Αμερικάνικα ψυγεία για τη μοντέρνα κουζίνα σας

Σας ενδιαφέρουν τα αμερικάνικα ψυγεία; Αυτό θα ήταν μια καλή και μοντέρνα παραλλαγή για τον εσωτερικό σας σχεδιασμό. Θα θέλαμε να δούμε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες μαζί σας.

Ωστόσο, προτού προχωρήσουμε στις εικόνες, θα θέλαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον όρο “Αμερικάνικα ψυγεία” και ορισμένους άλλους συναφείς όρους.

Τι είναι στην πραγματικότητα μια αμερικανική κουζίνα; Η αμερικανική κουζίνα συνδέεται συνήθως με την κάτοψη του ανοιχτού ορόφου. Είναι σωστό? Ναι, αλλά όχι ακριβώς!

Θα θέλατε να διακοσμήσετε την κουζίνα σας σε αμερικάνικο στιλ;?

Αμερικάνικη κουζίνα με ψυγείο και ανοιχτή κάτοψη

Η «αμερικανική κουζίνα» έχει καθιερωθεί στη Γερμανία ως αργκό όρος για την έννοια της ανοιχτής κουζίνας. Αλλά η πραγματική αμερικανική κουζίνα είναι πολύ περισσότερο από αυτό.

Μια σωστή αμερικανική κουζίνα μπορεί να συνδεθεί με έναν άλλο λειτουργικό χώρο. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο.

Υπάρχει επίσης μια πολύ σαφής διαίρεση μεταξύ των σχεδίων ανοιχτού ορόφου. Οι αμερικανικές κουζίνες είναι σχεδόν πάντα εξοπλισμένες με ένα νησί κουζίνας. Διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό μαγειρέματος.

Η αμερικανική κουζίνα χαρακτηρίζεται από μια ανοιχτή κάτοψη

Τα αμερικάνικα ψυγεία κάνουν κουζίνα αμερικανικού τύπου

Τα ακριβά έπιπλα και συσκευές κουζίνας

Τα ακριβά και μεγάλα έπιπλα κουζίνας είναι χαρακτηριστικά της πραγματικής αμερικανικής κουζίνας. Εξ ου και τα ειδικά μοντέλα αμερικανικών ψυγείων. Είναι πολύ μεγάλα και έχουν κυρίως δύο πόρτες. Η λειτουργία συντριβής πάγου είναι επίσης απαραίτητη.

Το ψυγείο δίπλα-δίπλα είναι πολύ χαρακτηριστικό για το αμερικανικό νοικοκυριό

πλάι -πλάι ψυγείο Αμερικάνικα ψυγεία

Κομψή επίπλωση κουζίνας με κόκκινες πινελιές

αμερικάνικα ψυγεία husky red ρετρό ψυγείο κόκκινο

Αμερικανική κουζίνα στο στυλ της δεκαετίας του ’50

Αμερικάνικα ψυγεία ρετρό κουζίνα έστησαν συσκευές κουζίνας

Τα τελευταία χρόνια, τα ρετρό μοντέλα έχουν καθιερωθεί στο σχεδιασμό της κουζίνας. Είναι γνωστά για την πρωτότυπη και πολύχρωμη εμφάνισή τους. Αυτό συνήθως μπορεί να επιτευχθεί με δύο τυπικούς τρόπους. Μπορείτε να εμπλουτίσετε το ουδέτερο σχέδιο κουζίνας με ένα έντονο χρώμα. Εναλλακτικά, είναι δυνατό να συμπληρώσετε μια φωτεινή κουζίνα με ένα ρετρό ψυγείο, σε ωραίο χρώμα όπως το κρεμ λευκό.

Ρετρό ψυγεία σε διαφορετικές αποχρώσεις

Gorenje Retro idgeυγείο Ivory American Fridges

Προσθέστε μια πινελιά χρώματος στην κουζίνα με ένα κόκκινο ψυγείο

Αμερικάνικα ψυγεία Servis red

Οι ρετρό εκδόσεις αναφέρονται σε διαφορετικές εποχές. Κυρίως είναι η δεκαετία του ’50 του περασμένου αιώνα. Ας δούμε μαζί μερικά τέτοια παραδείγματα?

