ορτανσίες ροζ κίτρινα υπέροχα λουλούδια

Εξωτικές ορτανσίες

Οι ορτανσίες είναι κάτι σαν ροκ σταρ στο σχεδιασμό του κήπου. Οι ιδέες που περιλαμβάνουν έχουν πάντα έναν μοναδικό και ανεπανάληπτο χαρακτήρα.

Μπορείτε να επιτύχετε πολλά με ορτανσίες στον κήπο. Αυτά τα όμορφα λουλούδια μπορούν να προσθέσουν δομή στον κήπο σας και μπορείτε να προσθέσετε τόνους στο ύπαιθρο.

Οι ορτανσίες εμφανίζονται πάντα με ενδιαφέροντα τρόπο, ανεξάρτητα από την εποχή που βρίσκεστε.

Σήμερα στρέφουμε την προσοχή μας σε αυτά, αλλά δεν πρόκειται να είμαστε ιδιαίτερα πρακτικοί. Οι τύποι που θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο δεν είναι πολύ συνηθισμένοι μεταξύ μας. Αναπτύσσονται καλά σε άλλα κλίματα.

Ωστόσο, θέλουμε να σας δείξουμε πόσο συναρπαστικές είναι οι ορτανσίες

ορτανσίες λευκά λουλούδια κλασική διακόσμηση τραπεζιού φυτό κήπου

Αυτή η γνώση από μόνη της μπορεί να χρησιμεύσει ως έμπνευση για την επιλογή ενός είδους που είναι κατάλληλο για το κλίμα μας. Δείτε το με τον ίδιο τρόπο?

Με άλλα λόγια, θα ονειρευτούμε λίγο σήμερα. Θα ανεβαίναμε πάνω από την πραγματικότητα και φανταζόμασταν πώς θα μπορούσαμε να γεμίσουμε και να διακοσμήσουμε έναν κήπο με εκπληκτικές, εξωτικές ορτανσίες.

Η υπέροχη ορτανσία “Hokomathyst”

ορτανσία ροζ πράσινο λουλούδι hokomathyst

Η πρακτική πλευρά

Φωτίστε τον κήπο

Το λευκό είναι θεμελιώδες για τον κήπο. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να υπάρχει άφθονο αυτό το χρώμα εκεί. Οι ιδέες σχεδιασμού κήπου με ορτανσίες παρέχουν αυτό το αποτέλεσμα. Η πλούσια υφή του το κάνει ακόμα πιο υπέροχο.

Ποικιλία Sundae φράουλας

ορτανσίες λευκή φράουλα sundae ορτανσία

Επιλέξτε τον σωστό τύπο ορτανσίας

Οι ορτανσίες έρχονται σε διαφορετικά χρώματα και υφές. Συνδυάστε τα για ομαλή μετάβαση ή χρησιμοποιήστε το ίδιο στέλεχος για μονόχρωμη εμφάνιση. Οποιαδήποτε στρατηγική θα μπορούσε να σας φέρει επιτυχία. Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο, βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει το σωστό σημείο για κάθε τύπο ορτανσίας.

Μερικές από τις πιο όμορφες ορτανσίες …

Ορτανσία χιονοστιβάδας Annabelle για απαλότητα

ορτανσίες λευκή Annabelle

Από όλα τα άλλα χαρακτηριστικά της ορτανσίας, αν αγαπάτε περισσότερο την ομαλότητά της, τότε σίγουρα έχετε δει την ορτανσία της χιονοστιβάδας Annabelle. Έτσι ακριβώς επιτυγχάνετε αυτό το αποτέλεσμα.

Hydrangea arborescens ποικιλία Haas Halo

ορτανσία λευκό λουλούδι haas φωτοστέφανο

Αυτή η ποικιλία επιλέχθηκε από έναν καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Τα λουλούδια τους είναι επίσης πολύ απαλά. Ωστόσο, αυτή η ποικιλία είναι επίσης εύκολη στη φροντίδα. Είναι ανθεκτικό στη ζέστη και την ξηρασία.

Βασίλισσα του Χιονιού – Ορτανσία

ορτανσία λευκή βασίλισσα χιονιού

Η ορτανσία του Snow Queen είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ιδέες σχεδιασμού κήπου. Ενσωματώνει επίσης το ουδέτερο μπεζ. Αυτή η απόχρωση και το λευκό βγαίνουν υπέροχα στα λουλούδια τους μέσα από τα υπέροχα πράσινα φύλλα.

Ορτανσία Gatsby Gal

ορτανσία λευκή ποικιλία gatsby gal

Η επόμενη ορτανσία που σας δείχνουμε σήμερα ονομάζεται Gatsby Gal. Δρυς και απαλό ροζ συνδυάζονται εδώ και επιτυγχάνεται μια ευχάριστη εμφάνιση.

Ορτανσία Gartsby Moon

ορτανσία λευκό λουλούδι gatsby φεγγάρι

Τα λουλούδια που βρίσκονται κοντά μεταξύ τους δημιουργούν μια μοναδικά υπέροχη εμφάνιση.

Ορτανσία Gatsby Star

ορτανσίες λευκό αστέρι gatsby

Η ορτανσία Gatsby Star δείχνει λουλούδια που βρίσκονται αρκετά μακριά μεταξύ τους. Αναμιγνύουν λευκό και πράσινο. Έτσι, μπορούν να ενσωματωθούν σε διάφορες ιδέες σχεδιασμού κήπου που είναι μονόχρωμες και κυρίως επωφελούνται από αυτές τις δύο αποχρώσεις.

Ice Cristal

ορτανσίες λευκό κρύσταλλο πάγου

Αυτή η ποικιλία παρουσιάζει πολύ ενδιαφέροντα τετράφυλλα λουλούδια. Φαίνεσαι εξαιρετικά πολυτελής. That’sσως από εκεί προέρχεται το όνομά της. Η ορτανσία Ice Cristal ανεβαίνει στον αέρα και προσελκύει το ενδιαφέρον.

Ορτανσία μικρού αρνιού

ορτανσίες λευκό ροζ αρνί

Υπάρχουν ατελείωτες ποικιλίες υπέροχων φυτών για τον σχεδιασμό του κήπου σας, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στην αγορά υπό την ομπρέλα του όρου ορτανσία. Θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε μια ποικιλία. Είναι η ποικιλία Little Lamb. Έχει υπέροχα ροζ λουλούδια που μεγαλώνουν κοντά μεταξύ τους. Αυτά αναπτύσσονται υπέροχα σε ένα δοχείο με φυτά και θα διακοσμήσουν τον κήπο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Εάν θέλετε να μάθετε ποια από αυτές τις ορτανσίες μπορεί να είναι κατάλληλη για τον σχεδιασμό του κήπου σας, κάντε μια έρευνα. Εκτός από αυτό, όμως: ποιες ποικιλίες ορτανσίας θα επιλέγατε αν δημιουργούσατε έναν ονειρεμένο κήπο που δεν εξαρτάται από το κλίμα?

Η εξωτική Serrata Preziosa

Ορτανσίες εξωτικά serrata preziosa

Η ροζ ομορφιά της ορτανσίας “Tuff Stuff”

Ορτανσία ροζ υλικό τουφ

Μαλακά μοβ λουλούδια

ορτανσία λευκό μοβ λουλούδι σε γλάστρες

Η γλυκιά ζάχαρη βανίλια φράουλα ορτανσία

ορτανσίες λευκή ροζ βανίλια φράουλα