Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα γιορτάσουμε το πανηγύρι των γιορτών, το πιο ιερό σε ολόκληρο το ημερολόγιο. Σίγουρα πολλοί από εσάς βασανίζονται τώρα από αμφιβολίες – τι πρέπει να δώσω στους αγαπημένους μου για τα Χριστούγεννα φέτος; Το να βρεις το κατάλληλο δώρο για τη μητέρα, τη φίλη ή τη γυναίκα σου ή για έναν ιδιαίτερο άντρα στη ζωή σου δεν είναι καθόλου εύκολο. Προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο και περαιτέρω αγωνιώδεις σκέψεις σχετικά με αυτό, προσφέρουμε έξυπνες συμβουλές και όμορφες ιδέες δώρων X-mas που βασίζονται στα χαρακτηριστικά, τις προτιμήσεις και τις άλλες προτιμήσεις των μεμονωμένων ζωδίων. Αυτό που χρειάζεστε πριν από τα μεγάλα ψώνια X-mas της τελευταίας στιγμής είναι να γνωρίζετε το ζώδιο του αγαπημένου σας προσώπου. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε τη σωστή επιλογή και να τα εκπλήξετε ευχάριστα για τα Χριστούγεννα.

 Μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο δώρο για οποιοδήποτε ζώδιο.

Όπως γνωρίζετε, κάθε δώρο είναι ένα σύμβολο στοργής, φιλίας και αγάπης. Ο ζωδιακός κύκλος μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο δώρο. Γνωρίζετε ίσως αν πρέπει να δώσετε στον Κριό κάτι πρακτικό ή κάτι πιο προσωπικό, για παράδειγμα; Πρέπει το δώρο να ουρλιάζει για πολυτέλεια και άνεση ή να είναι κάτι καθημερινό?

Από αυτήν την άποψη, ωστόσο, θα συμβουλεύαμε ένα πράγμα – τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι βαρετά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ετοιμάσει υπέροχες ιδέες δώρων X-mas για κάθε ζώδιο, οι οποίες είναι στην πραγματικότητα το κλειδί για το τέλειο δώρο. Ελπίζουμε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ, να φέρουν μεγάλη χαρά στους αγαπημένους σας τα Χριστούγεννα και να χαμογελάσουν στα χείλη τους.

 Με όμορφα δώρα θα φέρετε πολλή χαρά για τα Χριστούγεννα!

Ιδέες δώρων X-mas υπέροχα δώρα για κάθε ζώδιο

 • Ιδέες δώρων X -mas για Κριό (23.03 – 20.04)

Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε στον Κριό μια ευχάριστη έκπληξη για τα Χριστούγεννα, τότε χρειάζεστε ένα ενδιαφέρον δώρο που ταιριάζει με τον ανοιχτόμυαλο χαρακτήρα αυτού του ζωδίου. Ο Κριός μισεί την πλήξη, οπότε επιλέγοντας ένα δώρο για αυτόν θα πρέπει μάλλον να το κάνετε χωρίς τα πάντα καθημερινά. Στους Κριούς αρέσει να βγαίνουν έξω, είναι τολμηροί και δυναμικοί. Μια ετήσια συνδρομή θεάτρου θα ήταν ένα ωραίο δώρο για εσάς ή ένα κουπόνι για ένα σαββατοκύριακο σπα. Δεδομένου ότι σε όλους τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου αρέσει να ταξιδεύουν και είναι συνεχώς ενεργοί, ένα οδόμετρο για ποδήλατα θα ήταν πολύ δημοφιλές σε αυτούς.

Η γυναίκα Κριός θα ήθελε ένα μικρό ασυνήθιστο κόσμημα.

