Το Autonomous Travel Suite ή αυτόνομο δωμάτιο ξενοδοχείου ονομάζεται η νέα εφεύρεση υψηλής τεχνολογίας από το Aprilli Design Studio στο Τορόντο, πιο συγκεκριμένα από τον σχεδιαστή Steve Lee. Ένας τέτοιος μοντέρνος, αυτόνομος χώρος θα μπορούσε να δώσει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να οδηγήσουν μια σουίτα ξενοδοχείου χωρίς οδηγό σε τροχούς που μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε άτομα. Η σουίτα του ξενοδοχείου έχει τα πάντα. Ανεξάρτητα από έξι ή δέκα ώρες, θα νιώσετε άνετα σε αυτό. Δεν είναι για τίποτα η φετινή καινοτόμος ιδέα Βραβείο Ριζοσπαστικής Καινοτομίας Κέρδισε.

Ένα εξαιρετικά καινοτόμο έργο – το αυτόνομο δωμάτιο ξενοδοχείου από την Aprilli

αυτόνομη ταξιδιωτική σουίτα αυτόνομο δωμάτιο ξενοδοχείου

Τι προσφέρει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου;?

Κάθε σουίτα διαθέτει χτιστά κρεβάτια, δικό του μπάνιο με τουαλέτα και ντους καθισμάτων. Επιπλέον, ο επισκέπτης διαθέτει μια μικρή κουζίνα και άφθονο επιπλέον χώρο για να συνομιλήσετε και να απλωθείτε. Είναι κάτι σαν RV ή τρέιλερ, εκτός αν κάποιος πρέπει να το οδηγήσει.

Τα οχήματα λειτουργούν πλήρως με μπαταρία. Αυτά μπορούν να παραλάβουν και να αποβιβάσουν επιβάτες και να ταξιδέψουν έως και 10 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Ο Lee σχεδιάζει επίσης να δημιουργήσει μια εφαρμογή για τα οχήματα, η οποία ουσιαστικά αποτελεί την υπηρεσία, για να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και να κλείσει ένα ξενοδοχείο.

Αυτό κάνει τα ταξίδια ακόμα πιο διασκεδαστικά

αυτόνομη ταξιδιωτική σουίτα δωμάτιο ξενοδοχείου αυτόνομη οδήγηση

Και για τους επιβάτες / επισκέπτες σουίτας που θέλουν να κάνουν μεγαλύτερα ταξίδια, ο Lee σχεδιάζει να χτίσει μια ολόκληρη αλυσίδα ξενοδοχείων με αυτόνομες σουίτες. Οι πελάτες μπορούν να χρεώνουν τα οχήματά τους και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν την άνεση των συμβατικών ξενοδοχείων. Ελπίζει μάλιστα ότι πολλές γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων μπορεί να ενδιαφέρονται. Με αυτόν τον τρόπο, θα επεκτείνουν επίσης τη μάρκα τους με αυτό.

Ένα εναλλακτικό κτίριο ξενοδοχείου για δωμάτια ξενοδοχείων με αυτόνομη οδήγηση

αυτόνομη ταξιδιωτική σουίτα δωμάτιο ξενοδοχείου αυτόνομο στόλο ξενοδοχείο

Κολυμπήστε και χαλαρώστε στο ενδιάμεσο 

στόλος αυτόνομων ταξιδιωτικών σουίτων δωματίων ξενοδοχείου

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά η καινοτόμος σουίτα;?

Αν και ο σχεδιαστής Lee ελπίζει ότι τα οχήματα θα μπορέσουν να βγουν στο δρόμο μέχρι το 2030, ο Kurt Stahura, κοσμήτορας του College of Hospitality and Tourism Management του Πανεπιστημίου του Νιαγάρα, δήλωσε στους δημοσιογράφους του USA Today ότι η τεχνολογία δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί. Είναι σαφές ότι ο Lee και το Aprilli Design Studio πρέπει να ξεπεράσουν κάποια εμπόδια και να τελειοποιήσουν το αυτόνομο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν γίνει η μοναδική ιδέα πραγματικότητα..

Ποιος ξέρει τι είδους καινοτομίες θα μας φέρει το μέλλον!

μη επανδρωμένα αεροσκάφη μηχανοκίνητων δωματίων του ξενοδοχείου aprilli

Αλλά αν αυτές οι αυτοματοποιημένες σουίτες ταξιδιού βγουν πραγματικά στην αγορά, θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο που ταξιδεύουν σήμερα οι Αμερικανοί, καθώς και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Με αυτό κατά νου, κρατάμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα και έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση!

αυτόνομη σουίτα ταξιδιωτικού δωματίου ξενοδοχείου με αυτόνομη οδήγηση

δωμάτια ξενοδοχείων αυτόνομες σουίτες υψηλής τεχνολογίας

αυτοκινούμενο δωμάτιο ξενοδοχείου aprilli