Τα κατοικίδια μας είναι μέλη της οικογένειας και αξίζουν μόνο το καλύτερο! Η συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία καθιστά ευκολότερο και καλύτερο από ποτέ να σας το προσφέρει αυτό. Όπως τα έξυπνα οικιακά gadget βελτιώνουν τη ζωή μας, έτσι μπορούν και οι τετράποδοι φίλοι μας να επωφεληθούν από αυτά. Ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadget για κατοικίδια, τα οποία απαριθμήσαμε κατά κατηγορίες σίτισης, ασφάλειας, ψυχαγωγίας και υγιεινής.

Τα κατοικίδια μας θέλουν επίσης να είναι μοντέρνα

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια ζώα που χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή

Smart Home Gadgets για κατοικίδια: Σίτιση

Με τα ταραχώδη προγράμματα, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να σκεφτούμε τη σωστή ποσότητα φαγητού επιπλέον. Για το λόγο αυτό, περισσότερα από τα μισά κατοικίδια ζώα μας είναι υπέρβαρα. Όπως και εμείς, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη διαβήτη, αρθρίτιδας, υψηλής αρτηριακής πίεσης, νεφροπάθειας, καρκίνου κ.λπ..

 να ηγηθεί. Αυτά τα gadgets σας διευκολύνουν να ταΐσετε το κατοικίδιο ζώο σας στη σωστή ποσότητα τροφής εγκαίρως και να αποφύγετε την παχυσαρκία.

PetSafe είναι ένας σύγχρονος αυτόματος τροφοδότης, έχει μεγάλη χωρητικότητα (5,6 λίτρα!) και ακριβές σύστημα κατανομής (μεταξύ 29 ml – 946 ml). Με τη βοήθεια της λειτουργίας αργής σίτισης, η σίτιση των καταβροχθών και ταχέων κατοικίδιων ζώων κατανέμεται σε 15 λεπτά προκειμένου να αποφευχθεί η δυσπεψία. Μπορείτε να αγοράσετε έναν προσαρμογέα για να συνδέσετε τον τροφοδότη ή απλώς να αλλάξετε τις τέσσερις μπαταρίες D. Η μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου ένα ολόκληρο έτος.

PetSafe είναι αξιόπιστο, προσαρμόσιμο και φυσικά ασφαλές για τα ζώα

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια αυτόματο τροφοδότη κατοικίδιων ζώων για σκύλους και γάτες

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια αυτόματο μπολ φαγητού κατοικίδιων ζώων

Smart Home Gadgets για κατοικίδια: Ασφάλεια

Είναι πραγματικά αγχωτικό να σκεφτόμαστε ότι τα κατοικίδια χάνονται μερικές φορές. Μπορεί να χρειαστούν ώρες, ημέρες ή ακόμη και μήνες, εάν υπάρχουν, για να επανενωθούν ορισμένα κατοικίδια ζώα με τους δασκάλους τους. Εάν έχετε έναν μικρό καλλιτέχνη διαφυγής στο σπίτι ή σας αρέσει να πηγαίνετε δωρεάν βόλτες με τα πόδια, η απόκτηση ενός ιχνηλάτη GPS είναι μια καλή ιδέα.

Σφυρίχτρα 3 είναι ένα μικρό tracker GPS που κρέμεται απευθείας στο γιακά ενός σκύλου ή μιας γάτας. Συνοδεύεται από μια εφαρμογή για κινητά για την παρακολούθηση της τοποθεσίας και της δραστηριότητας του κατοικίδιου ζώου σας σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσωπική ζώνη ασφαλείας και να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που το κατοικίδιο ζώο σας φεύγει από αυτήν την περιοχή. Σφυρίχτρα 3 λειτουργεί ακόμη και ως μόνιτορ γυμναστικής, δείχνοντας πόσες θερμίδες έκαψε ο γούνινος φίλος σας, πόσα μίλια έτρεξε και πόσες ώρες κοιμήθηκε. Η μπαταρία του διαρκεί έως και 7 ημέρες και αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να βρει τον τετράποδο φίλο.

Ποτέ μην ξανακάνεις τα μάτια σου από τον Μπέλο

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια σφυρίζουν 3 gps για σκύλους

GPS και μόνιτορ φυσικής κατάστασης σε ένα

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια σφυρίζουν 3 gps για σκύλους και γάτες

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια σφυρίζουν 3 gps για γάτες

Smart Home Gadgets για κατοικίδια: ertainυχαγωγία

Είναι δύσκολο να μην αισθάνεστε ένοχοι για να αφήσετε το κατοικίδιο ζώο σας μόνο στο σπίτι. Ευτυχώς, η τεχνολογία μας δίνει δημιουργικούς τρόπους για να διασκεδάζουμε τους φίλους μας ακόμη και όταν είμαστε μακριά από το περιβάλλον τους για ώρες.

PetChatz είναι ένα τηλεφωνικό τηλέφωνο που παρέχει στα μοναχικά σας κατοικίδια μια ολόκληρη μέρα αλληλεπίδρασης και ψυχαγωγίας. Είναι προσαρτημένο στον τοίχο στο ύψος των ματιών με τα ζώα και επιτρέπει αμφίδρομη ηχητική επικοινωνία. Με το αξεσουάρ PawCall, το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να σας καλέσει στο κινητό σας τηλέφωνο, να παίξει εγκεφαλικά παιχνίδια ή να μεταβεί στο κανάλι DOGTV. Το PetChatz μπορεί να μοιράσει κεράσματα και να διδάξει στο κατοικίδιο ζώο σας μερικά κόλπα από απόσταση.

