Θαυμάσιο σχέδιο κήπου ιδιόμορφο γλυπτό γλυπτό άγαλμα κήπου

Μάθετε τον καλύτερο τρόπο προβολής της προσωπικότητάς σας στον κήπο

Ο επιτυχημένος σχεδιασμός κήπου αντικατοπτρίζει τις ανάγκες και την ψυχή των ιδιοκτητών. Μερικοί από εμάς είμαστε καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν φυτά, ογκόλιθους, ακόμη και λινά για να ζωγραφίσουν μια εικόνα του εαυτού μας και του τρόπου που βλέπουμε τον κόσμο.

Πολλοί από εμάς είμαστε συλλέκτες που τους αρέσει να δείχνουν τους θησαυρούς που τελικά έχουμε συλλέξει. Άλλοι ανάμεσά μας είναι φιλόσοφοι που εξετάζουν τα πάντα σε βάθος και απολαμβάνουν έναν κήπο μοναξιάς και προβληματισμού. Είστε από τον τελευταίο τύπο ανθρώπων?

Αν ναι, οι παρακάτω συμβουλές θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.

Υπέροχο σχέδιο κήπου

Υπέροχος σχεδιασμός κήπου ιδιόμορφα διακοσμητικά αντικείμενα φρέσκα

Είτε το στυλ του κήπου είναι σύγχρονο, ασιατικό είτε αγροτικό, οι αρχές και οι στόχοι είναι απίστευτα παρόμοιοι. Μπορεί οι φιλόσοφοι και οι αισθητικοί να έχουν τις ίδιες ανάγκες, ανεξάρτητα από το προσωπικό υπόβαθρο?

Μερικές φορές αυτοί οι κήποι είναι παράδοξοι, πολύ σύνθετοι στο σχεδιασμό, αλλά πολύ παρόμοιοι στην εμφάνιση!

Ας δούμε τους σχεδιαστικούς τους κανόνες μαζί και δημιουργήστε έναν κήπο που ικανοποιεί τις ανάγκες ενός φιλοσόφου!

Μορφή

Υπέροχο σχέδιο κήπου προσωπικά ρουστίκ σχέδιο

Οι φιλόσοφοι έχουν μεγάλη συνείδηση ​​των μορφών και της επίδρασής τους στον ανθρώπινο νου. Οι σφαίρες, για παράδειγμα, συμβολίζουν την τελειότητα, την τελειότητα και την ισότητα.

Παρατηρήστε πώς τους δίνεται ενδιαφέρουσα υφή σε αυτόν τον σύγχρονο κήπο. Επίσης, δείτε πώς η τοποθέτησή τους δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ειρήνης και ενδοσκόπησης. Εάν όλα αυτά τοποθετηθούν μαζί σε μια ομάδα κάτω από έναν θάμνο, θα είχατε εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα!

Οι φιλόσοφοι αγαπούν την ανεξάρτητη εμφάνιση της μορφής και το δικό της νόημα.

Υπέροχες πέτρες φυτών γρασιδιού σχεδιασμού κήπου

Αυτός ο ασιατικός κήπος έχει πολύ διαφορετική εμφάνιση από τον προηγούμενο. Αλλά σίγουρα θα παρατηρήσετε ότι το μήνυμά τους και τα συναισθήματα που τους προκάλεσαν μοιάζουν πολύ με το προηγούμενο.

Προφανώς, δόθηκε έμφαση σε αντικείμενα που μοιάζουν πολύ. Και οι δύο κήποι μιλούν για τόλμη, απλότητα και ηρεμία.

Οι σχεδιαστές κήπων είχαν συχνά εμπειρία με ανθρώπους που θέλουν πρώτα έναν ασιατικό κήπο. Μετά από μια συζήτηση αποδεικνύεται ότι θέλουν πραγματικά ένα σχέδιο απλό, χαλαρό και προκλητικό. Ένας επαγγελματικά διαμορφωμένος κήπος μπορεί να ικανοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις, ανεξάρτητα από το στυλ.