Ιδέες δώρων X-mas ασυνήθιστο κόσμημα για γυναίκα Κριό

 • Κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δώρο για Ταύρο (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι φυσικά πολύ πρακτικοί άνθρωποι με έντονη τάση για πολυτέλεια και άνεση. Επιπλέον, τους αρέσει ιδιαίτερα να μαγειρεύουν και είναι απίστευτα καλοί, γι ‘αυτό οι καλύτεροι σεφ γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο. Η γυναίκα Ταύρος είναι σίγουρο ότι θα χαρεί για τα νέα βιβλία μαγειρικής, αλλά και για τα πολυτελή κοσμήματα και το Σαββατοκύριακο ευεξίας. Τα αρωματικά καλλυντικά είναι επίσης κατάλληλα χριστουγεννιάτικα δώρα για έναν ταύρο.

 Η γυναίκα Ταύρος είναι σίγουρο ότι θα χαρεί για τέτοια αξεσουάρ κουζίνας!

Ιδέες δώρων X-mas για αξεσουάρ κουζίνας για ιδέες γυναικών Ταύρου

 • Ιδέες δώρων X -mas για δίδυμα (21 Μαΐου – 22 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι περίεργοι και δημιουργικοί άνθρωποι. Αν και είναι το πιο ευέλικτο ζώδιο σε ολόκληρο το ζώδιο, αναζητούν επίσης ομορφιά και αρμονία στα μικρά πράγματα. Μπορείτε να προσκαλέσετε μια γυναίκα Δίδυμο σε δείπνο για δύο άτομα υπό φως κεριών σε ένα πολυτελές εστιατόριο για να την εντυπωσιάσετε πραγματικά. Δώστε της το τελευταίο μπεστ σέλερ ή μια μοντέρνα φωτογραφική μηχανή για το επόμενο ταξίδι διακοπών της.

Μπορείτε να πιείτε μαρτίνι πολύ αργά με μια κυρία Δίδυμο.

Οι ιδέες δώρων X-mas πίνουν martini με δίδυμη κυρία

 • Συμβουλές δώρων για το ζώδιο Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το ζώδιο Καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι, οπότε όλοι οι εκπρόσωποί του είναι λίγο παιχνιδιάρικοι και ρομαντικοί. Εκτιμούν την άνεση των τεσσάρων τοίχων τους και αγαπούν την άνεση στο σπίτι. Με μια ζεστή κουβέρτα ή ένα άλμπουμ φωτογραφιών με προσεκτικά επιλεγμένες προσωπικές εικόνες, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον καρκίνο.

Ένα ζεστό κασκόλ ή μια ζεστή κουβέρτα καναπέ θα ήταν το τέλειο δώρο για μια γυναίκα Καρκίνο.

Ιδέες δώρων X-mas ζεστό κασκόλ άνετο καναπέ κουβέρτα το τέλειο δώρο για γυναίκα με καρκίνο

 • Ιδέες δώρων X-mas για το ζώδιο Λέων (23.07.-23.08.)

Δεν είναι τίποτα που ο Λέων είναι ο βασιλιάς ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Οι άνθρωποι σε αυτό το ζώδιο έχουν μια έμφυτη τάση προς την πολυτέλεια. Ευγενή πράγματα και πολλή λάμψη και αίγλη είναι τέλεια γι ‘αυτούς. Για παράδειγμα, ένα μπουκάλι εξαιρετικής σαμπάνιας για τον άντρα Λέοντα και πολυτελή κοσμήματα για τη γυναίκα Λέοντα. Θα ήθελε επίσης ένα κομψό φόρεμα ή μια μοντέρνα τσάντα.

Μοντέρνα κοσμήματα για τη γυναίκα Λέοντα!

