει τη φόρτιση πολύ πιο γρήγορη

φόρτιση μπλε ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Το μέλλον των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των εξαιρετικά γρήγορων σταθμών φόρτισης

Σύμφωνα με τις τρέχουσες στατιστικές, περισσότεροι από τους μισούς αγοραστές αυτοκινήτων σκέφτονται ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ωστόσο, ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αποφασίζουν ενάντια σε αυτό σε πολλές περιπτώσεις είναι τα προβλήματα φόρτισης ή η έλλειψη σταθμών φόρτισης. Θα μπορούσε να συμβεί ότι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να φορτιστεί για αρκετά χιλιόμετρα και παραμένει στη μέση του δρόμου. Οι φορητές μπαταρίες είναι μια λύση, αλλά έχουν αρκετά μικρή χωρητικότητα και διαρκούν μόνο 10-15 χιλιόμετρα. Φορτιστές υψηλής τεχνολογίας για ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως αυτά από το Chargefox θα μπορούσαν να είναι μια πολύ επιτυχημένη λύση για το μέλλον.

Οι καινοτομίες στη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο

βενζινάδικο ηλεκτρικού αυτοκινήτου δίπλα σε δρόμο

Σκεφτείτε επίσης ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο?

ηλεκτρικό αυτοκίνητο εξαιρετικό γκρι μοντέλο

Η γρήγορη φόρτιση του αυτοκινήτου είναι σίγουρα ζωτικής σημασίας

ηλεκτρικό αυτοκίνητο διαφανές θέα

Οι σταθμοί φόρτισης πρέπει να έχουν υψηλή χωρητικότητα και να είναι στρατηγικά κατανεμημένοι

πολλαπλούς σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η Αυστραλία φαίνεται να καινοτομεί λίγο πιο γρήγορα σε αυτόν τον τομέα

υπέροχο ηλεκτρικό αυτοκίνητο bmw