Με το Game of Thrones να έχει τελειώσει, όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στα επερχόμενα spin-off του HBO. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα καλό για το franchise όταν η Naomi Watts Show της Jane Goldman ακυρώθηκε πριν καν ξεκινήσει. Λίγο αργότερα, ωστόσο, μια σειρά prequel με τίτλο House of the Dragon παραγγέλθηκε από το HBO σε δέκα επεισόδια.

Βασισμένο στο συνοδευτικό βιβλίο του George RR Martin Fire & Το αίμα επιβλέπεται από τον Ryan Condal στο House of the Dragon. Ο σκηνοθέτης Miguel Sapochnik αναφέρεται επίσης ότι συνεργάζεται με τον Condal, κάτι που είναι πολλά υποσχόμενο δεδομένου ότι έχει γυρίσει στο παρελθόν μερικές από τις καλύτερες σκηνές και επεισόδια αγώνα του Game of Thrones, συμπεριλαμβανομένων των “Battle of the Bastards” και “Hardhome”. Μπορεί όμως το prequel Game of Thrones να είναι ίσο στην ακμή του; Ελάτε μαζί μας για να ανακαλύψετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σεζόν 1 του House of the Dragon.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα “Feuer und Blut” του 2018

House of the Dragon Όλα όσα γνωρίζουμε για το Game of Thrones prequel μυθιστόρημα αίματος και φωτιάς

Πότε εμφανίζεται το House of the Dragon?

Το HBO παρήγγειλε επίσημα δέκα επεισόδια για την πρώτη σεζόν. Ωστόσο, είναι δύσκολο να πούμε πότε ακριβώς πρέπει να εμφανιστούν αυτά τα δέκα επεισόδια. Αν έπρεπε να μαντέψουμε, θα περιμέναμε ότι η σειρά θα προβληθεί το νωρίτερο το 2021 ή στα τέλη του 2020. Ας ελπίσουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα για το θέμα σύντομα.

Αφίσα για το σπίτι του δράκου

House of the Dragon Όλα όσα γνωρίζουμε για την αφίσα του Game of Thrones για την τηλεοπτική σειρά

Ποιος θα είναι στο σπίτι του δράκου;?

Όσον αφορά το καστ, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Ωστόσο, δεδομένου ότι η παράσταση υποτίθεται ότι θα περιλαμβάνει τους προγόνους της Daenerys Targaryen, θα πρέπει να βρείτε μια ξεχωριστή οικογενειακή ομοιότητα μεταξύ μερικών σταρ και ηθοποιού Emilia Clarke – ξανθιά τέφρα με ψηλά ζυγωματικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη πολλά να πούμε για το πλήρωμα, αν και γνωρίζουμε με σιγουριά ότι ο showrunner Miguel Sapochnik θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και άλλα αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε την προ-προ-προ-προ-προ-προ-προγιαγιά της Daenerys σε μια νέα μάχη με τα καθάρματα; Πολύ πιθανό.

Οι ηθοποιοί πιθανότατα θα μοιάζουν με τον Κλαρκ

House of the Dragon Όλα όσα γνωρίζουμε για το prequel του Game of Thrones, Daenerys και Dragon Dragon

Τι αφορά το House of the Dragon?

Ενώ το ακυρωμένο Naomi Watts Show θα είχε πραγματοποιηθεί χιλιάδες χρόνια πριν το Game of Thrones, το House of the Dragon θα παίξει μόλις τριακόσια χρόνια πριν, οπότε οι οπαδοί της πρώτης παράστασης θα πρέπει να γνωρίζουν καλύτερα αυτήν την έκδοση του Westeros.

Βασισμένο στο ψευδο-παραμύθι του Martin του Fire & Το αίμα θα ακολουθήσει την άνοδο του House of the Dragon του House Targaryen μέσω της κατάκτησης του Aegon, ενώ θα παρακολουθήσετε τον εμφύλιο πόλεμο Targaryen, γνωστό ως «Χορός των Δράκων» – είναι μια μεγάλη δυναστική μάχη. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν δράκοι. Ο Balerion the Black Dread, ο μεγαλύτερος από τους δράκους και το βουνό του Aegon, θα είναι σίγουρα εδώ.

Τα τρία αδέλφια Aegon, Rhaenys και Visenya Targaryen

House of the Dragon Όλα όσα γνωρίζουμε για το Game of Thrones προκαταρκούν τρία αδέλφια

Πόσο από αυτήν την ιστορία θα δούμε στην πρώτη σεζόν μένει να δούμε, υποθέτοντας, φυσικά, ότι το HBO αποφασίζει να επεκτείνει το House of the Dragon πέρα ​​από την αρχική του σειρά δέκα επεισοδίων. Ο πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys, δεν αποκάλυψε πολλά όταν ανακοίνωσε για πρώτη φορά το prequel. Αλλά εδώ είναι τι είπε σχετικά: «Το σύμπαν του Game of Thrones είναι τόσο πλούσιο σε ιστορίες. Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε την προέλευση του House Targaryen και τις πρώτες μέρες του Westeros με τους Miguel, Ryan και George ».

Balerion the Black Dread

House of the Dragon Όλα όσα γνωρίζουμε για το prequel του balerion του δράστη και του αναβάτη του Game of Thrones