Αναμένουμε ήδη την τελευταία γενιά Apple Airpods αυτόν τον μήνα. Ακόμα και στην τρέχουσα έκδοσή του, είναι μπεστ σέλερ, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μετά τις τελευταίες καινοτομίες, αυτό το προϊόν θα γίνει ακόμα πιο δημοφιλές στην αγορά. Χάρη στο άρθρο μας, μπορείτε να πάρετε μια επισκόπηση των υπέροχων νέων λειτουργιών της επόμενης γενιάς Apple Airpods.

Η αντοχή στο νερό και η ακύρωση θορύβου είναι μόνο δύο από τα μεγάλα νέα χαρακτηριστικά

apple airdods νέο σχέδιο

Τα νέα χαρακτηριστικά των Apple Airpods

Μια νέα γενιά iPhone που είναι αδιάβροχα και απομακρύνουν τον θόρυβο σε νέο επίπεδο αναμενόταν εδώ και πολύ καιρό. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή του προϊόντος, αυτό θα πρέπει να συμβαίνει με τη νέα γενιά. Επιπλέον, τα Airpods θα πρέπει να λειτουργούν σχετικά καλά μακριά από το αντίστοιχο smartphone ή tablet.

Όσον αφορά την αντοχή στο νερό, δεν είστε ακόμα έτοιμοι να κολυμπήσετε με τα Airpods. Αλλά πιθανότατα θα μπορούσατε να περπατήσετε σε μεγαλύτερη απόσταση στη βροχή με αυτό χωρίς αρνητικές συνέπειες. Η υψηλή υγρασία δεν θα είναι πλέον σοβαρό πρόβλημα όπως παλιά.

Τώρα μπορείτε να έχετε το Siri στο αυτί σας

υπέροχο στο αυτί Apple airdods

Siri στο αυτί

Siri είναι ήδη στο σπίτι σας, στην τσέπη σας, στον καρπό σας. Με τη νέα γενιά Apple Airpods, θα είναι σύντομα στα αυτιά σας. Προχωρούν ακόμη περισσότερο και λένε ότι η θήκη Apple Airpod θα γίνει σύντομα φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων. Αυτό είναι ίσως το πρώτο στάδιο στην ανάπτυξη μιας σύγχρονης βιομετρικής λειτουργικότητας στην οποία εργάζεται η Apple.

Τα Apple Airpods 2019 έρχονται σε βελτιστοποιημένο σχεδιασμό

apple airdods για το 2019

Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που αναμένονται αυτή τη στιγμή

Άλλες καινοτομίες που ανακοινώθηκαν για τα Apple Airpods είναι η ενεργοποίηση φωνής, ένα τσιπ για σύνδεση Bluetooth και η έξυπνη τεχνολογία μέτρησης πίεσης. Χάρη σε αυτές τις λειτουργίες, ο πελάτης μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμόσει το προϊόν στις δικές του ανάγκες.

Τα Airpods 2019 ταιριάζουν απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής

μήλο airdods στο έδαφος

Εμπλουτίστε την επικοινωνία σας με τις τελευταίες τεχνολογίες της Apple

ασπρόμαυρη καινοτομία apple airdods

Apple Technologies 2019

σούπερ μόνωση θορύβου Apple airdods