Η ημέρα που γεννιόμαστε συνδέεται με πολλά μυστικά και αινίγματα. Ως επί το πλείστον, αυτά είναι κωδικοποιημένα στα αστέρια και σχετίζονται με τον αστερισμό των πλανητών τη συγκεκριμένη ημερομηνία και τόπο γέννησης. Επιπλέον, έχει ήδη ανακαλυφθεί μια στενή σχέση μεταξύ του μήνα γέννησης και των μεμονωμένων πολύτιμων λίθων. Γνωρίζετε όμως επίσης ότι τα τσιμεντένια λουλούδια σχετίζονται με τους 12 μήνες γέννησης και έχουν ένα μυστηριώδες νόημα; Αποκαλύπτουν επίσης πολλά για την προσωπικότητα του παιδιού γενεθλίων. Θέλουμε να παρουσιάσουμε τους πρώτους έξι μήνες της γέννησης και τα αντίστοιχα λουλούδια γι ‘αυτούς σε αυτό το άρθρο. Σε επόμενο άρθρο θα αναφέρουμε τα άλλα έξι. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποια λουλούδια αντιστοιχούν στο μήνα που γεννηθήκατε.

 Γνωρίζετε ποιο λουλούδι ανήκει στον μήνα της γέννησής σας?

Μήνας γέννησης που ταιριάζει με λευκούς νάρκισσους στον κήπο για όσους γεννήθηκαν τον Μάρτιο

Μόλις το ανακαλύψετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ουσιαστικές λουλουδάτες συνθέσεις με κωδικοποιημένη σημασία για κάθε διακόσμηση σπιτιού ή κήπου. Μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα τα λουλούδια που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητά σας. Εδώ είναι η λίστα μας με τα 6 όμορφα λουλούδια που αποτελούν τους πρώτους 6 μήνες της γέννησης στο ετήσιο ημερολόγιο.

 Όμορφα και διακριτικά αρωματικά γαρίφαλα για όλα τα παιδιά του Ιανουαρίου!

Μήνας γέννησης που ταιριάζει με ροζ γαρίφαλα λουλουδιών στον κήπο για τον Γενάρη

  • Τα γαρίφαλα είναι κατάλληλα για τον μήνα γέννησης Ιανουάριο

Διαφορετικοί πολιτισμοί αποδίδουν διαφορετικές συμβολικές έννοιες στα γαρύφαλλα. Αυτό είναι αγάπη! Και όλα τα τρυφερά συναισθήματα που συνοδεύουν! Επιπλέον, συγκεκριμένα χρώματα όπως το κόκκινο, το ροζ, το λευκό και το μοβ έχουν τη δική τους σημασία για τα γαρίφαλα και ως εκ τούτου δίνονται σε διαφορετικές περιπτώσεις ή χρησιμοποιούνται ως διακόσμηση. Για παράδειγμα, τα λευκά γαρίφαλα συμβολίζουν την αθωότητα, την καθαρότητα και την τύχη, γι ‘αυτό και χρησιμοποιούνται συχνά ως νυφική ​​ανθοδέσμη ή διακόσμηση τραπεζιού σε γάμους. Αυτά τα ευαίσθητα λουλούδια μπορούν επίσης να βρεθούν σε ανθοπωλεία σε κάθε ανθοπωλείο όλο το χρόνο. Αν γεννηθήκατε τον Ιανουάριο και θέλετε να φυτέψετε όμορφα γαρίφαλα στον δικό σας κήπο, επιλέξτε ένα ηλιόλουστο σημείο για αυτά. Θα ήταν καλό αν υπήρχε αρκετός ήλιος κατά τη διάρκεια της ημέρας και το χώμα ήταν καλά στραγγισμένο. Οι περισσότερες ποικιλίες μεγαλώνουν μέχρι 30 εκατοστά και κόβουν επίσης μια λεπτή φιγούρα.

Οι πανσέδες συμβολίζουν τον μήνα γέννησης, τον Φεβρουάριο.

Μήνας γέννησης που ταιριάζει σύμβολο πανσέ λουλουδιών του μήνα Φεβρουαρίου

  • Ο μήνας γέννησης Φεβρουάριος και οι πολύχρωμες βιολέτες συμβαδίζουν

Οι πανσέδες ανήκουν στο γένος των βιολέτας (Viola) και βαθμολογούνται με τα εντυπωσιακά διαμορφωμένα, πολύχρωμα λουλούδια τους. Όπως είναι γνωστό, αυτά τα όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια συμβολίζουν την πιστότητα και την πίστη. Όπως θα περίμενε κανείς από το λατινικό όνομα αυτών των λουλουδιών κήπου, τα περισσότερα από αυτά είναι χρωματισμένα σε διάφορες αποχρώσεις του μωβ. Αυτή είναι επίσης η απόχρωση του αμέθυστου, ο πολύτιμος λίθος του μήνα γέννησης, Φεβρουάριος. Με την κατάλληλη φροντίδα, οι όμορφες πανσέδες μπορούν να καλλιεργηθούν σε εσωτερικούς χώρους, σε γλάστρες ή κουτιά με λουλούδια, πριν βγουν έξω. Απλά περιμένετε έως ότου το χιόνι εξαφανιστεί για τα καλά και ο ήλιος λάμπει πιο συχνά. Έξω, οι πανσέδες ευδοκιμούν σε πλήρη ηλιοφάνεια ή μερική σκιά και προτιμούν υγρό χώμα.

