λευκό τριαντάφυλλο υπέροχη άνθιση

Το λευκό τριαντάφυλλο στην ιστορία και στην καθημερινή ζωή

Όταν σκέφτεστε τα τριαντάφυλλα, το πρώτο πράγμα που πιθανότατα σας έρχεται στο μυαλό είναι τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Το κόκκινο τριαντάφυλλο είναι το αδιαμφισβήτητο σύμβολο της αγάπης και του πάθους. Αλλά όπως συμβαίνει γενικά στη ζωή, κάτι χρειάζεται την αντίθεση ή το υπόβαθρο του για να γίνει αντιληπτό ακόμη πιο έντονα.

Σκεφτήκαμε το λευκό τριαντάφυλλο σε αυτό το πλαίσιο. Δεν έχει το αισθησιακό κόκκινο χρώμα, αλλά παρουσιάζει όλη τη λαμπρότητα του σχήματος τριαντάφυλλου και αυτό τονίζει επίσης την πρώτης τάξεως κομψότητά του. Τα λευκά τριαντάφυλλα ταιριάζουν τέλεια με τις γιορτινές διακοσμήσεις και γιορτές ή ως δώρο για έναν πολύ ιδιαίτερο φίλο, για ένα άτομο που έχετε βαθιά στην καρδιά σας. Η αγνότητα τους δείχνει σεβασμό, δείχνει τιμή και συμβολίζει μια νέα αρχή και ελπίδα για το μέλλον.

Αθώα τελειότητα σε λευκό

λευκό τριαντάφυλλο αθωότητα γαμήλια νυφική ​​ανθοδέσμη

Ιστορικά, το λευκό τριαντάφυλλο σημαίνει αθωότητα και λιχουδιά. Για το λόγο αυτό, έχει από καιρό συνδεθεί με γάμους και νυφικά μπουκέτα. Πίσω στον 14ο αιώνα στην Αγγλία, το λευκό τριαντάφυλλο ήταν το οικόσημο του Δούκα της Υόρκης. Η ιστορία μας λέει τον πόλεμο των τριαντάφυλλων μεταξύ του και της οικογένειας των Λάνκαστερ. Σήμερα το λευκό τριαντάφυλλο έχει διατηρήσει το καμάρι του και χρησιμοποιείται πολύ συχνά σε διάφορες ειδικές περιπτώσεις, όπως επετείους, βαπτίσεις, αποφοιτήσεις, αποφοιτήσεις.

Χαριτωμένο και λεπτό με μια κίτρινη απόχρωση λεμονιού

λευκό τριαντάφυλλο λεμόνι κίτρινη απόχρωση

Στη Γερμανία, το λευκό τριαντάφυλλο έχει επίσης την πολύ ιδιαίτερη ιστορία του, η οποία συνδέεται με τα αδέλφια Scholl. Η αντιστασιακή ομάδα «Το λευκό τριαντάφυλλο» πολέμησε ενάντια στη δικτατορία του εθνικοσοσιαλισμού και το 1942 διέδωσε τις χριστιανικές και ουμανιστικές αξίες της. Δυστυχώς, η μοίρα της ομάδας ήταν τρομερή και τον Απρίλιο του 1943 εκτέθηκε και τα συστατικά μέλη της συνελήφθησαν και εκτελέστηκαν. Το λευκό τριαντάφυλλο εξακολουθεί να είναι σύμβολο μη βίαιου, πολιτικού πολιτικού θάρρους, το οποίο υποστηρίζει τα ανθρωπιστικά-δημοκρατικά ιδανικά και είναι ενάντια σε μια ολοκληρωτική δικτατορία.

Εκλεπτυσμένη διακόσμηση τραπεζιού για ειδικές περιστάσεις

λευκό τριαντάφυλλο λεπτό εστιατόριο με διακόσμηση τραπεζιού

Όχι στην τελευταία θέση που θέλουμε να αναφερθούμε στο παγκοσμίου φήμης τραγούδι “Guatanamera”. Προέρχεται από το μικρό κράτος της Καραϊβικής, την Κούβα και έχει ως κείμενο το ποίημα του θρυλικού Κουβανού συγγραφέα Χοσέ Μαρτί, ο οποίος θεωρείται ένας διαχρονικός εθνικός ήρωας. Οι λέξεις αναφέρονται στην αιώνια και γνήσια φιλία που είναι καθαρή και τέλεια σαν ένα λευκό τριαντάφυλλο που κουβαλάει κανείς στην καρδιά του.

Συνδυάστε με πρωτότυπα κοσμήματα για μια ακόμη πιο ωραία έκπληξη 

κολιέ ιδέα δώρου λευκού τριαντάφυλλου

Δώστε λευκά τριαντάφυλλα σε έναν ξεχωριστό φίλο

λευκό τριαντάφυλλο δώρο έκπληξη μπουκέτο τριαντάφυλλα

Δημιουργήστε καρδιές με λευκά ροδοπέταλα

λευκό τριαντάφυλλο διακόσμηση καρδιά ρομαντική αθωότητα

Μουσικός ρομαντισμός

λευκή ροζ μουσική ρομαντική τέχνη

Λεπτό ροζ σε υπέροχο σχήμα

θάμνος από λευκό ροζ ροζ απόχρωση

Χρησιμοποιήστε θάμνους τριαντάφυλλου ως οθόνες απορρήτου

λεπτός φράχτης κήπου με τριαντάφυλλο

Αρωματικό άγριο τριαντάφυλλο σε λευκό

λεπτός θάμνος άγριου τριαντάφυλλου κήπου

Ένα κλασικό δίδυμο

λεπτό ροζ κόκκινο δίδυμο τέλεια ομορφιά

Κομψή διακόσμηση τραπεζιού

λεπτή ροζ κομψή διακόσμηση τραπεζιού

Πολυτελής λευκή διακόσμηση γάμου

λευκό τριαντάφυλλο λευκή γαμήλια διακόσμηση