Εάν έχετε ήδη αρκετή εμπειρία με εξωτερικές πισίνες, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ότι ένα κάλυμμα πισίνας είναι σίγουρα απαραίτητο όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Τα στέγαστρα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σχημάτων για να ταιριάζουν σε κάθε σχέδιο πισίνας, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το σχήμα της πισίνας. Με τη βοήθεια της οροφής σίγουρα θα διασκεδάσετε περισσότερο στο μπάνιο και οι περιορισμοί θα είναι πολύ λιγότεροι. Οι καιρικές συνθήκες είναι τότε άσχετες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πισίνα ανά πάσα στιγμή. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε τις θετικές πτυχές των περιβλημάτων πισίνας και πώς θα αποδώσει η επένδυση στο μέλλον.

Επιλέξτε ένα κομψό περίβλημα πισίνας

μέσα στην πισίνα

Γιατί αξίζει την επένδυση?

Πολλά σημεία και θετικές ιδιότητες μιλούν υπέρ της αγοράς περιβλήματος πισίνας. Όχι μόνο μπορείτε να λύσετε πολλά προβλήματα, αλλά μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα στο μέλλον. Ο λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι πολλές κατασκευές είναι κατασκευασμένες από ημιδιαφανή υλικά. Οι ζεστές ακτίνες του ήλιου μπορούν να θερμάνουν το νερό στην πισίνα.

Perhapsσως το πιο σημαντικό όφελος του θόλου είναι η συντήρηση νερού της πισίνας. Αυτό θα μειώσει εξαιρετικά τη ρύπανση και το κόστος συντήρησης θα μειωθεί επίσης. Χάρη στο κάλυμμα της πισίνας, η πισίνα σας προστατεύεται από πτώση φύλλων και βρωμιών όλο το χρόνο. Θα ήταν ακόμη δυνατό να εξοπλίσετε το κάλυμμα της πισίνας σας με ηλιακό σύστημα. Αυτό καθιστά την επένδυση λογική και λογική.

Οι εκδόσεις μισού ύψους είναι ιδιαίτερα πρακτικές

συμβουλές στέγης πισίνας καλοκαίρι

Τύποι περιβλήματος πισίνας

Κάλυμμα από μουσαμά

Οι φθηνότερες παραλλαγές μεταξύ των θόλων είναι οι μουσαμάδες, οι οποίοι θεωρούνται ένα απλό κάλυμμα. Μπορείτε να σχεδιάσετε το σχήμα του μουσαμά ξεχωριστά και να καθορίσετε μόνοι σας το ακριβές σχήμα και μέγεθος. Η παλέτα χρωμάτων είναι επίσης πολύ πλούσια και μεταβλητή, αλλά το μπλε χρώμα είναι το πιο περιζήτητο από όλα. Ο μουσαμάς είναι σταθεροποιημένος στην υπεριώδη ακτινοβολία και επομένως το χρώμα του δεν είναι κατεστραμμένο. Αλλά αυτές οι μουσαμάδες έχουν εκτιμώμενη διάρκεια ζωής από 3 έως 7 χρόνια σε δυνατό ήλιο. Απαιτούνται τουλάχιστον 2 άτομα για την καλλιέργεια, η οποία δεν τα πάει καλά σε σύγκριση με τις άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Με μια σταθερή προσάρτηση του μουσαμά, δεν είναι πρόβλημα να περπατήσετε πάνω του

σταθερή κάλυψη

Παραλλαγές μισού ύψους και υψηλές

Τα μισά και ψηλά καλύμματα πισίνας δεν είναι μόνο πιο πρακτικά και ευέλικτα, προσφέρουν επίσης μια τέλεια εμφάνιση που αναδεικνύει την πισίνα σας. Με άλλα λόγια, η πισίνα γίνεται χώρος χαλάρωσης, επειδή η κομψή επίπλωση ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες. Αυτός ο τύπος καλύμματος πισίνας έχει αρκετό χώρο και χρησιμοποιήσιμο χώρο για τα σετ σαλονιών και τα μαξιλάρια σας. Τα φυτά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν εκεί και να αδρανοποιηθούν. Τα στοιχεία του θόλου μεταφέρονται πολύ εύκολα και πολλά μοντέλα μπορούν να μετακινηθούν πίσω από την πισίνα για εύκολη αποθήκευση. Ένα διαφανές πλαστικό γυαλί μπορεί να θεωρηθεί ως οροφή. Η νυχτερινή ψύξη του νερού του μπάνιου είναι ελάχιστη λόγω των τέλειων μονωτικών ιδιοτήτων του καλύμματος της πισίνας και αυτό επιτρέπει το μπάνιο το βράδυ, που είναι μια δροσερή εμπειρία το καλοκαίρι. Δεδομένου ότι οι πόρτες μπορούν να κλειδωθούν, υπάρχει προστασία από ατυχήματα για τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα σας.

Με τη στέγη, η συντήρηση της πισίνας γίνεται πολύ πιο εύκολη

στοιχεία κάλυψης πισίνας

Με τη βοήθεια καλυμμάτων πισίνας, αποφασίζετε μόνοι σας πότε θέλετε να κολυμπήσετε. Τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση και διασκέδαση στο μπάνιο. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πισίνα σας πολύ περισσότερο από πριν

Αφήστε την κατασκευή κλειστή τη νύχτα

πισίνα στέγης αλουμινίου

Τοποθετήστε τα σετ σαλονιού σας χωρίς να ανησυχείτε, υπάρχει αρκετός χώρος!

κομψό σχήμα κάλυμμα πισίνας

Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο

  πράσινο κάλυμμα πισίνας

Απολαύστε τις καλοκαιρινές μέρες σωστά

κάλυμμα πισίνας μισού ύψους

Πολύ δημιουργικό σχήμα και αντηλιακή προστασία

μέσα στην πισίνα

Η πισίνα μπορεί επίσης να παραμείνει ανοιχτή κατά τη διάρκεια της ημέρας

κάλυμμα πισίνας κατασκευής

Σχεδιάστε το δικό σας δωμάτιο χαλάρωσης

πολυτελές κάλυμμα πισίνας

Απολαύστε την πισίνα σας ανά πάσα στιγμή

τέλειο κάλυμμα πισίνας

Το κάλυμμα από μουσαμά είναι η φθηνότερη εναλλακτική λύση

μουσαμά ως στέγη

Ο σχεδιασμός γύρω από την πισίνα είναι επίσης σημαντικός

ιδέες για στέγες πισίνας

Το περίβλημα της πισίνας είναι απαραίτητο για κάθε πισίνα

ιδέες για ιδέες για στέγες πισίνας

Εξατομικευμένη σχεδίαση και ευελιξία σε ένα

κάλυμμα πισίνας φτιαγμένο κατά μέτρο  Πλεονεκτήματα στέγης πισίνας ορθογώνιο κάλυμμα πισίνας στρογγυλές επεξεργασίες περίβλημα στρογγυλής πισίνας πισίνα καλοκαιρινών έργων