σχεδιασμός κήπου vintage γλάστρες καροτσάκι κήπου

Χρειάζεστε φρέσκες ιδέες για τη διακόσμηση του κήπου σας?

Ακόμη και μια μικρή βόλτα στους κοντινούς κήπους μπορεί να σας προσφέρει φρέσκες ιδέες για τη διακόσμηση του κήπου σας. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν είναι εκεί. Πιθανότατα έχετε ήδη εφαρμόσει ή έχετε σκεφτεί πολλά μόνοι σας. Σήμερα έχουμε ακόμα μερικές δημιουργικές ιδέες διακόσμησης για τον κήπο σας το καλοκαίρι.

Σε αυτή τη ζεστή, χαλαρή εποχή, σχεδόν οτιδήποτε όσον αφορά τα χρώματα και τα σχήματα επιτρέπεται. Ο ήλιος ρέει μέσα από τα πάντα γύρω σας και δίνει στο περιβάλλον μια υπέροχη, σχεδόν μαγική ατμόσφαιρα.

Ας ξεκινήσουμε με τους φυτευτές. Αυτά σε καμία περίπτωση δεν προορίζονται μόνο για εσωτερική χρήση. Οι αποτελεσματικές γλάστρες, ειδικά αυτές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, είναι μια πολύτιμη προσθήκη στη διακόσμηση του κήπου σας. Εδώ έχετε την επιλογή μεταξύ συμβατικών φυτευτικών που μπορείτε να βρείτε στην αγορά και εκείνων που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας. Στη δεύτερη περίπτωση, η ανακύκλωση είναι πολύ συχνά μια επιλογή. Μεταχειρισμένα είδη κάθε είδους είναι απλά τέλεια για τη διακόσμηση του κήπου σας. Μπορείτε να φτιάξετε γνήσιες γλάστρες από παλιά παπούτσια, κουτάκια, μπανιέρες, καροτσάκια, φλιτζάνια καφέ και πολλά άλλα αντικείμενα με πολύ μικρή προσπάθεια.

Κινητή γλάστρα από παλιό καροτσάκι

σχεδιασμός κήπου παλιός καροτσάκι μίνι κήπος

Μην πετάτε τα μεταχειρισμένα παπούτσια σας!

σχεδιασμός κήπου παλιά παπούτσια ράφια παπουτσιών γλάστρες

Το παλιό ποδήλατο απέχει πολύ από το ξεπερασμένο

σχεδιασμός κήπου παλιές γλάστρες ποδηλάτων

Το κεφαλάρι του παλιού σιδερένιου κρεβατιού σας γίνεται μια ρομαντική διακόσμηση κήπου

σχέδιο κήπου παλιό μεταλλικό κεφαλάρι

Τα παχύφυτα θα λατρέψουν τα DIY φυτευτικά σας

σχεδιασμός κήπου ζουμερό καροτσάκι

Ενδιαφέρεστε για μεγαλύτερα έργα; Τι θα λέγατε για το παλιό σας αυτοκίνητο που δεν θέλετε πραγματικά να αποχωριστείτε?

Σκεφτείτε παγκόσμια και δράστε τοπικά!

σχέδιο κήπου vw σκαθάρι φυτά λουλούδια

Για την απόλυτη vintage εμφάνιση στον κήπο ή στο αίθριο, μπορείτε να βάψετε ένα παλιό μεταλλικό τραπέζι ή ακόμα και μια ραπτομηχανή σε χρώμα της επιλογής σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και ταυτόχρονα θα εισάγετε μια κομψή διακοσμητική λεπτομέρεια στον εξωτερικό σας χώρο.

Συνδυάστε με ψάθινα έπιπλα και μεταλλικά φανάρια

σχέδιο κήπου ζωγραφική μεταλλικό τραπέζι

Τα έπιπλα κήπου είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο της διακόσμησης του κήπου. Εκτός από την πρακτική τους λειτουργία, τα έπιπλα παίζουν και αισθητικό ρόλο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ασυνήθιστα έπιπλα για να δημιουργήσετε πρωτότυπα βλέμματα.

Τα κλαδιά των δέντρων και το φυσικό ξύλο γενικά είναι πολύ δημοφιλή και δημοφιλή

σχεδιασμός κήπου έπιπλα κήπου diy φυσικές ξύλινες ρίζες

Άλλα πιθανά βλέμματα είναι αγάλματα ή διακοσμητικά σιντριβάνια όπως σε αυτόν τον κήπο εδώ κάτω. Με την ίδια επιτυχία μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια λίμνη κήπου ή να τοποθετήσετε αστείες διακοσμητικές φιγούρες εδώ και εκεί. Οι συνηθισμένες φιγούρες του κήπου είναι βάτραχοι, χελώνες, πουλιά και νάνοι. Μπορείτε όμως να ακολουθήσετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις και να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή διακόσμηση κήπου.

Δημιουργήστε μεμονωμένες θεματικές ζώνες στον κήπο σας

σχέδιο κήπου διακοσμητικά σιντριβάνια στολίδια άγαλμα

Εάν έχετε μόνο έναν μικρό κήπο ή ακόμα και μια βεράντα, τότε μια τέτοια μίνι έκδοση θα ήταν πολύ πρακτική για εσάς. Τοποθετήστε διαφορετικά φυτά και λουλούδια σε γλάστρες πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Αυτό δημιουργεί μια υπέροχη όαση φυτών που θα απολαμβάνετε κάθε μέρα.

Διακοσμήστε με πέτρες διαφορετικών σχημάτων

σχεδιασμός κήπου μίνι κήπος βεράντα

Τα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο όταν πρόκειται για διακόσμηση κήπου. Μερικές πιτσιλιές χρώματος εδώ και εκεί μπορούν να κάνουν μια τεράστια διαφορά. Βάψτε τα έπιπλα του κήπου σας με φρέσκα χρώματα ή τοποθετήστε πολύχρωμα υφάσματα όπως διακοσμητικά μαξιλάρια ή χαλιά στη βεράντα και τα έπιπλα κήπου για να δώσετε περισσότερη χαρά και μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στα έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Πολύχρωμες ρίγες ή μοτίβα chevron προσθέτουν δυναμισμό στο εξωτερικό σας

Σχεδιασμός κήπου καρέκλα καρέκλα σαλονιού μοτίβο Chevron μοτίβο

Ένας επιτυχημένος συνδυασμός χρωμάτων για τον κήπο

σχεδιασμός κήπου πάγκος βαφής πολύχρωμος

Γραφικό και ρουστίκ με ξύλινο βαρέλι και στρογγυλό πέτρινο τζάκι

πέτρες σχεδιασμού κήπου στρογγυλό τζάκι παλιό βαρέλι κρασιού