Feng Shui για τις προστατευτικές και άνετες λειτουργίες των φυτών σπιτιού

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, ένα κλειστό δωμάτιο δεν δημιουργεί το πιο υγιεινό ενεργειακό περιβάλλον. Υπάρχουν διάφορες λύσεις για το πώς αυτό μπορεί να αλλάξει προς όφελος των κατοίκων.

Τα φυτά έχουν αυτήν την ικανότητα, για παράδειγμα. Φιλτράρουν τον αέρα στο δωμάτιο και αυξάνουν την περιεκτικότητα σε οξυγόνο. Μπορείτε ακόμα να φορτίσετε την ατμόσφαιρα με θετικά ιόντα.

Φυτά Φενγκ Σούι – μπαμπού

τυχερό μπαμπού φυτά εσωτερικού χώρου ανθοδοχείο βάζο ασία πολύχρωμο

Έκταση θετικής επίδρασης

Η θετική επίδραση των φυτών απλώνεται γύρω τους σε μια περιοχή με ακτίνα 1 έως 2 m. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την τοποθέτησή τους. Τα σωστά επιλεγμένα και διανεμημένα φυτά σπιτιού μπορούν να θεωρηθούν ως καταφύγιο.

Αυτά θα κάνουν αδύνατο για ξένους ή άλλους παράγοντες να επιβαρύνουν το σπίτι σας με αρνητική ενέργεια.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου προσθέτουν θετική ενέργεια στο σπίτι

Φενγκ σούι εσωτερικά φυτά ασιατικές στυλ σπιτικές ιδέες φυτά σε γλάστρες αλόης βέρα

Όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου – ορχιδέες

φενγκ σούι φυτά εσωτερικού χώρου ορχιδέες φυτά σε γλάστρες

Τα φυτά ως ζωντανά όντα

Το Φενγκ Σούι θεωρεί τα φυτά ως ζωντανά όντα. Χρησιμοποιούν την ενέργεια τσι όπως όλοι εμείς. Ταυτόχρονα, αποτελούν τη δική τους πηγή ενέργειας.

Έτσι, για να εκπληρώσουν τα φυτά την προστατευτική τους λειτουργία, πρέπει επίσης να αντιμετωπίζονται πολύ καλά. Αγαπήστε τα φυτά σας, ποτίστε τα τακτικά και θα σας ευχαριστήσουν με καλή ενέργεια.

Ζωντανή διακόσμηση δωματίου σύμφωνα με το δόγμα Feng Shui

όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου εύκολη φροντίδα ράφια ανοιχτού τοίχου πράσινα φυτά

Τομείς στους οποίους δεν συνιστάται η τοποθέτηση φυτών εσωτερικού χώρου

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, υπάρχουν ορισμένες ζώνες στις οποίες πρέπει να αποφεύγεται η τοποθέτηση των φυτών. Πάνω απ ‘όλα, αυτά είναι τα δωμάτια στα οποία η επικοινωνία πρέπει να λειτουργεί ελεύθερα. Τα φυτά έχουν προστατευτική λειτουργία και εμποδίζουν την ανταλλαγή μεταξύ διαφορετικών ενεργειακών πεδίων. Στην επικοινωνία, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ορισμένα μηνύματα που τα φυτά αντιλαμβάνονται ως αρνητικά μπλοκάρονται κατά τη διαδικασία της επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο, ένα πρόβλημα δεν μπορεί να γίνει κατανοητό και, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να λυθεί.

Τα φυτά έχουν προστατευτική λειτουργία και εμποδίζουν την ανταλλαγή μεταξύ διαφορετικών ενεργειακών πεδίων

Σχέδιο σκακιέρας πλακιδίων δαπέδου φυτών σε γλάστρες φυτών

Κάκτοι, παχύφυτα και άλλα φραγκόσυκα 

Δεν έχουν όλα τα φυτά ευεργετικά αποτελέσματα. Όσοι έχουν αιχμές, για παράδειγμα, πρέπει να χρησιμοποιούνται πολύ προσεκτικά στην εσωτερική διακόσμηση. Πρέπει να είστε μακριά από τους ανθρώπους, έτσι ώστε να μην τους επηρεάζουν αρνητικά. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να πάτε μαζί τους, τοποθετήστε τα σε όχι και τόσο ανοιχτά σημεία και ανταλλάξτε τα σύμφωνα με τις εποχές.

Οι διατάξεις των ξηρών φυτών, των φύλλων και των κλαδιών δεν επιτρέπεται επίσης να είναι πολύ κοντά στους ανθρώπους.

Κάκτοι, παχύφυτα και άλλα φυτά εσωτερικού χώρου που φροντίζονται εύκολα

Φενγκ Σούι ζωντανή διακόσμηση ζωντανών φυτών εσωτερικού χώρου Φενγκ Σούι

Χρωματιστά δοχεία

φυτά φενγκ σούι χυμώνονται κάκτοι θετική ενέργεια

Φενγκ Σούι για φυτά με στρογγυλά φύλλα

Σε αντίθεση με τα φραγκόσυκα, αυτά με στρογγυλά φύλλα είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα στο σπίτι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι. Δεν προσφέρουν μόνο προστασία, αλλά και ευγένεια κατά τη μετακίνηση και φέρνουν ακόμη περισσότερη άνεση στους τέσσερις τοίχους σας.

