Αν θέλουμε να αλλάξουμε το τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας, έχουμε μια τεράστια επιλογή. Αυτό έχει πολλά οφέλη για τους καταναλωτές, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι προκλητικό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά εκ των προτέρων. Κυρίως αφορά την αναλογία τιμής-απόδοσης του προϊόντος. Επιπλέον, η πηγή ενέργειας είναι καθοριστικής σημασίας για το περιβάλλον και ως εκ τούτου τελικά για τη δική σας υγεία. Αλλά δεν είναι τόσο περίπλοκο Για να αλλάξετε πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, εάν έχετε κατά νου τις παρακάτω συμβουλές κατά τη λήψη της απόφασής σας. Εδώ είναι κι αυτοί!

υπέροχο τιμολόγιο ηλεκτρικού λαμπτήρα

Μπορείτε να αγοράσετε την ηλεκτρική σας ενέργεια απευθείας από τον παραγωγό!

Όλοι καταλαβαίνουμε τη διαφορά μεταξύ παρόχων και παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά στην πράξη μερικές φορές υπάρχει σύγχυση. Κατά κανόνα, έχουμε την επιλογή να αγοράσουμε την ηλεκτρική ενέργεια απευθείας από έναν παραγωγό. Αυτό είναι αυτό που είναι γνωστό ως άμεσες πωλήσεις. Αυτό φυσικά δεν είναι δυνατό για όλα τα νοικοκυριά – αλλά θα πρέπει να ελέγξετε αν αυτή η εναλλακτική λύση υπάρχει για το διαμέρισμα ή το σπίτι σας. Γνωρίζατε ότι εάν έχετε την ευκαιρία να παράγετε τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια, θα μπορούσατε να γίνετε μόνοι σας μια γεννήτρια?

κουμπί τιμολόγησης ηλεκτρικής ενέργειας για ενεργοποίηση

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στον υπολογισμό του κόστους πριν αλλάξετε το τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας!

Αν κοιτάξετε προσεκτικά τους λογαριασμούς, θα δείτε ότι υπάρχουν ξεχωριστά κόστη για τη διανομή και την προμήθεια. Η πρώτη πτυχή σχετίζεται με ολόκληρο το δίκτυο του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας και η δεύτερη – με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας από το δικό σας νοικοκυριό. Και στις δύο κατηγορίες, οι αλλαγές με την πάροδο του χρόνου είναι αρκετά πιθανές. Αλλά είστε πιο σε θέση να ελέγξετε το δικό σας κόστος προμήθειας. Επίσης, σκεφτείτε ότι οι πάροχοι με υψηλότερο κόστος διανομής τείνουν να κινδυνεύουν περισσότερο.

τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας πράσινη πρίζα τοίχου

Θα θέλατε να τερματίσετε μόνοι σας τον παλιό σας πάροχο;?

Εάν θέλετε να αλλάξετε πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, έχετε δύο κύριες επιλογές. Είτε επιλέγετε πρώτα ένα νέο είτε αφήνετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο μεταξύ του τερματισμού και της νέας σύνδεσης. Εάν επιλέξετε την πρώτη επιλογή, ο νέος πάροχος θα φροντίσει για τον τερματισμό για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, όλα μερικές φορές χρειάζονται μόνο λεπτά! Στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους τερματισμού και να κάνετε τα απαραίτητα βήματα μόνοι σας.

τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας μεγάλη λάμπα

Προγραμματίστε τα πάντα έτσι ώστε να αλλάξετε το τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας εντός 3 μηνών

Ανεξάρτητα από τον τύπο τερματισμού που επιλέγετε, μπορείτε να πάρετε το χρόνο σας. Εάν το νέο συμβόλαιο αρχίσει λίγο αργότερα μετά τη λήξη του παλιού, θα είχατε ακόμα ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση έχετε δικαίωμα σε σύνταξη αντικατάστασης. Εάν η νέα σύμβαση δεν λειτουργεί εντός 3 μηνών, τότε έχετε το δικαίωμα στην καθολική υπηρεσία. Τα τιμολόγια και στις δύο περιπτώσεις είναι συγκρίσιμα, αλλά πολύ υψηλότερα από ό, τι με τους συνηθισμένους παρόχους.

τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας πολλαπλές συνδέσεις

Τι είδους πηγές ενέργειας χρησιμοποιεί ο πάροχός σας;?

Εξάλλου, το θέμα είναι να μάθετε τι είδους πηγές ενέργειας χρησιμοποιεί κάθε πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό αφορά περισσότερο την ευθύνη για το περιβάλλον και τη δική σας υγεία. Αυτό το ερώτημα δεν έχει καμία σημασία για την πρακτική φροντίδα. Ωστόσο, όλο και περισσότερο εξαρτάται από τις μεμονωμένες αποφάσεις! Επομένως, κατά τη γνώμη μας, θα πρέπει να είστε εξίσου υπεύθυνοι και ενημερωμένοι για αυτήν την πτυχή.

ήλιος μέσα από τα δέντρα τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας ήλιος από τα χέρια ηλεκτρική ενέργεια τιμολόγιο πλυντήριο ιδέα