Ιδέες δώρων X-mas μοντέρνα κοσμήματα για γυναίκα Λέοντα

 • Δώρα X -mas για την Παναγία (24/08 – 23/09)

Δεδομένου ότι οι παρθένες ανήκουν στα ζώδια της γης στο ζώδιο, χαρακτηρίζονται από την καλά ανεπτυγμένη πρακτική τους αίσθηση και μια βαθιά σύνδεση με τη φύση. Αυτοί είναι ρεαλιστικοί άνθρωποι, οπότε τα δώρα για τις παρθένες πρέπει να επιλέγονται ανάλογα. Ένα ημερολόγιο, μια σύγχρονη καφετιέρα ή άλλη οικιακή συσκευή θα έκανε την καρδιά μιας παρθένας να χτυπά πιο γρήγορα. Όλοι οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου αγαπούν τα δώρα που έχουν μια συγκεκριμένη χρησιμότητα.

 Αυτή η κανάτα όχι μόνο φαίνεται κομψή, έχει μια συγκεκριμένη χρησιμότητα.

Ιδέες δώρων X-mas κομψή κανάτα με συγκεκριμένη χρησιμότητα

 • Ιδέες δώρων τελευταίας στιγμής για το ζώδιο Ζυγός (24/09 – 23/10)

Όσοι γεννήθηκαν στον Ζυγό έχουν μια θρυλική αίσθηση ομορφιάς. Συνεπώς, θα κερδίσετε πόντους μαζί τους με ένα όμορφο δώρο, συσκευασμένο σε έντονα χρώματα και λαμπερό. Μάρκας καλλυντικά, κομψά κοσμήματα και κομψά αξεσουάρ είναι εδώ σε ζήτηση. Έτσι ακριβώς μπορείτε να εντυπωσιάσετε έναν Ζυγό.

 Εκπλήξτε την κυρία Ζυγό με ένα πολυτελές χριστουγεννιάτικο δώρο.

Ιδέες δώρων X-mas πολυτελές δώρο όμορφα συσκευασμένο για την κυρία Ζυγό

 • Συμβουλές δώρων για τον Σκορπιό (24.10.-22.11)

Οι Σκορπιοί έχουν μια έμφυτη τάση προς το αισθησιακό και το πνευματικό. Θέλετε πάντα να φτάσετε στο τέλος των πραγμάτων και σας ενδιαφέρουν πολύ τα φιλοσοφικά ερωτήματα στην καθημερινή μας ζωή. Λατρεύουν τα λουλούδια και τους αρέσει να τα βλέπουν να μεγαλώνουν. Με ένα σετ βοτάνων ή εξωτικά φυτά έχετε χτυπήσει τα μάτια του ταύρου με τη γυναίκα Σκορπιό. Ο άντρας Σκορπιός θα ήθελε ένα συναρπαστικό βιβλίο 100% ως χριστουγεννιάτικο δώρο.

Η γυναίκα Σκορπιός θα ήθελε πολύ να δεχτεί αυτό το δώρο.

Ιδέες δώρων X-mas φυτικό σετ για σκορπιούς

 • Ιδέες δώρων X-mas για το ζώδιο Τοξότης (23.11.-21.12.)

Οι άνθρωποι του Τοξότη είναι σίγουροι, ανεξάρτητοι και τολμηροί. Δύσκολα μπορείτε να δέσετε τον εαυτό σας σε ένα και το αυτό μέρος, γι ‘αυτό σας αρέσουν τα ταξίδια και οι διακοπές. Οι εκπρόσωποι αυτού του φλογερού ζωδίου είναι γεμάτοι ενέργεια και συχνά πηγαίνουν χορό ή αθλούνται κάθε μέρα. Τα σωστά δώρα για τους σκοπευτές πρέπει επίσης να επιλέγονται ανάλογα με το χόμπι τους. Ένα μάθημα γιόγκα ή χορού για τις κυρίες και αθλητικά αξεσουάρ για τον άνδρα Τοξότη.

 Πολύχρωμες λαστιχένιες μπότες για μεγάλες βόλτες τις βροχερές μέρες.