 Ο νάρκισσος συμβολίζει την αγάπη για τον εαυτό σας.

Ο μήνας γέννησης που ταιριάζει με κίτρινα νάρκισσους στον κήπο συμβολίζει την αγάπη για τον εαυτό σας

 

  • Τον Μάρτιο, τον μήνα γέννησης, ο εκλεπτυσμένος νάρκισσος δίνει τον τόνο

Σίγουρα γνωρίζετε το έπος του Νάρκισσου από την ελληνική μυθολογία, σωστά; Ο νάρκισσος ήταν πάντα σύμβολο της ακόρεστης αγάπης για τον εαυτό του. Είναι τυπικά ανθισμένα στην άνοιξη και μας εκπλήσσουν τον Μάρτιο με λουλούδια σε λευκό ή κίτρινο χρώμα. Αντιπροσωπεύουν μια νέα αρχή και κουράγιο και έτσι χαρακτηρίζουν όλους όσους γεννήθηκαν τον Μάρτιο. Για να απολαύσετε τη φυσική τους ομορφιά τον ανοιξιάτικο μήνα Μάρτιο, πρέπει να φυτέψετε τους βολβούς σε εξωτερικούς χώρους το φθινόπωρο. Επιλέξτε ένα καλά στραγγισμένο χώμα για τους ασφόδιδους. Χρειάζονται περίπου έξι ώρες άμεσου ηλιακού φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επομένως, αποφύγετε κάθε σκιερό μέρος και οι νάρκισσοι θα σας ευχαριστήσουν με όμορφα λουλούδια.

 Οι νάρκισσοι αντιπροσωπεύουν μια νέα αρχή και θάρρος – τυπικά χαρακτηριστικά όλων των γεννήσεων του Μαρτίου.

Ο μήνας γέννησης που ταιριάζει με λουλούδια λευκά και κίτρινα νάρκισσους στον κήπο αντιπροσωπεύουν μια νέα αρχή και κουράγιο τυπικό για όσους γεννήθηκαν τον Μάρτιο

 Οι μαργαρίτες είναι τα λουλούδια σας αν γεννηθήκατε τον Απρίλιο!

Μήνας γέννησης που ταιριάζει με λευκές μαργαρίτες λουλουδιών για όλους τους Απριλίου γεννημένους

  • Χίλιες και μία μαργαρίτες για όλους που γεννήθηκαν τον Απρίλιο

Τα μέτρια λευκά λουλούδια με κούτρινη κεφαλή λουλουδιού με θόλο αντιπροσωπεύουν τη νεότητα και την αγνότητα. Οι μαργαρίτες ανθίζουν από τον Απρίλιο έως τα τέλη του φθινοπώρου και, εκτός από το λευκό, λάμπουν επίσης σε κορεσμένους πορτοκαλί, κίτρινους, ροζ και κόκκινους τόνους. Αυτά τα λουλούδια κήπου είναι ακόμα γνωστά με τα ονόματα Maßliebchen, Tausendschön, Monatsröserl. Στην Ελβετία ονομάζονται επίσης Margritli, δηλαδή μικρές μαργαρίτες. Φροντίζονται πολύ εύκολα, αλλά χρειάζονται καλά στραγγισμένο χώμα. Σε άμεσο ήλιο ή μερική σκιά, μπορούν να αναπτυχθούν περίπου 50 εκατοστά.

Οι μαργαρίτες φέρνουν την άνοιξη στο σπίτι!

Ο μήνας γέννησης που ταιριάζει με το λουλούδι στο ποτήρι που ονομάζεται μικρές μαργαρίτες φέρνει την άνοιξη στο σπίτι

 Ο κρίνος της κοιλάδας συμβολίζει την αγνή αγάπη, μια ιδιότητα που λέγεται ότι είναι κοινή για πολλούς ανθρώπους που γεννήθηκαν τον Μάιο

Ο μήνας γέννησης που ταιριάζει με τον κρίνο της κοιλάδας συμβολίζει την αγνή αγάπη για όσους γεννήθηκαν τον Μάιο

Χωρίς αμφιβολία, όλα τα λουλούδια είναι όμορφα και η καθημερινότητά μας είναι δύσκολο να φανταστούμε τη ζωή χωρίς αυτά. Αυτές οι μοναδικές δημιουργίες της φύσης συχνά μας προκαλούν θαυμασμό και γοητεία, γιατί συχνά τραβούν την προσοχή με τα μαγευτικά λουλούδια και τα κομψά φύλλα τους. Perhapsσως, ωστόσο, αυτό να ισχύει κυρίως για τον λεπτό κρίνο της κοιλάδας. Τα λευκά λουλούδια σε σχήμα καμπάνας αντιπροσωπεύουν καθαρότητα, χάρη και σεμνότητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Μάιο λέγεται ότι έχουν αυτά τα τρία χαρακτηριστικά. Ο κρίνος της κοιλάδας έχει συνήθως αρκετά λευκά λουλούδια σε ένα λεπτό στέλεχος. Αυτά ξεχωρίζουν υπέροχα από το σκούρο πράσινο φύλλωμα. Τα κρίνα της κοιλάδας είναι γνωστά για το γλυκό άρωμά τους και κάνουν καλά σε υγρούς και σκιερούς κήπους, όπου συνήθως έχουν ύψος μικρότερο από 12 ίντσες.

