Με ή χωρίς τον κορωνοϊό, η ζωή συνεχίζεται και μπορούμε και πρέπει να κάνουμε μόνο το καλύτερο. Η νέα περίοδος κήπου μπορεί να ξεκινήσει και ο χρόνος για τον φετινό σχεδιασμό κήπου είναι ήδη αρκετά ώριμος. Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά σε λίγες εβδομάδες οι πόλεις και τα χωριά θα γεμίσουν με τα αρώματα των ανθισμένων δέντρων και θάμνων. Όποιος έχει κήπο κατανομής μπορεί τώρα να σπείρει αρωματικά λουλούδια και βότανα. Το ίδιο ισχύει και για άτομα με κήπο στο μπαλκόνι. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε σπόρους και βολβούς. Wantedθελες πάντα να φυτέψεις υπέροχο ράνκο; Αυτή είναι μια λογική και πολύ ωραία εξέταση, επειδή το ranunculus είναι το θέμα του άρθρου μας σήμερα και είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε γιατί είναι πραγματικά τόσο ιδιαίτερο και ιδιαίτερο.

φυτό ranunculus

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη φύτευση του ranunculus;?

Αυτό το πανέμορφο ανθισμένο φυτό είναι κατανοητά ένα από τα δημοφιλή λουλούδια πολλών ανθοπωλείων. Είναι εύκολο στη φροντίδα και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής ως κομμένο λουλούδι. Θέλετε πραγματικά το όμορφο φέτος Ranunculus βλέπετε να ανθίζει στον δικό σας κήπο; Λοιπόν, τι πρέπει να γνωρίζετε για το ranunculus πριν το φυτέψετε στον κήπο;?

γλάστρα με φυτά ranunculus

Το ranunculus μπορεί ήδη να αγοραστεί και να φυτευτεί ως κρεμμύδι ή κονδύλος. Ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να ψωνίσετε στο δημοφιλές κέντρο κήπου, μπορείτε να πάτε σε ένα από αυτά Λουλούδια κρεμμύδι αποστολή ας σερβίρουμε. Πολλοί λιανοπωλητές συνεχίζουν να εργάζονται online χωρίς διακοπή και βεβαιώνονται ότι οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι και επαρκώς ενημερωμένοι. Μπορείτε να αναπτύξετε τον βολβό ή τους βολβούς σε ένα κουτί λουλουδιών προστατευμένο από τον άνεμο. Μόλις ο καιρός γίνει πιο σταθερός και ζεστός, μπορείτε να φυτέψετε τις πολύχρωμες ομορφιές στον κήπο. Έτσι θα έχετε πάντα φρέσκα κομμένα λουλούδια έτοιμα για κάθε γιορτινή περίσταση.

φυτά ranunculus κίτρινα φυτά ranunculus φυτρώνουν

Πώς να φροντίσετε σωστά το ranunculus?

Το Ranunculus λέγεται ότι είναι σχετικά εύκολο στη φροντίδα. Εάν έχετε πολυετή νεραγκούλα, πρέπει να τα προστατεύσετε από τον παγετό, ειδικά το χειμώνα. Δεδομένου ότι αυτό το όμορφο φυτό προέρχεται αρχικά από την Ανατολή, το ranunculus μπορεί να είναι υγρό και ζεστό. Βεβαιωθείτε ότι το χώμα είναι υγρό καθ ‘όλη τη διάρκεια και μην βιαστείτε να φυτέψετε τις πεταλούδες.

φυτικός κόνδυλος ranunculus 2

ranunculus φυτά κονδύλων

Οι έμπειροι κηπουροί συμβουλεύουν ότι το όμορφο ranunculus μπορεί να βγει μόνο έξω και να φυτευτεί στο παρτέρι από τον Απρίλιο. Από τον Απρίλιο μπορείτε επίσης να περιμένετε τα πρώτα λουλούδια. Η τακτική προθέρμανση του φυτού θα τονώσει την ανθοφορία και πιθανόν να παρατείνει την περίοδο ανθοφορίας κατά μερικές εβδομάδες. Θυμηθείτε ότι το ranunculus προέρχεται πραγματικά από μια ζεστή περιοχή και δεν μπορεί να ανεχθεί τον παγετό.

πορτοκαλί φυτά ranunculus

Για να ευδοκιμήσει ο πανέμορφος ρυγγόλης σας και να απολαύσετε τα μάτια σας με υπέροχα λουλούδια για μεγάλο χρονικό διάστημα, φροντίστε τα με αγάπη! Έχετε πάντα έτοιμη την προστασία από τον άνεμο και τον παγετό, γιατί μερικές φορές υπάρχουν δυσάρεστες καιρικές εκπλήξεις ακόμη και το καλοκαίρι. Αποκτήστε την κατάλληλη προστασία για το ρινικό σας και ποτίστε τα τακτικά. Με τη σωστή φροντίδα, θα εκπλήξετε ευχάριστα τους όμορφους ράγχους με τα ανθισμένα λουλούδια τους και θα τους κάνετε δώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή αρχή στη νέα σεζόν κηπουρικής!

ranunculus φυτά μεγαλείο