Money tree – ένα φυτό σε γλάστρα που πρέπει να βρει μια θέση σε κάθε σπίτι

φενγκ σούι εσωτερικά φυτά ζωντανές ιδέες εύχρηστο δέντρο χρήματος

Κόψτε λουλούδια σε βάζα

Η διακόσμηση με κομμένα λουλούδια σε βάζα δεν είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι. Αυτά είναι νεκρά πλάσματα που σκορπούν την ενέργεια του χαμού στο σπίτι μας. Οι τραυματισμένες ράβδοι είναι επίσης φορείς κακής ενέργειας. Επίσης, προσελκύουν εκείνους από έξω.

Θετική ενέργεια μέσω κομμένων λουλουδιών

Τα φυτά Feng Shui κόβουν λουλούδια φυτά κήπου

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, τα φυτά που μαζεύονται μπορούν να παρομοιαστούν με τραυματίες.

Οι εμπειρογνώμονες του Feng Shui είναι βασικά για τη χρήση φυτών εσωτερικού χώρου στην εσωτερική διακόσμηση. Ωστόσο, είναι επιτακτική ανάγκη να διανεμηθούν σωστά, έτσι ώστε οι κάτοικοι να αισθάνονται προστατευμένοι. Ταυτόχρονα, πρέπει να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους και των ανθρώπων, έτσι ώστε η επικοινωνία στο δωμάτιο να μην εμποδίζεται.

Τα βάζα και οι διακοσμήσεις από φυτά που συλλέγονται θεωρούνται αρνητικά, όπως και αυτό με τα αγκάθια. Είναι καλύτερα να αποφύγετε οποιαδήποτε διακόσμηση με ξηρά φυτά.

Βάζα και διακοσμήσεις από διαλεχτά φυτά

Feng Shui φυτά κομμένα λουλούδια κήπο διακόσμηση φυτών

Λόγω του γεγονότος ότι τα κομμένα λουλούδια θεωρούνται πηγές κακής ενέργειας από το Φενγκ Σούι, τα φυτά του κήπου και της γλάστρας είναι πολύ σημαντικά. Πώς σχετίζεται όμως το Φενγκ Σούι με τον κήπο;?

Εάν έχουμε την ευκαιρία, θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσουμε έναν κήπο. Συμβολίζει το σύμπαν και προστατεύει το σπίτι σας από αρνητικές ενέργειες. Και εδώ, όλα πρέπει να φαίνονται αρμονικά και καθαρά. Τα στρογγυλά σχήματα και τα φύλλα πρέπει να κυριαρχούν. Όλα τα είδη φυτών πρέπει να έχουν αρκετό χώρο για την ανάπτυξη και ανάπτυξή τους και τα ξερά φύλλα πρέπει να αφαιρεθούν και να καθαριστούν το συντομότερο δυνατό.

Γλάστρες ως όμορφα διακοσμητικά παραθύρων

Φενγκ Σούι εικόνες εσωτερική φυτά βεράντα σχεδιασμό θετική ενέργεια

Μικρός κήπος Feng Shui στο σπίτι

Ιδέες για τον κήπο του Feng Shui Living Feng Shui

Τα ακανθώδη φυτά και οι κάκτοι δεν επιτρέπεται να κυριαρχούν. Θα πρέπει να είναι πολύ περισσότερο στα μέρη όπου δεν μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την αρμονία και την επικοινωνία στο σπίτι.

Πρέπει επίσης να φροντίζετε πολύ καλά τα φυτά στο σπίτι και τον κήπο σας, έτσι ώστε να σας δίνουν το καλύτερο από τον εαυτό τους.

Δημιουργήστε μια ήρεμη ατμόσφαιρα ζεν

Φενγκ σούι φυτά ασιατικό στυλ σπίτι ιδέες πράσινο σχέδιο Φενγκ σούι φυτά ασιατικές στυλ σπιτικές ιδέες εύχρηστες φυτά εσωτερικού χώρουΣαλόνι σε γλάστρες με φυτά Φενγκ Σούι φενγκ σούι φυτά ζωντανές ιδέες θετικά είδη φοίνικες φυτά φενγκ σούι σαλόνι ιδέες σαλόνι ευκολότερη φροντίδα φυτά εσωτερικού χώρου Φυτά Φενγκ Σούι Φυτά εσωτερικού χώρου εύκολα φροντίδαΦενγκ σούι εσωτερικά φυτά εύχρηστες ιδέες διαβίωσης θετικές ενέργειες εσωτερικές παλάμες φενγκ σούι εσωτερικά φυτά ζωντανές ιδέες γραφείο θετικής ενέργειας φυτά φενγκ σούι καθιστικό σαλόνι ιδέες θετικές ενέργειες εσωτερικές παλάμες τυχερά φυτά εσωτερικής καστανιάς εικόνες ιδέες φυτών τριαντάφυλλα φυτά εσωτερικά φυτά εικόνες φυτά ιδέεςτόξο κάνναβη φυτό εύκολη φροντίδα δωμάτιο φυτά φυτά ιδέες ιδέες για το σπίτι φενγκ σούι φυτά μπαμπού