Ιδέες δώρων X-mas πολύχρωμες λαστιχένιες μπότες για μεγάλους περιπάτους τις βροχερές μέρες

 • Συμβουλές δώρων για το ζώδιο Αιγόκερω (22.12.-20.01)

Οι Αιγόκεροι είναι φυσικά εξειδικευμένοι και πρακτικοί. Θέλει να κάνει τα πάντα ανεξάρτητα και του αρέσει να εμβαθύνει στη δουλειά του. Οι γυναίκες Αιγόκεροι έχουν καλό γούστο στη μόδα και δείχνουν πάντα μοντέρνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα δαχτυλίδι ως χριστουγεννιάτικο δώρο είναι μια πραγματική επιτυχία μαζί τους. Μια νέα θήκη smartphone από την Gucci ή ένα κομψό ρολόι χειρός θα τους έδινε ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

 Αυτό θα ευχαριστήσει τον φίλο Αιγόκερω για τα Χριστούγεννα!

Ιδέες δώρων X-mas smartphone προσωπική εικόνα για τη γυναίκα Αιγόκερω

 • Ιδέες δώρων για το ζώδιο Υδροχόος (21.01.-18.02)

Ένας Υδροχόος ενδιαφέρεται για τις τελευταίες τεχνικές καινοτομίες και τα πηγαίνει αρκετά καλά στον σύγχρονο κόσμο των μέσων ενημέρωσης. Είναι πολύ έξυπνοι και διαβάζουν πολύ, οπότε μπορείτε να εκπλήξετε ευχάριστα έναν Υδροχόο με ένα e-reader ή ένα καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα. Για τη σύζυγο, τη φίλη ή τον σύντροφό σας Υδροχόο, μπορείτε να επιλέξετε εξωφρενικά κοσμήματα κοστουμιών ή να πάτε για κομψά αξεσουάρ σπιτιού. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το ζώδιο.

 Ένα μικρό πράγμα που έχει βαθύ νόημα.

Ιδέες δώρων X-mas μικρές παρουσιάζουν με μεγάλη σημασία

 • Ιδέες δώρων X-mas για ψάρια (19.02.-20.03)

Οι Ιχθείς είναι καλλιτεχνικά προικισμένοι, αγαπούν τη σιωπή και τον ρομαντισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι λίγο δύσκολο να επιλέξετε ένα κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου. Το παρόν πρέπει σίγουρα να εμπνέει τη φαντασία σας και να έχει μια προσωπική πινελιά. Εδώ σκοράρετε με CD με κλασική μουσική, οδηγούς διαλογισμού ή ένα ακριβό άρωμα με αισθησιακό άρωμα. Για έναν άντρα Ιχθύ, προτείνουμε ένα σύντομο ταξίδι ή ένα ταξίδι στον κινηματογράφο ή το θέατρο. Θα ήταν χαρούμενος για αυτό.

Περιποιηθείτε τον σύντροφό σας με μια μεγάλη συλλογή από τις καλύτερες σοκολάτες!

Συλλογή ιδεών δώρων X-mas από παχιά σοκολάτα ως δώρο για τα Χριστούγεννα

Ακολουθήστε τις ιδέες δώρου X-mas της τελευταίας στιγμής γιατί δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με αυτές. Σίγουρα θα περάσετε υπέροχα με το αγαπημένο σας πρόσωπο τις επόμενες διακοπές. Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και πολλά υπέροχα δώρα X-mas!

Έχετε ήδη επιλέξει το σωστό δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο;?

Οι ιδέες δώρων X-mas επιλέγουν τα σωστά δώρα για κάθε ζώδιο

 Διαφορετικά αρωματικά τσάγια για τις ζεστές ώρες σας το χειμώνα!

Ιδέες δώρων X-mas αρωματικά τσάγια ως δώρα για τα Χριστούγεννα

 Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις λάθος με τα πολύχρωμα λουλούδια!

Ιδέες δώρων X-mas πολύχρωμα λουλούδια σε βάζο υπέροχο δώρο

καλά Χριστούγεννα!

Ιδέες δώρων X-mas για ζεστή σοκολάτα για τα Χριστούγεννα