Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη κολοσσαίο Ιταλίας

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά στη Ρώμη: Ciao Bambini

Άχνετε μια κατάλληλη συμβουλή για διακοπές Χριστουγέννων με παιδιά; Έχουμε ένα που ελπίζουμε να απολαύσετε πραγματικά. Η Αιώνια Πόλη της Ρώμης.

Σίγουρα όλοι γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα αυτής της ιδέας, αλλά το ερώτημα είναι αν γνωρίζετε τι μπορούν να βιώσουν τα παιδιά εκεί.

Στην ιταλική πρωτεύουσα με παιδιά

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη Ιταλία αρχαία πόλη

Χριστουγεννιάτικη αγορά στην Piazza Navona

Εάν αποφασίσετε να πάτε διακοπές Χριστουγέννων με παιδιά στη Ρώμη, τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε την Piazza Navona. Χτίστηκε τον 15ο αιώνα. Χτίστηκε στη θέση μιας αρχαίας ρωμαϊκής σκηνής. Όλα εδώ είναι εξαιρετικά θεαματικά, από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έως τους ιδιαίτερους χαρακτήρες. Τα παιδιά θα τα λατρέψουν όλα αυτά.

Piazza Navona – μια εμπειρία σε κάθε εποχή

χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη χριστουγεννιάτικη αγορά piazza navona

Η αγορά των Χριστουγέννων τον Δεκέμβριο

χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη ιταλία χριστουγεννιάτικη αγορά piazza navona

Όαση για νήπια

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη Ιταλία Χριστουγεννιάτικη αγορά

Η έκθεση «100 Σκηνή γέννησηςn “

Θέλετε να διδάξετε στα μικρά την ιστορία του Χριστιανισμού μέσω ζωντανών εικόνων κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών σας με παιδιά στη Ρώμη; Μπορείτε να το κάνετε αυτό στην όμορφη Plaza del Popolo. Υπάρχει πάντα αυτή η υπέροχη και τόσο διάσημη έκθεση εκεί. Θα είναι επίσης εξαιρετικά συναρπαστικό για εσάς εκεί αν σας αρέσει η τέχνη. Εκεί παρουσιάζονται όχι μόνο Ιταλοί, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες.

Μία από τις σκηνές γέννησης

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη γενέθλια σκηνή

Μεσάνυχτα Χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Πάνθεον

Κατ ‘αρχήν, δεν πρέπει να μένετε μέχρι τα μεσάνυχτα τόσο συχνά κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών σας με παιδιά. Αλλά αυτό είναι σίγουρα μια καλή εξαίρεση που αποδεικνύει τον κανόνα. Για την εκπαίδευση στον χριστιανισμό και απλώς πόσοι άνθρωποι μπορούν να ενωθούν από μια καλή ιδέα, η παρουσία των παιδιών σε αυτή τη μεσάνυχτη μάζα είναι απολύτως κατάλληλη και θετική.

Η πλατεία μπροστά από το Πάνθεον κατά τη διάρκεια της ημέρας

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη Ιταλία χριστουγεννιάτικη αγορά πάνθεον

Πατινάζ στον υπαίθριο χώρο

Το πατινάζ στον πάγο είναι ένα πράγμα που πρέπει να απολαύσετε κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών με παιδιά. Αλλά όταν περιβάλλεστε επίσης από το όμορφο αστικό τοπίο της Ρώμης, δεν μπορείτε να το συγκρίνετε με καμία άλλη εμπειρία. Σίγουρα αυτή είναι μια μοναδική εμπειρία και για εσάς στη Ρώμη. Μπορείτε να το απολαύσετε από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου.

Διασκεδάζοντας στο παγοδρόμιο

χριστουγεννιάτικες διακοπές με τα παιδιά Ρώμη παγοδρόμιο

Η εξαιρετικά μεγάλη αγορά παιχνιδιών

Στη Ρώμη μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη μεγάλη αγορά παιχνιδιών με τα παιδιά σας. Αλλά αυτό είναι επίσης μια δοκιμασία θάρρους. Γιατί θα μπείτε στον πειρασμό εκεί, γιατί η προσφορά είναι εξαιρετικά μεγάλη. Αυτό είναι το μέρος όπου τα παιδιά θα διασκεδάσουν. Εκεί μπορείτε επίσης να ελέγξετε αν οι μέθοδοι ανατροφής σας είναι σωστές.

Το όνομα αυτής της αγοράς είναι Al Sogno (In a dream). Βρίσκεται στην Piazza Navona. Το Little Big Town είναι επίσης ανοιχτό εδώ και μερικά χρόνια. Είναι κατάστημα παιχνιδιών σε τέσσερις ορόφους. Είναι η μεγαλύτερη αγορά παιχνιδιών στην Ιταλία.

Τεράστιο κατάστημα για παιχνίδια σε τέσσερις ορόφους

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά rome al sogno παιδικά παιχνίδια

Χμ, τώρα μπορεί να πρέπει να ρωτήσετε πώς μπορείτε να παρακινήσετε τα παιδιά να κάνουν μια βόλτα στην παλιά πόλη. Σας έχουμε μια ιδέα! Πείτε στα πιτσιρίκια ότι θέλετε να συνεργαστείτε μαζί τους για να μετρήσουν όλα τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν μοιραστεί σε αυτή την αρχαία πόλη. Πιστέψτε μας, έτσι μπορείτε να κάνετε τα μικρά να πάνε μαζί σας σε όλες τις γωνιές που θέλουν. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε καλή διάθεση και υπομονή.

Καταφέραμε να σας πείσουμε ότι οι χριστουγεννιάτικες διακοπές σας με παιδιά στη Ρώμη αξίζουν τον κόπο; Αν το αποφασίσετε, σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση στην αιώνια πόλη!

Οι πολύχρωμα διακοσμημένοι δρόμοι της Ρώμης 

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη Ιταλία

Εορταστική διάθεση στους ιταλικούς δρόμους

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά στους δρόμους της Ρώμης

Έλατο στην Piazza del Campidoglio

   Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη Ιταλία piazza del Campidoglio

 Σκηνή γέννησηςεπίσης στην πόλη του Βατικανού

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη Ιταλία Βατικανό

 Βασιλική του Αγίου Πιέτρο στο Βατικανό

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά Ρώμη Ιταλία Βατικανό Άγιος Πατέρας

Μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά από το Κολοσσαίο 

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά κολοσσαίο Ρώμης κατά τη διάρκεια της ημέρας