Τα κρίνα της κοιλάδας σκοράρουν με τα μικρά λευκά άνθη τους.

Μήνας γέννησης που ταιριάζει μπουκέτο λουλουδιών κρίνο της κοιλάδας μικρά λευκά λουλούδια πλούσια σε πράσινο φύλλωμα

Κόκκινο τριαντάφυλλο – το αιώνιο σύμβολο της αγάπης!

Μήνας γέννησης που ταιριάζει με λουλούδι κόκκινο τριαντάφυλλο στον κήπο αιώνιο σύμβολο της αγάπης

– Τα μαγευτικά τριαντάφυλλα είναι τα λουλούδια του μήνα γέννησης Ιούνιος

Έχουμε ήδη δημοσιεύσει πολλά άρθρα στον ιστότοπό μας σχετικά με τη βασίλισσα όλων των λουλουδιών, το τριαντάφυλλο. Είναι γνωστό ότι αυτά τα όμορφα, απαλά αρωματικά λουλούδια συμβολίζουν την αγάπη και τον ερωτισμό. Επομένως έχουν καθιερωθεί ως ένδειξη βαθιών συναισθημάτων. Για παράδειγμα, τα κόκκινα τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν τη ρομαντική αγάπη, ενώ τα λευκά τριαντάφυλλα συμβολίζουν την αθωότητα, την καθαρότητα και τη μυστικότητα. Τα κίτρινα τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν τη φιλία και τη συμφιλίωση και τα ροζ τριαντάφυλλα είναι σύμβολο της γυναικείας νεότητας και της ομορφιάς.

Τα ροζ τριαντάφυλλα συμβολίζουν τη θηλυκή νεότητα και τη χάρη!

Ο μήνας γέννησης ταιριάζει με λουλούδια ροζ τριαντάφυλλα σύμβολο της θηλυκής νεότητας και της χάρης

 Όσοι γεννήθηκαν τον Ιούνιο τείνουν να φορούν την καρδιά τους στη γλώσσα τους.

Ο μήνας γέννησης ταιριάζει με ροζ τριαντάφυλλα λουλουδιών σύμβολο της γυναικείας νεότητας και ομορφιάς

Εάν το τριαντάφυλλο είναι το λουλούδι του μήνα που γεννηθήκατε, τότε σίγουρα είστε αρκετά τυχεροί που μπορείτε να επιλέξετε από πολλές ποικιλίες και ατελείωτες αποχρώσεις χρωμάτων και συνδυασμών. Μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε τριαντάφυλλα στον δικό σας κήπο, όπου τραβούν τα βλέμματα και διακοσμούν τον εξωτερικό χώρο. Για τα περισσότερα είδη τριαντάφυλλων, ένα ηλιόλουστο σημείο με καλή αποστράγγιση είναι το καλύτερο. Εκεί τα τριαντάφυλλα αισθάνονται υπέροχα και σας δείχνουν τη λαμπρότητα τους από τον Μάιο μέχρι τον πρώτο παγετό.

Αν γεννηθήκατε τον Ιούνιο, είναι σίγουρο ότι θα έχετε πολλή χαρά και σθένος σε ό, τι κάνετε.

Ο μήνας γέννησης ταιριάζει με λουλούδια κόκκινα τριαντάφυλλα στον κήπο φυσική ομορφιά για τον Ιούνιο

Προκαλέσαμε το ενδιαφέρον σας με αυτό το άρθρο; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το λουλούδι του μήνα που γεννηθήκατε; Κανένα πρόβλημα, κάντε κλικ εδώ και διαβάστε το δεύτερο μέρος αυτού του άρθρου. Η συντακτική ομάδα του Freshideen σας εύχεται καλή διασκέδαση!

Γνωρίζετε ήδη το λουλούδι του μήνα που γεννηθήκατε?

Μήνας γέννησης που ταιριάζει λουλούδι μοβ βιολέτες λευκές μαργαρίτες σε γυαλί όμορφο θέαμα

Η φύση δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει με τη φλόγα του χρώματος στα λουλούδια του κήπου!

Μήνας γέννησης που ταιριάζει με λουλούδια όμορφα ροζ γαρύφαλλα στη μίσθωση χρώματος κήπου

 Με αυτήν την όμορφη ανθοσύνθεση μπορείτε να κλέψετε την παράσταση και να φέρετε πολλή χαρά!

Μήνας γέννησης που ταιριάζει με κίτρινα νάρκισσους λουλουδιών όμορφα τοποθετημένα στο καλάθι