Τα ζώα άγχους χωρισμού θα επωφεληθούν ιδιαίτερα από το PetChatz

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadget για κατοικίδια petchatz επικοινωνία με γάτες και σκύλους

Το PawCall είναι ένα “πληκτρολόγιο” για σκύλους

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια petchatz συσκευή petcall για έξυπνα σκυλιά

Τηλεοπτικό πρόγραμμα για τον σκύλο

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια petchatz dogtv HD τηλεόραση για σκύλους

VARRAM είναι ένα έξυπνο ρομπότ γυμναστικής κατοικίδιων που βοηθάει στο άγχος του χωρισμού και προσφέρει πολλές δραστηριότητες (και ανταμοιβές) σε πραγματικό χρόνο. Το ρομπότ έχει σχεδιαστεί ιδανικά για να προσελκύσει και τις πέντε αισθήσεις του κατοικίδιου σας ενώ παραμένει κινητό και ενεργό. VARRAM μετακινείται αυτόματα στο σπίτι και καλεί τον Μπέλο και τη Μιέζε να τρέξουν πίσω τους. Οι έξυπνοι αισθητήρες διασφαλίζουν ότι δεν θα συναντήσει εμπόδια. αναγνωρίζει τη θέση του κατοικίδιου σας και σας καλεί να παίξετε μόνο τις ώρες που καθορίζετε.

Το VARRAM δεν επιτρέπει στα κατοικίδια ζώα σας να βαριούνται

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadget για ρομπότ varram για κατοικίδια για να παίζουν και να απασχολούνται

Τα καλύτερα έξυπνα gadgets για κατοικίδια κατοικίδια ζώα ρομπότ varram κρατούν σκύλους και γάτες ευτυχισμένους

Smart Home Gadgets για κατοικίδια: Υγιεινή

Ποιο είναι το χειρότερο μέρος της καθημερινής ζωής του ιδιοκτήτη της γάτας; Καθαρισμός του κουτιού απορριμάτων, φυσικά! Και αν πάρεις ποτέ το δικό σου Σκύλος πλυμένος τότε γνωρίζετε επίσης τις προκλήσεις που συνοδεύουν. Αυτά τα έξυπνα οικιακά gadgets στοχεύουν να αλλάξουν δραστικά και τις δύο καταστάσεις.

LavvieBot είναι ένα αυτόματο κιβώτιο απορριμάτων που λειτουργεί με WiFi. Μετακινεί τα λερωμένα απορρίμματα σε ένα χαμηλότερο, αρωματισμένο θάλαμο με μια τσάντα, την οποία μπορείτε στη συνέχεια να αδειάσετε εύκολα. Η LavvieBot διασφαλίζει επίσης ότι η γατούλα σας δεν σκορπίζει βρωμιά στο δωμάτιο – με τη βοήθεια ενός συρόμενου συστήματος πλέγματος που ανακινεί εύκολα τα πόδια της πριν φύγει. Η συνοδευτική εφαρμογή Purrsong σας ειδοποιεί όταν χρειάζεται να ξαναγεμίσετε τα απορρίμματα και παρακολουθεί την ομαλότητα του ζώου σας.

Ο LavvieBot θα αναλάβει το δυσάρεστο έργο του καθαρισμού του κιβωτίου απορριμάτων

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadget για κατοικίδια ζώα lavviebot έξυπνο κουτί απορριμάτων

Λίγο σαν ένα μικρό πλυντήριο ρούχων

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadget για κατοικίδια ζώα lavviebot έξυπνο κουτί απορριμάτων

Aquapaw είναι μια συνδυασμένη βούρτσα πλύσης και απόξεσης για σκύλους. Σε αντίθεση με τις συμβατικές συσκευές ψεκασμού, το gadget προσαρτάται στο χέρι και έτσι επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο. Το νερό είναι αρκετά δυνατό για να διεισδύσει ακόμη και σε παχιά γούνα ενώ το πινέλο τρίβει απαλά το σαπούνι στο δέρμα. Το Aquapaw διαθέτει προσαρμογέα κεφαλής ντους και σωλήνα κήπου που επιτρέπει το μπάνιο τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο.

Το Aquapaw κάνει τις ώρες του μπάνιου λιγότερο αγχωτικές

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια σκυλιά aquapaw πλένονται εύκολα

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια ζώα aquapaw για νεκρά σκυλιά που κάνουν ντους

συμπέρασμα: Η Μπέλο και η Κίτι μας θα έκαναν τα πάντα για εμάς, οπότε είναι δουλειά μας να τα φροντίζουμε όσο καλύτερα γίνεται. Οι έξυπνες συσκευές για κατοικίδια εξασφαλίζουν ότι ο καλύτερος φίλος σας θα είναι ευτυχισμένος σε όλη τους τη ζωή και ότι η καθημερινότητα θα είναι λίγο πιο εύκολη για εσάς. Όταν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στις τεχνολογίες έξυπνου σπιτιού, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε πρώτα με το κατοικίδιο ζώο σας.

Το iFetch μπορεί να ρίξει αυτή τη μικρή μπλε μπάλα για το σκυλί σας για ώρες

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadget για κατοικίδια κατοικίδια ζώα ρίχνουν μπάλες για το σκύλο σας

Το Samsung Dream House είναι εξοπλισμένο με tablet, διάδρομο, μπανιέρα σπα κ.λπ.

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια samsung smart house house

Τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadgets για κατοικίδια jack russel terrier χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή