Έξυπνοι και ταυτόχρονα ασυνήθιστοι βοηθοί κουζίνας είναι διασκεδαστικοί και μπορούν πραγματικά να κάνουν πιο εύκολη την προετοιμασία κάθε γεύματος. Είναι δροσερά και μπορούν επίσης να προάγουν την υγεία μας. Επιπλέον, συνήθως φέρνουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας – από χαρά, ανακούφιση και έκπληξη ταυτόχρονα! Αυτά είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέξαμε τις παρακάτω 7 συσκευές κουζίνας. Μερικά κλείνουν επίσης Τεχνολογίες υψηλής τεχνολογίας με!

Οι γνωστοί βοηθοί κουζίνας με διαφορά

Αυτός ο ασυνήθιστος βοηθός κουζίνας ονομάζεται φρυγανιέρα για selfie

selfie toster νέα εξαιρετικά gadget κουζίνας

Gadgets κουζίνας για τοστ με selfie

Αγαπάτε τις selfies αλλά θέλετε να αποσυρθείτε από τον ψηφιακό κόσμο; Τι γίνεται με μια τοστιέρα selfie; Πράγματι υπάρχει και θα μπορούσε τώρα να βάλει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το Instagram σε νόστιμες φέτες ψωμιού.

Gadget κουζίνας Coravin για το άνοιγμα του κρασιού

Σύστημα Coravin για το άνοιγμα του κρασιού στην κουζίνα

Ανοίξτε το κρασί λίγο πιο εύκολα

Το άνοιγμα του κρασιού δεν είναι πλέον περίπλοκο έργο. Επειδή υπάρχει ένας απίστευτος αριθμός κήπων κουζίνας που θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε το φελλό και να απολαύσετε αυτό το υπέροχο ποτό. Μπορείτε να δείτε μια τέτοια καινοτομία στο επόμενο μας παράδειγμα – τον βοηθό κουζίνας Coravin για το άνοιγμα του κρασιού. Κάνει τις όμορφες βραδιές κρασιού ακόμα πιο άνετες από πριν.

Τα περίπλοκα πιάτα είναι εύκολα

Sushi Bazooka – ένα άλλο παράδειγμα ενός φανταχτερού και πρακτικού βοηθού κουζίνας

Το Sushi Bazooka είναι μια εξαιρετική ιδέα

Ετοιμάστε το σούσι με μπαζούκα

Αυτή η εφεύρεση είναι εξαιρετικά αστεία και εξαιρετικά χρήσιμη ταυτόχρονα. Ο βοηθός κουζίνας Sushi Bazooka θα σας βοηθήσει αμέσως να ετοιμάσετε μόνοι σας ένα υπέροχο σούσι.

 OXO Good Grips 3 σε 1 για αβοκάντο

συσκευές κουζίνας αβοκάντο 3 σε 1

Περισσότερο αβοκάντο στο μενού και αυτό – πολύ εύκολο

Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές συνταγές αβοκάντο που είναι απολύτως υγιεινές. Αλλά το ξεφλούδισμα και η αφαίρεση του πυρήνα αυτού του φρούτου δεν είναι τόσο εύκολο. Συχνά χάνετε το μισό από αυτό στη διαδικασία, κάτι που είναι κρίμα και λίγο πολύ ακριβό. Αυτό δεν θα ισχύει πλέον με τον ακόλουθο εξαιρετικό βοηθό κουζίνας OXO Good Grips 3-σε-1!

Gizmo Snap ‘N Strain για αποστράγγιση νερού

Gizmo Snap 'N Strain σκεύη κουζίνας για ζυμαρικά

Απλά ετοιμάστε υπέροχα ζυμαρικά

Τα νουντλς μοιάζουν με ένα πολύ απλό πιάτο και όμως υπάρχουν και λεπτότητες στην προετοιμασία. Η έκχυση του νερού μετά το βράσιμο μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο πράγμα. Αλλά με τον βοηθό κουζίνας Gizmo Snap ‘N Strain αυτό λύνεται πολύ εύκολα. Κατάλληλο και για άλλα προϊόντα.

Περισσότερα φρέσκα υλικά στην κουζίνα

Κάντε κλικ και μεγαλώστε – gadgets κουζίνας

κάντε κλικ και μεγαλώστε τα φυτά - ιδέα

Κάντε κλικ και μεγαλώστε

Υποσχεθήκαμε συσκευές κουζίνας υψηλής τεχνολογίας και εδώ είναι! Αυτός είναι ένας σύγχρονος και πολύ καινοτόμος σταθμός για την καλλιέργεια φυτών στο σπίτι. Το Click and Grow είναι το όνομα της καινοτομίας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καλλιεργήσετε ρίγανη, βασιλικό, ντομάτες και πολλά άλλα.

Gadgets κουζίνας για περισσότερη φρεσκάδα

Ιδέα βοηθού κουζίνας Prepara Herb Saver

Prepara Herb Saver

Το Prepara Herb Saver είναι ένα άλλο βοήθημα κουζίνας υψηλής τεχνολογίας και μπορείτε να διατηρήσετε τα βότανα φρέσκα με αυτό. Οι κατασκευαστές υπόσχονται έως και τρεις εβδομάδες φρεσκάδας!

Αυτές είναι οι προτάσεις μας για μια πιο υγιεινή και αστεία ζωή στην κουζίνα για το 2019! Μπορείτε να αποκτήσετε τα περισσότερα από αυτά στα συνήθη σημεία πώλησης στο Διαδίκτυο!