Προτιμήστε ένα επαγγελματικό σίδερο ισιώματος!

Το υγρό έξω έχει σχεδόν φύγει και το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ. Με τη ζεστή εποχή οι γυναίκες αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία για όμορφα μαλλιά, σωστά; Τώρα τα ενοχλητικά καπέλα και τα κασκόλ επιστρέφουν τελικά στην ντουλάπα και τα μαλλιά μπορούν να δείξουν τη λαμπρότητα τους. Τουλάχιστον στη θεωρία. Δυστυχώς, φαίνεται λίγο διαφορετικό στην πράξη. Πολύ συχνά τα μαλλιά μας είναι θαμπά και αδύναμα, ειδικά μετά τον μακρύ χειμώνα. Με ασυμπίεστα μαλλιά, το στυλ είναι ακόμα πιο δύσκολο και με πολλά από τα προϊόντα που διαφημίζουν για να δώσουν λάμψη και δύναμη στα μαλλιά μας, το επιθυμητό αποτέλεσμα δυστυχώς δεν επιτυγχάνεται. Δόξα τω Θεώ υπάρχει ένας καθολικός βοηθός σε μια τέτοια κατάσταση και το όνομά του είναι – λείο σίδερο.

Σίγουρα σας έχει συμβεί, μετά την επίσκεψη στο κομμωτήριο, να αγαπήσετε απλά τα μαλλιά σας. Το χτένισμα ταιριάζει απόλυτα και υπάρχει αυτή η λάμψη … τρέλα! Δεν είναι λοιπόν περίεργο που οι περισσότεροι από εμάς λαχταράμε να έχουμε ξανά τέτοια μαλλιά κάθε μέρα. Ένας σχετικά απλός και φθηνός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να πάρετε ένα ίσιωμα μαλλιών. Και όχι φθηνό! Γιατί τελικά οι φτηνές συσκευές γίνονται και πιο ακριβές. Αυτά δεν ισιώνουν επίσης, δεν είναι ιδιαίτερα μακράς διαρκείας και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προστατεύουν τα μαλλιά.

Φτιάξτε τα μαλλιά σας σαν τους επαγγελματίες!

επίπεδη σιδερένια δοκιμή ίσιωμα μαλλιών συμβουλές χτένισμα

Σίγουρα αξίζει να επενδύσετε λίγο περισσότερα χρήματα στο σίδερο ισιώματός σας. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν – επιλέξτε έναν επαγγελματικό ισιωτή μαλλιών! Είναι πιο ακριβό, αλλά υπέροχο! Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε ορισμένες σημαντικές πτυχές και λειτουργίες κατά την αγορά – επίστρωση υψηλής ποιότητας των πλακών, τεχνολογία ιόντων, προστασία από υπερθέρμανση, λειτουργία ταχείας θέρμανσης και ελεγκτής θερμοκρασίας.

Συνιστούμε ολοκεραμικό ως την καλύτερη επίστρωση. Η τουρμαλίνη, το τιτάνιο και το νανο-ασήμι φυσικά δεν είναι επίσης κακές επιλογές.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας, συναντήσαμε μια τρέχουσα σύγκριση δοκιμών των τελευταίων σιδερωμάτων ισιώματος στην αγορά. Μάθετε περισσότερα εδώ. Ρίξτε επίσης μια ματιά στα 10 αγαπημένα μας όλων των εποχών!

Τα αδιαμφισβήτητα σημεία στο υψηλότερο τμήμα τιμών είναι σίγουρα το GHD Gold Classic Styler και φυσικά το Cloud Nine – The Touch. Αλλά αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πάρα πολλά και εξακολουθείτε να θέλετε επαγγελματισμό, κορυφαία λάμψη και ελαστικότητα, τότε το Braun Satin Hair 7 ST 780 Senso Care είναι απλά η καλύτερη επιλογή. Ας σας πείσουμε λοιπόν!

Καλή διασκέδαση στο χτένισμα των μαλλιών σας και καλή τύχη!

Braun Satin Hair 7 ST 780 Senso Care

επίπεδη σιδερένια δοκιμή ισιώματος μαλλιών καφέ σατέν μαλλιά 7 st 780 senso care

Cloud Nine – The Touch

επίπεδο σίδερο δοκιμή ισιώματος μαλλιών σύννεφο εννέα αφής

GHD Gold Classic Styler

επίπεδη σιδερένια δοκιμή ισιώματος μαλλιών ghd gold classic styler

   Glampalm GP 201AS

ίσιο σίδερο δοκιμή ισιώματος μαλλιών glampalm gp 201as

Grundig HS 5030 κεραμικό styler μαλλιών μοβ

ίσιο σίδερο δοκιμή ισιωτικό μαλλιών grundig hs 5030 κεραμικό hairstyler λιλά

Style μαλλιών Grundig HS 5734

επίπεδο σίδερο δοκιμή ισιωτικό μαλλιών grundig hs 5734 styler μαλλιών

Πλάκες τιτανίου Philips HPS 930

επίπεδο σίδερο δοκιμή ισιώματος μαλλιών philips hps 930 πλάκες τιτανίου

Remington s5525 Pro Ceramic Extra

straight iron test ισιωτικό μαλλιών remington s5525 pro ceramic extra

Remington S9500 Pearl

επίπεδο σίδερο δοκιμή ισιώματος μαλλιών remington s9500 μαργαριτάρι

Babyliss ST387E iPro

επίπεδο σίδερο δοκιμή ισιώματος μαλλιών babyliss st387e ipro