Τα επόμενα χρόνια θα δούμε πώς ο σχεδιασμός του smartphone που γνωρίζουμε αναπτύσσεται γρήγορα σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία ευέλικτης οθόνης και μπαταρίες, το smartphone και το tablet συνδυάζονται σε μία μονάδα. Τα λεγόμενα πτυσσόμενα κινητά τηλέφωνα, τα οποία πρώτα απ ‘όλα στο WMC 2019 είναι τώρα το πιο καυτό θέμα σε θέματα υψηλής τεχνολογίας. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές εργάζονται επί του παρόντος στα δικά τους μοντέλα. Το Samsung Galaxy Fold θα ξεπεράσει όλα τα άλλα με διαφορά. Η επαναστατική συσκευή θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στις ΗΠΑ και την Ευρώπη στις 26 Απριλίου και θα εμφανιστεί επίσημα στην αγορά στις 3 Μαΐου. Εδώ είναι όλες οι προδιαγραφές του που πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε πριν κάνετε μια αγορά.

Τα πτυσσόμενα υβρίδια εξαλείφουν την ανάγκη αγοράς πρόσθετου υλικού

Το Samsung Galaxy Fold έρχεται σύντομα - Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα tablet και τηλέφωνο σε ένα

Η εκπληκτική πτυσσόμενη οθόνη του Samsung Galaxy Fold

«Σήμερα, η Samsung γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της καινοτομίας σε κινητά αλλάζοντας τις δυνατότητες ενός smartphone. Το Galaxy Fold εισάγει μια εντελώς νέα κατηγορία που επιτρέπει νέες, πρωτοφανείς λειτουργίες με την Flex Display Infinity.

«Είπε ο DJ Koh, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της πληροφορικής & Τμήμα Κινητής Επικοινωνίας της Samsung Electronics. “Σχεδιάσαμε το Galaxy Fold για όσους θέλουν να βιώσουν τι μπορεί να κάνει μια πτυσσόμενη συσκευή υψηλής ποιότητας πέρα ​​από τους περιορισμούς ενός παραδοσιακού smartphone.”

Με τη βοήθεια της μοναδικής οθόνης Infinity Flex, το Samsung Galaxy Fold διαθέτει αρχικά οθόνη Super AMOLED HD 4,6 ιντσών για λειτουργία κινητού τηλεφώνου. Όταν ξεδιπλώνεται, αποκαλύπτεται μια δυναμική οθόνη OLED 7,3 ιντσών QXGA +. Η οθόνη 7,3 ιντσών έχει ανάλυση 2.152 × 1.536 pixels, ενώ η μικρότερη έχει ανάλυση 1.960 × 840 pixel. Είναι μια άνετη, ελαφριά συσκευή που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με το ένα χέρι, ακόμη και σε λειτουργία tablet.

Tablet και κινητό τηλέφωνο σε μία συσκευή

Το Samsung Galaxy Fold έρχεται σύντομα - Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις τρεις λειτουργίες του νέου πτυσσόμενου τηλεφώνου

Ένα εξελιγμένο σύστημα αρθρώσεων με πολλά γρανάζια που μπλέκονται είναι κρυμμένο στο πίσω μέρος. Αυτή η “σπονδυλική στήλη” επιτρέπει την ομαλή εναλλαγή μεταξύ κινητού τηλεφώνου και tablet. Το Samsung Galaxy Fold διαθέτει επίσης έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή 7nm 64-bit από την Qualcomm, 12 GB LPDDR4 RAM και 512 GB UFS. Αυτό δίνει στη συσκευή ένα εντυπωσιακό επίπεδο απόδοσης και αποθηκευτικού χώρου. Τα δεδομένα παραδίδονται και επεξεργάζονται δύο φορές πιο γρήγορα. Μέσα στο Samsung Galaxy Fold υπάρχουν επίσης δύο μπαταρίες, μία σε κάθε πλευρά της συσκευής. Και τα δύο έχουν συνολική χωρητικότητα 4.380 mAh και υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση.

Επίσης μόνο στα μισά του δρόμου αναδιπλούμενο

Το Samsung Galaxy Fold έρχεται σύντομα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε είναι εδώ, ακόμη και μερικώς αναδιπλούμενα

Πολλαπλές εργασίες εκτός από τρεις διαφορετικές εφαρμογές σε λειτουργία tablet

Η Samsung συνεργάστηκε πολύ με την Google και την κοινότητα προγραμματιστών Android για να ενημερώσει εφαρμογές όπως το WhatsApp, το Microsoft Office, το YouTube και άλλες για να είναι συμβατές με τον μεταβαλλόμενο σχεδιασμό της οθόνης.

Η οθόνη του tablet μέσα είναι πραγματικά αρκετά μεγάλη ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλές εργασίες έως και τρεις εφαρμογές. Η Samsung ονομάζει αυτήν τη λειτουργία Συνέχεια εφαρμογών. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, να συζητήσετε για αυτό και να σερφάρετε στο Διαδίκτυο ταυτόχρονα. Τα μεμονωμένα παράθυρα λειτουργούν άψογα και μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους χωρίς καθυστέρηση.

Πρόσβαση σε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα σε λειτουργία tablet

Το Samsung Galaxy Fold έρχεται σύντομα - Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εμφάνιση πολλαπλών εργασιών σε τρία παράθυρα ταυτόχρονα

Ο πιο ισχυρός επεξεργαστής ποτέ

Το Samsung Galaxy Fold έρχεται σύντομα - εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το να παίζετε παιχνίδια στο νέο πτυσσόμενο tablet

Οι έξι κάμερες του Samsung Galaxy Fold

Ο αριθμός των καμερών στο Samsung Galaxy Fold είναι επίσης μοναδικός. Η συσκευή διαθέτει συνολικά έξι κάμερες. “Ανεξάρτητα από το πώς κρατάτε ή διπλώνετε τη συσκευή-μια φωτογραφική μηχανή είναι πάντα έτοιμη να καταγράψει τη σκηνή, ώστε να μην χάσετε ποτέ τη στιγμή.” Τρεις φακοί στο πίσω μέρος αποτελούν την κύρια κάμερα, ένας υπερ-πλάτος 16 MP, πλάτος 12 MP -γωνία και μία κάμερα τηλεφακού φακού 12 MP. Στο εξώφυλλο υπάρχει μια selfie κάμερα 10 MP. Δύο ακόμη κάμερες, μια selfie 10 MP και μια κάμερα αισθητήρα βάθους 8 MP RGB, βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της κύριας οθόνης.

Το tablet είναι απίστευτα λεπτό και ελαφρύ

Samsung Galaxy Fold έρχεται σύντομα - εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μαύρο με μοβ χρώματα Τρεις λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Fold έρχεται σύντομα - εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία κινητού τηλεφώνου

Το Samsung Galaxy Fold διατίθεται σε τέσσερα χρώματα – Cosmos Black, Space Silver, Marsian Green και Astro Blue. Τα χρώματα του συστήματος άρθρωσης μπορούν επίσης να εξατομικευτούν κατά βούληση. Το Samsung Galaxy Fold θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις LTE και 5G. Οι πραγματικές συσκευές θα παραδοθούν στις 3 Μαΐου. Η τιμή ξεκινά από 1.980 $ ή περίπου 2.000 EUR.

Τέσσερις κομψές μεταλλικές εμφανίσεις

Το Samsung Galaxy Fold έρχεται σύντομα - Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα χρώματα του νέου πτυσσόμενου tablet κινητού τηλεφώνου

Το Samsung Galaxy Fold έρχεται σύντομα - εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το tablet πεταλούδα samsung