σχέδιο funkie φυτών κήπων φυτών

Φυτά Funkia – είναι γνωστά σε εσάς?

Γνωρίζετε τους hostas; Γνωρίζετε καλά αυτά τα πράσινα φυτά; Γνωρίζατε ότι δεν έχετε μόνο πολύ πράσινο στον κήπο, αλλά έχετε πάντα εξαιρετικά συστατικά για τα υγιεινά σας γεύματα στο χέρι; Υπάρχουν περισσότερα από 45 είδη ξενώνων στη φύση.

Τα περισσότερα βρίσκονται στη βορειοανατολική Ασία. Εκεί είναι γνωστοί ως Giboshi. Περισσότερα από 20 είδη είναι γνωστά για τα εντυπωσιακά και πολυάριθμα φύλλα τους. Έχουν διανεμηθεί με τη μορφή ροζέτας.

Ένα πολύχρωμο σχέδιο κήπου

φυτά funkien φυτά κήπου εξωτερικά

Επιπλέον, το Φυτά Funkia ποικιλία σχημάτων, υφών και χρωμάτων. Αυτά, που παίρνουν λουλούδια, μπορούν να φτάσουν έως και 100 εκατοστά. Τα ίδια τα λουλούδια αναπτύσσονται επίσης σε ομάδες. Μοιάζουν με καμπάνες ή σαν γυάλινες χοάνες. Οι αποχρώσεις είναι λευκές ή μοβ. Τα φυτά ξενιστές παράγουν επίσης καρπούς. Σε αυτά υπάρχουν λείοι μαύροι σπόροι.

Λευκό ανθισμένο Funkia

funkie φύτευση λευκού κήπου με λουλούδια

Μωβ Funkie

funkie bloom φυτά κήπου μοβ

Η φροντίδα

Η μερική ή πλήρης σκιά είναι πολύ σημαντική για τη φροντίδα των ξενώνων. Το χώμα πρέπει να είναι υγρό, αλλά πρέπει επίσης να στραγγίζει εύκολα. Σε τέτοιες συνθήκες το ριζικό σύστημα θα αναπτυχθεί πολύ καλά. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι πολύ δυνατό και ευρύ. Συνεπώς, το φυτό θα χρειαζόταν πολύ χώρο.

Funkia στο μπαλκόνι

funkien φυτά μπαλκόνι διακοσμούν φυτά

Φρέσκα φύλλα hosta

funkien φυτά όμορφα φύλλα κήπο

Οι οικοδεσπότες οφείλουν την εξαιρετική τους αντοχή στις μεγάλες ρίζες τους. Παρ ‘όλα αυτά, θα πρέπει να ποτίζονται τακτικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η φροντίδα των φυτών ξενιστών είναι επίσης εύκολη για άλλους λόγους.

Πολύ σπάνια προσβάλλονται από παράσιτα και παράσιτα

φυτό funkie αφήνει την κουζίνα του κήπου

Φανταστικά φύλλα hosta με λευκό και πράσινο

ιδέες διακόσμησης funkie φυτών κήπου φυτών

Συνιστάται να διαχωρίζετε τα παλιά φυτά μετά από 4 ή 5 χρόνια. Γιατί αυτά εξαπλώνονται πολύ γρήγορα αν έχουν αρκετό χώρο. Ο χωρισμός γίνεται καλύτερα στις αρχές του φθινοπώρου.

Φύτευση ξενώνων στον κήπο

ιδέες σχεδιασμού φυτών funkien φυτών κήπου

Καλού με Hostas φυτά στη γαστρονομία

Το φυτό ξενιστής είναι μια λιχουδιά στην ιαπωνική κουζίνα. Χρησιμοποιούνται τα φύλλα και οι αναπτύξεις που εμφανίζονται την άνοιξη. Μπορούν να καταναλωθούν στον ατμό, βρασμένα, παναρισμένα. Φτιάχνονται επίσης υπέροχες σούπες από αυτό. Μπορείτε επίσης να τα αφήσετε στο αλμυρό νερό για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια μπορούν να συνδυαστούν με διάφορες σάλτσες ή μαγιονέζα.

Τα φύλλα αυτού του φυτού χρησιμοποιούνται επίσης στην κουζίνα

σχήμα κήπου φύλλα φυτών funkie

Γνωρίζετε αυτό το φυτό;?

funkien φυτά αφήνει φυτά κήπου

Τα λουλούδια του funkie είναι διαφορετικά και ενδιαφέροντα

φυτά funkien ανθίζουν μοβ σχέδιο κήπου

Οι ξενώνες φαίνονται όμορφα στον κήπο

ιδέες σχεδιασμού κήπων φυτών funkien

Ανησυχείτε για τον hosta, έτσι θα ευδοκιμήσει περισσότερο

funkien φυτά φυτά δοχεία φυτά κήπου