ρετρό χτενίσματα στυλ εικονίδια χτενίσματα 50s κούρεμα

Τα χτενίσματα των 50s και οι διάσημοι άνθρωποι αυτής της εποχής

Οι σύγχρονες τάσεις στα χτενίσματα φέτος επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τα στυλ των δεκαετιών 50, 60 και 70 του 20ού αιώνα. Τα 50s είναι μια δημοφιλής πηγή έμπνευσης από την οποία αρέσει να αντλεί ξανά και ξανά.

Θα θέλατε να αναφερθείτε σε αυτό όταν επιλέγετε το νέο σας χτένισμα; Αν ναι, τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε μια κάπως ασυνήθιστη προσέγγιση. Θα σας δείξουμε εξαιρετικά υπέροχα και δημοφιλή χτενίσματα, αλλά και τους διάσημους ανθρώπους που τα φορούσαν.

Κομψά κουρέματα σε ρετρό στυλ

ρετρό κούρεμα χτενίσματα 50s κούρεμα

Lucille Ball

Μια από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις ανάμεσα στα χτενίσματα της δεκαετίας του ’50 καθορίστηκε από τη Lucille Ball. Ένα τέτοιο κούρεμα μπορεί πολύ όμορφα να τονίσει τη λεπτότητα των χαρακτηριστικών του προσώπου σε στρογγυλά πρόσωπα.

Η Lucille Ball και τα κόκκινα μαλλιά της

χτενίσματα λουσιλ μπαλα 50s

Ρίτα Μορένο

Η δεύτερη σταρ που έδωσε έμφαση στον κόσμο των χτενισμάτων της δεκαετίας του ’50 ονομάζεται Rita Moreno. Τη θυμάσαι; Perhapsσως χρησιμοποιείτε την ευκαιρία ως ευκαιρία για να δείτε ξανά την ταινία “West Side Story”.

Ρίτα Μορένο από το “West Side Story”

Κούρεμα χτενίσματος Rita Moreno 50s

Τζέιμς Ντιν

Μετά από δύο κυρίες υπάρχει πλέον χρόνος για έναν κύριο. Το όραμά του ήταν πολύ διακριτικό για τα αντρικά χτενίσματα της δεκαετίας του ’50. Συνδυάζεται με την ιδέα του “κακού αγοριού”.

Το κακό αγόρι Τζέιμς Ντιν

Τζέιμς Ντιν χτενίσματα κούρεμα μαμάδων

Bill Haley και Elvis Presley

Και οι δύο δούλεψαν πολύ μαζί. Μπορούν επίσης συχνά να προβληθούν σε κοινές ηχογραφήσεις. Τα διακριτικά χτενίσματα της δεκαετίας του ’50 είναι ένα μεγάλο πρότυπο για πολλούς άντρες μέχρι σήμερα, ακόμα κι αν μπορούν να φανούν σε πιο μοντέρνα μορφή.

Bill Haley και Elvis Presley

Ο Bill Haley Elvis Presley χτενίζει ανδρικά κουρέματα 50s

Μέριλιν Μονροε

Όσον αφορά τα γυναικεία χτενίσματα από τη δεκαετία του ’50, που εξακολουθούν να γοητεύουν τις γυναίκες και τους στιλίστες τους μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει περίπτωση να παραλείψετε το Merlin. Είναι απλά υπέροχη … Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Μέριλιν Μονροε

Χτένισμα της Marilyn Monroe της δεκαετίας του '50

Eartha Kitt

Ο Bob σε κύματα θα είναι μια από τις επιτυχίες για το φθινόπωρο. Πόσο καιρό έχει περάσει όμως από τότε που φορέσατε ένα τέτοιο χτένισμα για πρώτη φορά; Ρίξτε μια άλλη ματιά στο βίντεο για το διάσημο χιτ “Santa Baby” και ίσως βρείτε τη σωστή απάντηση εκεί.

Eartha Kitt

Eartha Kitt κούρεμα χτενίσματα της δεκαετίας του '50

Στόκος με κομψό χτένισμα

Eartha Kitt Updo χτενίσματα 50s

Νάνσυ “Κα Σεν” Κουάν

Ρομαντικό, μακρύ και με απαλούς όγκους – αυτό ακούγεται πραγματικά μοντέρνο. Αυτό όμως φαινόταν και στα χτενίσματα της δεκαετίας του ’50. Οι εικόνες της Nancy “Ka Shen” Kwan μπορούν να χρησιμεύσουν ως απόδειξη αυτού.

Νάνσυ “Κα Σεν” Κουάν

Nancy

Billie Holiday

Στην αναζήτησή σας για έμπνευση ανάμεσα στα χτενίσματα της δεκαετίας του ’50, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε φωτογραφίες της Billie Holiday. Έχει επίσης εξαιρετικό στιλ και εμφάνιση. Αξίζει πάντα να το ζωντανέψεις αυτό.

Billie Holiday με λουλούδια στα μαλλιά της

Billie Holiday Updo με λουλούδια 50 χτενίσματα

Σοφία Λόρεν

Η Σοφία Λόρεν ήταν επίσης γνωστή στη δεκαετία του 1950. Η εικόνα τους διαμόρφωσε επίσης το στυλ των χτενισμάτων εκείνη την εποχή. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες μας και πάρτε έμπνευση! Αυτά τα χτενίσματα είναι ιδιαίτερα κατάλληλες επιλογές για εσάς που θέλετε να είναι ιδιαίτερα ρομαντικά.

Η Σοφία Λόρεν φοράει πάντα ένα μοντέρνο χτένισμα 

Κούρεμα χτενίσματος Sophia Loren 50s

Ο κατάλογος μπορεί να συνεχίζεται και να συνεχίζεται. Ακολουθούν μερικά ακόμη ονόματα καλλιτεχνών των οποίων τα χτενίσματα της δεκαετίας του ’50 πρέπει οπωσδήποτε να δείτε: Dorothy Dandridge, Connie Francis, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Bettie Mae Page.

Σοφία με κοντό κούρεμα

Η Sophia Loren κουρεύει σύντομα κούρεμα χτενίσματα 50s