ισορροπία

Θαυμάσια σχεδίαση κήπου λιβάδι φυτών σύστημα νερού λίμνη

Οι φιλόσοφοι δίνουν μεγάλη σημασία στην ισορροπία στο σχεδιασμό του κήπου. Αυτό αφαιρεί το αίσθημα της γνωστικής ασυμφωνίας και επιτυγχάνει μια ειρηνική διάθεση.

Εδώ επιτυγχάνεται μια τυπική ασύμμετρη ισορροπία. Αυτό απευθύνεται περισσότερο στους φιλοσόφους παρά στην τυπική συμμετρική αρμονία. Η ασύμμετρη ισορροπία σημαίνει απλώς ότι το οπτικό βάρος των εξαρτημάτων πρέπει να είναι πάντα το ίδιο, όχι ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να είναι ίδιες. Η ασύμμετρη ισορροπία φαίνεται να εμπνέει περισσότερο το μυαλό, ενώ η επίσημη ισορροπία κάνει τα πάντα για εσάς.

Υπέροχη αρχιτεκτονική σχεδίασης κήπου με χόρτο

Υπόστρωμα

Κάθε κήπος έχει έναν όροφο. Οι φιλόσοφοι προτιμούν ένα υπόστρωμα απλό, ομοιόμορφο και μονόχρωμο, δηλαδή που θα δείχνει τα φυτά στην καλύτερη εμφάνισή τους. Τα βότσαλα, οι σπασμένες πέτρες και η άμμος είναι δημοφιλείς επιλογές.

Αν είχατε επιλέξει τύρφη αντ ‘αυτού, η εμφάνιση θα ήταν εντελώς διαφορετική. Η αντιληπτή αξία των αντικειμένων και των φυτών θα υπονομευθεί και θα μειωθεί.

λουλούδι

Υπέροχο σχεδιασμό κήπου φυτό φυτό φρέσκο ​​τριαντάφυλλο

Οι κήποι των φιλοσόφων περιέχουν λίγα, αν υπάρχουν, φυτά. Στην πραγματικότητα, οι φιλόσοφοι βλέπουν μεγάλο αριθμό λουλουδιών ως γιορτή για τα μάτια, που κρύβει την πραγματική ομορφιά του κήπου. Αντ ‘αυτού, θα προτιμούσατε τα καθαρά σχήματα και φύλλα.

Λες και αυτός ο τύπος λουλουδιών προήλθε από παραμύθι

Υπέροχος σχεδιασμός κήπου ιδιόμορφα λουλούδια εξαιρετικά

Αλλά μια σωστά τοποθετημένη ανθοφόρος θάμνος μπορεί επίσης να σας κάνει να σκεφτείτε. Δείτε πώς οι θάμνοι του τριαντάφυλλου με άνθη σε διάφορα στάδια (με τα πέταλα και τις σταγόνες βροχής) σε αυτήν την εικόνα ενθαρρύνουν τον αυτοστοχασμό με τρόπο που θα ήταν απρόσιτος ακόμη και σε μια θάλασσα πετούνιες.

υφή

Θαυμάσια είδη κήπου σχεδιασμού χλόης

Μερικές φορές τα φυτά με μοναδικές υφές προσελκύουν πολύ περισσότερη προσοχή από τα λουλούδια, για παράδειγμα. Βλέπουμε εδώ ένα υπέροχο παράδειγμα – Arctostaphylos manzanita. Ο φλοιός του ξεφλουδισμένου δέντρου και οι λεπτές μορφές του καφέ μας ηρεμούν και προκαλούν φόρο στο μυαλό. Τα κωνοφόρα, τα σφενδάμια και το μνημειώδες γρασίδι θα μπορούσαν επίσης να βρουν τον δρόμο τους στον κήπο των φιλοσόφων επειδή δείχνουν ένα μοναδικό σχήμα και υφή.