Το καλτ ψυγείο SMEG σε λευκό χρώμα

Ρετρό αμερικάνικα ψυγεία SMEG ψυγείο λευκό

Μορφή

Το Shape είναι το πρώτο σήμα κατατεθέν των ψυγείων αμερικανικού ρετρό στυλ. Η πολύ κλασική παραλλαγή έχει μόνο μία πόρτα. Για φιλικούς προς το περιβάλλον λόγους, αυτή η έννοια ερμηνεύεται λίγο διαφορετικά στα σύγχρονα αμερικανικά ρετρό ψυγεία. Έχετε διπλή πόρτα, επειδή αυτή η παραλλαγή είναι πιο οικονομική όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας.

Ο σχεδιασμός εξακολουθεί να φαίνεται πολύ ομοιόμορφος.

Το λεγόμενο σχήμα δείπνου, το οποίο διαφέρει ελαφρώς από τα άλλα σχέδια, είναι δημοφιλές.

Αμερικάνικο ρετρό ψυγείο

Swan Retro idgeυγείο American Fridges Bright Kitchen

Αμερικάνικο ψυγείο δίπλα-δίπλα

Κουζίνα με ψυγείο δίπλα -δίπλα Αμερικάνικα ψυγεία

Ρετρό χρώματα

Τα ρετρό χρώματα ερμηνεύουν τις τυπικές αποχρώσεις των πρωτότυπων μοντέλων με μοντέρνο τρόπο. Μερικά από αυτά φαίνονται αυθεντικά, αλλά είναι πάντα λίγο πιο πρωτότυπα και αποτελεσματικά από τα πρότυπα.

Χαρακτηριστικά χρώματα για τα αμερικανικά ψυγεία σε ρετρό στυλ είναι το πορτοκαλί-καφέ, το ανοιχτό κίτρινο, η κρέμα στιλ, το μπλε του ωκεανού, το ροζ κ.λπ..

Ρετρό ψυγείο Gorenje σε φρέσκο ​​πράσινο 

Gorenje Retro idgeυγείο Πράσινα Αμερικάνικα idυγεία

Δώστε έκφραση στη δική σας λατρεία για περασμένες εποχές

Η τάση για περασμένες εποχές είναι λατρεία. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να το εκφράσετε, τότε τα αμερικάνικα ρετρό ψυγεία είναι μια καλή επιλογή.Μερικοί σχεδιαστές αντλούσαν έμπνευση για τα σχέδιά τους από κάποια συγκεκριμένα λατρευτικά αντικείμενα εκείνης της εποχής. Για παράδειγμα, η SMEG προσφέρει ένα ψυγείο σε στιλ δείπνου στο λατρευτικό χρώμα Cadillac Blue.

Ρετρό ψυγείο και άλλες συσκευές κουζίνας σε γαλάζιο χρώμα

American Fridges Retro idgeυγείο Big Chill Ανοιχτό Μπλε

Ευρύχωρη κουζίνα αμερικανικού στιλ

Η αμερικανική κουζίνα δημιούργησε πρακτικές ιδέες

Αμερικάνικα ψυγεία 

Αμερικάνικα ψυγεία πλάι -πλάι ψυγείομαύρο ψυγείο ψυγείου δίπλα -δίπλα Αμερικάνικα ψυγεία ψυγείο δίπλα -δίπλα Ιδέες αμερικανικής κουζίνας

πλάι -πλάι ψυγείο με μεγάλο καταψύκτη αμερικάνικα ψυγείαπλάι -πλάι ψυγείο Αμερικάνικα ψυγεία ντουλάπια κουζίνας λευκάΑμερικάνικα ψυγεία Retro ψυγείο SMEG λευκό πλάι -πλάι ψυγείο Αμερικάνικο φως ψυγείου, φωτεινή κουζίνα πλάι -πλάι ψυγείο Αμερικάνικα ψυγεία ελαφριά ντουλάπια κουζίνας ξύλο