Αυτή η καινοτομία στον χώρο της κουζίνας εμπνεύστηκε από την υπέροχη εμπειρία του εφευρέτη με τη γαλλική κουζίνα. Λαχταρούσε τη Γαλλία και την Ελβετία και το τυρί που έτρωγε εκεί. Δεν βρήκε ξανά τις ίδιες συνταγές ή την ίδια γεύση. Formaggio – η συσκευή υψηλής τεχνολογίας κουζίνας για την παρασκευή τυριού υποτίθεται ότι βοηθάει ανθρώπους σαν αυτόν. Επειδή αυτό σας επιτρέπει να φτιάξετε αυτή τη λιχουδιά στο δικό σας γούστο στο σπίτι.

Τώρα μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πολλά από τα δημοφιλή τυριά σας

πολλά υπέροχα τυριά

Πώς αναπτύχθηκε η συσκευή κουζίνας Formaggio

Εργάζεται για την ανάπτυξη αυτής της συσκευής κουζίνας Formaggio για πάνω από δύο χρόνια με τη βοήθεια τεχνικών υψηλής ειδίκευσης. Είναι μια απλή συσκευή που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και είναι εύκολη στη χρήση. Η παραγωγή διαφόρων τύπων τυριών είναι δυνατή με το Formaggio.

Αυτό περιλαμβάνει τις κλασικές παραλλαγές των σύγχρονων τυριών εμπλουτισμένων με προβιοτικά και ακόμη και vegan. Επιπλέον, άλλα προϊόντα όπως π.χ. Παράγετε φρέσκο ​​γιαούρτι και τόφου. Αυτό που φτιάχνετε με τη συσκευή κουζίνας Formaggion δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην κουζίνα. Τυρί και συναφή προϊόντα με υγιεινά συστατικά, όπως π.χ. το προβιοτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά ή ακόμα και στην εκτροφή φυτών.

Μπορείτε να φτιάξετε τυρί με Formaggio σε τρία βήματα

Συσκευές κουζίνας τριών επιπέδων

Γιατί οι συσκευές κουζίνας αυτού του τύπου είναι σημαντικές?

Μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας κουζίνας όπως το Formaggio συμβολίζει την κατεύθυνση προς την οποία θα αναπτυχθεί το σπίτι μας στο μέλλον. Υγιή προϊόντα πολυτελείας μπορούν εύκολα να παραχθούν από οποιονδήποτε και επομένως δεν είναι πλέον πολυτέλεια. Η ευκολία παραγωγής προάγει την προετοιμασία και την ανάπτυξη ενός εξαιρετικά ατομικού υγιεινού τρόπου ζωής. Η συσκευή κουζίνας υψηλής τεχνολογίας Formaggio είναι επίσης προσανατολισμένη στο μέλλον επειδή είναι πολυλειτουργική. Εκτός από το τυρί, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μόνοι σας μια σειρά από άλλα υπέροχα και υγιεινά προϊόντα.

Θα αγοράσουμε το Formaggio μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά. Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

Η συσκευή κουζίνας Formaggion δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στην κουζίνα

Formaggio σκεύος κουζίνας στην κουζίνα

Φρέσκο ​​τυρί – σπιτικό 

τελικό προϊόν συσκευής κουζίνας

Νόστιμο κουάρκ από το Formaggion

Λευκά προϊόντα συσκευής κουζίνας

Μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα αλείμματα τυριών μόνοι σας για τα πάρτι σας

Τυρί σκεύη κουζίνας με αλλαντικά

Με τη συσκευή κουζίνας Formaggio μπορείτε να παράγετε νόστιμο προβιοτικό τυρί

προβιοτικό τυρί φορμάτζιο