Τέχνες

Θαυμάσιο σχέδιο κήπου γλυπτά γρασίδι γλυπτά άγαλμα κήπου

Οι φιλόσοφοι έλκονται από την τέχνη του κήπου, η οποία εμπνέει τη σκέψη μέσω της επανάληψης σχημάτων, χρωμάτων και υφών σε διαφορετικά μέρη.

Μοναδικά γλυπτά όπως αυτό προτιμώνται από την πολυεπίπεδη επίσημη βρύση, δέντρα από μπουκάλια κρασιού και έντονα χρωματισμένη σύγχρονη τέχνη.

Τέχνη από γυαλί

Θαυμάσια σχεδίαση κήπου καλλιέργεια φυτών χλόης

Αυτή είναι μια άλλη, πολύ επιτυχημένη απόφαση για έναν φιλοσοφικό κήπο. Παρατηρήστε την αξιοσημείωτη ποιότητα αυτών των κομματιών, η οποία καθιστά δυνατή την ανάκλαση και την απορρόφηση του φωτός.

Όταν επιλέγετε τέχνη κήπου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η πτώση κλαδιών και χαλαζοπτώσεις μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά.

παράδοξο

Θαυμάσιο σχέδιο κήπου ιδέες φύτευσης γρασιδιού

Οι περισσότεροι φιλόσοφοι προσπαθούν να δώσουν έμφαση στα φυσικά στοιχεία που απεικονίζουν τις αντιθέσεις και απεικονίζουν καθολικές αλήθειες! Μπορείτε να δείτε μέρος ενός μεσογειακού κήπου εδώ. Έσκαψα μερικές ρίζες δέντρων βιβλίων που είχαν αναπτυχθεί σε έναν πολύ μεγάλο ογκόλιθο. Αυτό ήταν μέρος της ανεπιτυχούς προσπάθειάς μου να μετατρέψω αυτό το φυτό σε γόνιμο έδαφος. Ένιωσα να με απευθύνει το γλυπτό χρονογράφημα. Αποκρυπτογράφησα μια ιστορία εκεί για τη δύναμη και τη σύγκρουση με την τελική διάλυση και την ειρηνική συνύπαρξη. Αυτό είναι ένα μάθημα που θέλω να σκεφτώ περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας για να το καταλάβω καλύτερα.

Ήχους

Εκπληκτικό ρουστίκ υλικό από γρασίδι με υπέροχο σχεδιασμό κήπου

Οι φιλόσοφοι αγαπούν τους απλούς ήχους που ακούγονται στον κήπο. Αυτή η πρόσθετη πτυχή συχνά παραβλέπεται. Καμπάνες, κουδουνίσματα, εγκαταστάσεις νερού και διακοσμητικά ποτήρια δημιουργούν μοναδικούς θορύβους στον κήπο.

Καθίσματα

Υπέροχο σχέδιο κήπου πάγκος γρασίδι κίτρινα φύλλα φθινόπωρο

Κάθε κήπος χρειάζεται μια θέση. Οι φιλόσοφοι τοποθετούν προσεκτικά τους πάγκους έτσι ώστε να μπορούν να τραβήξουν το φως σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Έχω ήδη εγκαταστήσει έναν επίπεδο ογκόλιθο στη μία πλευρά του καταρράκτη.

Ποια θα διαλέγατε?

Υπέροχος σχεδιασμός κήπου περίεργος χαρακτήρας κήπος φράχτη

Πιο εκπληκτικά είδη φυτών

Θαυμάσιο σχέδιο κήπου ιδιόμορφα φυτά χαρακτήρα

Λίμνη κήπου για να θαυμάσετε

Υπέροχο σχέδιο κήπου ιδιόμορφο πράσινο φρέσκο

Ποικιλία και αφθονία φυτών και λουλουδιών

Υπέροχος σχεδιασμός κήπου περίεργο μονοπάτι χαρακτήρα