Εσωτερική ζαρντινιέρα – κομψά αξεσουάρ σπιτιού για κάθε εσωτερικό χώρο

Τα φυτά εσωτερικού χώρου φέρνουν φρεσκάδα στο εσωτερικό και δημιουργούν μια φυσική ατμόσφαιρα με καλή αίσθηση. Εάν έχετε πολλά πράσινα φυτά και λουλούδια στο σπίτι σας, τότε σίγουρα θα εκτιμήσετε τη θετική ενέργεια με την οποία ζωντανεύουν το χώρο.

Ένα φυτό εσωτερικού χώρου είναι υπέροχο, αλλά σε συνδυασμό με μια αντίστοιχη ζαρντινιέρα, μπορεί να μετατραπεί σε αξεσουάρ σπιτιού υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο διαβίωσής σας με έναν πρωτότυπο τρόπο και ταυτόχρονα να τον ανανεώσετε αισθητά "πράσινος".

Οι γλάστρες φυτών είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ ζωντανής ζωής που δεν είναι μόνο σε ζήτηση στους τέσσερις τοίχους σας. Είναι επίσης μια πολύ δημοφιλής διακόσμηση σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Γλάστρες εσωτερικού χώρου και ζαρντινιέρες διατίθενται στην αγορά σε διάφορα σχήματα και χρώματα, καθώς και κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά. Με λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτό, μπορείτε να βρείτε τις καταλληλότερες Φυτεύσεις για το εσωτερικό σας.

Ποιες ζαρντινιέρες είναι κατάλληλες για εσωτερική χρήση?

φυτευτής υαλοβάμβακα χρυσού υψηλής γυαλάδας

Οι περισσότερες ζαρντινιέρες που είναι κατάλληλες για εξωτερικούς χώρους είναι επίσης κατάλληλες για μέσα. Μόνο γλάστρες από χάλυβα Corten είναι ειδικά σχεδιασμένες για τον κήπο και τον εξωτερικό χώρο. Υπάρχουν όμως και αυτά που είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους και χαρακτηρίζονται από κομψό και αριστοκρατικό σχέδιο.

Οι γλάστρες από υαλοβάμβακα σε γυαλιστερή εμφάνιση ή γλάστρες από ανοξείδωτο ατσάλι προσδίδουν στο εσωτερικό ένα μοντέρνο χαρακτήρα. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα σύμφωνα με τις ατομικές σας επιθυμίες για να ταιριάζει με το εσωτερικό. Τα ουδέτερα χρώματα εναρμονίζονται με οποιοδήποτε περιβάλλον και οι έντονες αποχρώσεις προσθέτουν κομψές πινελιές χρώματος.

Λευκή φύτευση από υαλοβάμβακα σε υψηλή στιλπνότητα

φυτευτής υαλοβάμβακα λευκή

Υπάρχουν και άλλες ελκυστικές ζαρντινιέρες για το εσωτερικό, όπως ξύλινοι κάδοι με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι ή αυτοί από υαλοβάμβακα που είναι εξοπλισμένοι με μαργαριτάρι. Όσοι από εσάς θέλετε να δημιουργήσετε μια ρουστίκ ατμόσφαιρα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γλάστρες μπαστούνι και γλάστρες από 100% φυσικό υάκινθο νερού. Και τα δύο δημιουργούν μια φυσική εμφάνιση με μια αγροτική αίσθηση.

Οι κάδοι σε χρυσό ή ασήμι είναι πολύ δημοφιλείς όταν θέλετε να προσθέσετε μια λαμπερή προφορά

γυαλιστερος φυτευτης ανοξείδωτου χάλυβα

Τα στερεά δοχεία φυτών σε συγκεκριμένη εμφάνιση είναι τέλεια τόσο σε δωμάτιο βιομηχανικού στιλ και φαίνονται υπέροχα στη βεράντα ή στον κήπο. Λόγω του τρόπου κατασκευής τους, είναι επίσης πολύ πρακτικά καθώς είναι κατασκευασμένα από υαλοβάμβακα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ ελαφρύτερα από τα δοχεία φυτών από πραγματικό σκυρόδεμα.

Φυτέψτε γλάστρες σε τσιμεντένιο σχήμα από υαλοβάμβακα

φυτευτής υαλοβάμβακα σκυρόδεμα σχέδιο ανθρακί

Ο σχεδιασμός των φυτών είναι ποικίλος και προσανατολίζεται στις νέες τάσεις. Είτε γυαλιστερά είτε στιβαρά, τετράγωνα ή στρογγυλά, ουδέτερα ή σε γκρι χρώμα, οι ζαρντινιέρες ταιριάζουν σε κάθε στυλ και αρωματίζουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Σύγχρονα φυτευτικά από vivanno.de

φυτευτής υαλοβάμβακα σκυρόδεμα σχεδιασμός μπεζ