Η αίσθηση του smartphone σας να πετάει από το χέρι σας και να αναπηδά από το έδαφος και να διασπάται δευτερόλεπτα αργότερα είναι μια συγκλονιστική εμπειρία που σχεδόν όλοι μας έχουμε ζήσει τουλάχιστον μία φορά. Θα είχες ένα όμως iQOO Handy από τη Vivo στο χέρι, ρίχνοντας το δεν θα άφηνε καν γρατζουνιά. Για να το αποδείξει αυτό, ο κινέζος κατασκευαστής Vivo έριξε το νέο gaming smartphone iQOO, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, από τη στρατόσφαιρα. Ακόμη και μετά από αυτή την τελική δοκιμή πτώσης, η συσκευή ήταν σχεδόν εντάξει. Απαραίτητο για αδέξιους χρήστες τηλεφώνου.

Το iQOO σημαίνει την ποιητική φράση “I Quest On and On”

Το smartphone αντέχει στην απόλυτη δοκιμή πτώσης από ένα εκπληκτικό iqoo gaming smartphone 31.540 μέτρων

Smartphone iQOO επιβιώνει από δοκιμή πτώσης από τη στρατόσφαιρα σχεδόν άψογα

ΕΝΑ Βίντεο από το κόλπο δείχνει τι ακριβώς συνέβη. Ένα αερόστατο καιρού γεμάτο ήλιο μετέφερε το iQOO στον ουρανό. Για το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού, το κινητό τηλέφωνο ήταν προσαρτημένο στη δική του πλατφόρμα και έπαιζε ένα βίντεο διάρκειας πεντέμισι ωρών.

Αυτό θα σας βοηθήσει να δείξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ποιότητα της εικόνας ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. Εκτός από το ιλιγγιώδες υψόμετρο και τις σχετικές αλλαγές στην πίεση του αέρα, η συσκευή επιβίωσε τελικά από θερμοκρασίες -56 βαθμούς Κελσίου!

Τα αερόστατα μπορούν να μεταφέρουν οτιδήποτε στο διάστημα, αλλά έσκασαν σε ύψος 38 χλμ

Το smartphone αντέχει στην απόλυτη δοκιμή πτώσης από εκπληκτικά 31.540 μέτρα, αφήνοντας το αερόστατο στο διάστημα

Απίστευτη θέα της γης από ύψος 31 χλμ

Το Smartphone αντέχει στην απόλυτη δοκιμή πτώσης από ένα εκπληκτικό iQOO 31.540 μέτρων by vivo στο διάστημα

Όταν επιτευχθεί το ύψος στόχου των 31.540 μέτρων, το iQOO αρχίζει να απορροφά τη γη από κάτω. Η πλατφόρμα ρίχνει το κινητό και η πτώση εμφανίζεται επιταχυνόμενη στο βίντεο. Δεν είναι σαφές πού ακριβώς έπεσε η συσκευή. Αλλά μπορεί κανείς να υποθέσει ότι βρίσκεται κάπου στην Κίνα. Η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για τον εντοπισμό του τηλεφώνου έπρεπε να χρησιμοποιήσει δύο αυτοκίνητα Mitsubishi Pajero 4 4 και drones για να το εντοπίσει. Με μια πιο προσεκτική επιθεώρηση, διαπιστώθηκε ότι η κάμερα ήταν ακόμα σε εγγραφή και το προστατευτικό οθόνης υπέστη μόνο μικρές ζημιές. Κατά τα άλλα όλα ήταν καλά.

Το Vivo iQOO επιβιώνει σχεδόν άψογα

Smartphone αντέχει στην απόλυτη δοκιμή πτώσης από ένα εκπληκτικό iqoo 31.540 μέτρων by vivo gerinder schaden

Ένα ιστορικό drop test, αλλά όχι ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ

Η μπαταρία στο gaming smartphone έχει χωρητικότητα 4.000 mAh και τεράστιο σύστημα γρήγορης φόρτισης 44 watt που μπορεί να την επαναφορτίσει πλήρως μέσα σε 45 λεπτά. Το iQOO φιλοξενεί επίσης έναν επεξεργαστή Snapdragon 855. Η οθόνη AMOLED έχει διαστάσεις 6,41 ίντσες.

Το smartphone φαίνεται να δικαιώνει τους αδέξιους παίκτες

Smartphone αντέχει στην απόλυτη δοκιμαστική πτώση από εκπληκτικά 31.540 μέτρα. Smartphone παιχνιδιού για αδέξιους παίκτες

Έχουν γίνει πολλές δοκιμές πτώσης smartphone με την πάροδο των ετών, αλλά αυτός είναι ο ξεκάθαρος νικητής. Το 2011, ο Sonim μπήκε στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες αφού ο XP3300 Force υπέστη μια μικρή πτώση 25 μέτρων. Το Honor 8 κέρδισε το στέμμα το 2016 όταν η συσκευή έφτασε τα 18.421 μέτρα και συνετρίβη. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η Vivo έκανε επίσημη προσπάθεια εγγραφής. Για να το θέσουμε στο σωστό πλαίσιο: Το παγκόσμιο ρεκόρ που έθεσε ο Δρ. Ο Alan Eustace για τη μεγαλύτερη ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο πραγματοποιήθηκε στα 41.420 μέτρα. Το Έβερεστ έχει ύψος μόλις 8.848 μέτρα.

Δύο κομψά χρώματα και τρεις κάμερες

Το smartphone αντέχει στην απόλυτη δοκιμή πτώσης από εκπληκτικά χρώματα 31.540 μέτρων από το iqoo by vivo

Το smartphone αντέχει στην απόλυτη δοκιμή πτώσης από μια εκπληκτική 31.540 μέτρα iqoo εύχρηστη απίστευτη απόδοση