Χριστουγεννιάτικα στολίδια και χριστουγεννιάτικα φωτάκια χρυσό καφέ

Εορταστική, λαμπερή ατμόσφαιρα για τα Χριστούγεννα

Είναι Χριστούγεννα παντού μετά την πρώτη έλευση! Μια καλά διακοσμημένη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξασφαλίζει τη γιορτινή και στοχαστική ατμόσφαιρα στο σπίτι: λαμπερές μπάλες, σιωπηλοί άγγελοι, αστραφτερά αστέρια και πολλά αρωματικά κεριά μαγεύουν το σπίτι σας σε έναν υπέροχο χειμωνιάτικο κόσμο.

Ενώ έξω έχει θύελλα και χιονίζει, με τη σωστή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση το σπίτι σας γίνεται ένας χώρος άνεσης όπου όλοι αρέσκονται να παραμένουν.

 Δροσερές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Δροσερή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και χριστουγεννιάτικα φώτα που λαμπυρίζουν σε ασημί

Αστραφτερά αστέρια

Δροσερές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και αστέρια Χριστουγεννιάτικα φώτα

Καπνιστής θυμιάματος

Δροσερές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και χριστουγεννιάτικα φώτα καπνιστές

Για μένα αυτά είναι πρώτα και κύρια το στεφάνι Advent, το κάπνισμα θυμιάματος, ο καρυοθραύστης και η πυραμίδα των Χριστουγέννων. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τα Χριστούγεννα χωρίς αυτή τη διακόσμηση γιατί μεγάλωσα με αυτό. Ακόμα θυμάμαι τη γοητεία να κοιτάζω τον καπνιστή στην παιδική μου ηλικία! Justταν απλά υπέροχο!

Αυτό που κάνει την ατμόσφαιρα εν όψει Χριστουγέννων πραγματικά αξέχαστη?

Δροσερή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και χριστουγεννιάτικα φώτα καρυοθραύστης

Πυραμίδα με θέμα τα Χριστούγεννα

Δροσερή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και πυραμίδα Χριστουγεννιάτικων φωτιστικών

Κάθε γιορτινό τραπέζι στα κλασικά χρώματα πράσινο, κόκκινο και λευκό σας προσκαλεί σε ένα γλέντι με το απαλό τραπεζομάντηλο. Or μήπως αυτά δεν είναι τα αγαπημένα σας χρώματα; Στη συνέχεια, πάρτε χρυσό και σοκολάτα καφέ. Ο συνδυασμός είναι απλά υπέροχος! Οι τόνοι σοκολάτας είναι πραγματικά τώρα! Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό για τη διακόσμησή σας – βατόμουρο, κόκκινο μπορντό, καφέ σοκολάτα και χρυσό θα κάνουν το τραπεζάκι σας να λάμπει. Πολλές μεγάλες και μικρές μπάλες αντανακλούν συνήθως τη λάμψη των κεριών στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας. Και αυτή είναι η εορταστική διάθεση!

Μανταλάκι – καφέ, χρυσό και πράσινο

Δροσερή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και χριστουγεννιάτικα φώτα τζάμπα

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε καφέ και χρυσούς τόνους

καφέ χρυσά χρώματα γιορτινά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά τραπέζια κεριά

Εορταστικά αρωματικά κεριά στο τραπέζι

Δροσερή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και αρωματικά φώτα Χριστουγέννων

Τα αυτο-ψημένα μπισκότα σας φυσικά θα πρέπει επίσης να αποθηκεύονται στο κατάλληλο στυλ. Χρησιμοποιήστε ένα ζευγάρι τενεκεδάκια με πολύχρωμα μοτίβα, μια ετικέτα ως εντυπωσιακό και τοποθετήστε τα στη μέση του τραπεζιού. Πρέπει να είναι αρκετά κοντά για να αγγίξουν. Υπάρχουν κεράσματα για σνακ, έτσι δεν είναι; Και ειδικά ενόψει των Χριστουγέννων, δεν χρειάζεται απαραίτητα να σκεφτείτε το πρόγραμμα θερμίδων σας. Είναι πολύ καταθλιπτικό. Τουλάχιστον πάνω μου. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή αγάπης, αλλά και ένα υπέροχο πάρτι για τους γνώστες! Ας το απολαύσουμε λοιπόν πραγματικά!

Ο Εταγκερέ ως εντυπωσιακός

Δροσερά χριστουγεννιάτικα στολίδια και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια μπισκότα etagere

Edημένα μπισκότα – λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα

μπισκότα χριστουγεννιάτικου δέντρου λευκό ψημένο πρωτότυπο

Νόστιμα χριστουγεννιάτικα μπισκότα πηγή

χριστουγεννιάτικα μπισκότα ψημένα καφέ νόστιμα χαρούμενα

Ανέφερα το Etagere στο παρελθόν, και πολύ σκόπιμα, γιατί πιστεύω ότι ένα Etagere μπορεί να προσθέσει πολλά στην εορταστική σας ατμόσφαιρα. Κάθε ετικέτα μπορεί να σας εξυπηρετήσει πολύ καλά ενόψει των Χριστουγέννων. Φαίνεται υπέροχο στη μέση του τραπεζιού στο σαλόνι και σας εξοικονομεί πολύ χώρο όταν σερβίρετε. Πάνω απ ‘όλα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρουσιάσετε μικρά σνακ, για παράδειγμα γλυκά με ιδιαίτερα ορεκτικό τρόπο.

Μην ξεχνάτε τα φώτα τσαγιού!

Δροσερές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Πρέπει να φωτίσετε τους χώρους σας παντού και να το κάνετε όσο πιο άνετο γίνεται μόνο τα Χριστούγεννα. Ναι, όλοι μπορούμε να έχουμε υπέροχα, ειρηνικά Χριστούγεννα! καλά Χριστούγεννα!

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα χρώματα – κόκκινο και χρυσό   Δροσερή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και χριστουγεννιάτικη φωτεινή μπάλα

Λαμπερό Χριστουγεννιάτικο κουδούνι

Δροσερή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και λαμπερά χριστουγεννιάτικα φώτα