Πολυτελές διαμέρισμα σε κίτρινο και μαύρο

Λάμψη και κομψότητα από ένα στούντιο ρωσικών σχεδιαστών

Όσον αφορά τα χρώματα στην εσωτερική διακόσμηση, σε πολλούς από εμάς αρέσουν οι κλασικοί συνδυασμοί και τα συγκεκριμένα χρώματα. Σπάνια δίνουμε σημασία στη δυναμική των χρωμάτων στο σπίτι μας, οπότε δεν αλλάζουμε ιδέες και προτιμήσεις.

Σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε έναν πολύ τολμηρό συνδυασμό χρωμάτων που δεν θα ήθελε σε όλους, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ενδιαφέρον και περίεργο.

Ο εκπληκτικός εσωτερικός σχεδιασμός είναι ένα σχέδιο από τους δημιουργικούς σχεδιαστές από το στούντιο Geometrix. Η ατμόσφαιρα που κόβει την ανάσα βασίζεται όχι μόνο στην έντονη παλέτα χρωμάτων, αλλά και στον δυναμικό φωτισμό LED που είναι κρυμμένος και ενσωματωμένος παντού. Το έμμεσο μπλε χρώμα συνδυάζεται με το εσωτερικό, δίνοντάς του ένα σύγχρονο αποτέλεσμα και κομψό στυλ ζωής.

Πολυτελές διαμέρισμα σε κίτρινο και μαύρο

Πολυτελές διαμέρισμα σε κίτρινες και μαύρες λαμπερές υφές

Το σαλόνι και η κουζίνα είναι σχεδιασμένα σε ένα δωμάτιο. Η κουζίνα είναι απλά φανταστική στο ότι το στρογγυλό νησί της κουζίνας δείχνει ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Σχεδόν όλες οι επιφάνειες επίπλων σε αυτό το δωμάτιο είναι λαμπερές, οι καναπέδες εκφραστικοί και εξαιρετικά σχεδιασμένοι. Τα φωτιστικά είναι μέρος της ατμόσφαιρας, εδώ μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα πατώντας ένα κουμπί.

Το υπνοδωμάτιο αντιστοιχεί σε ολόκληρο το στυλ ζωής στο διαμέρισμα. Ένας αφηρημένος τοίχος πίσω από την τηλεόραση που εκπέμπει υποτονικό, κίτρινο φως. Σε συνδυασμό με την απίστευτα φωτισμένη οροφή, αυτό το δωμάτιο φαίνεται απόλυτα χαλαρωτικό και ζεστό.

Πάγκος κουζίνας που περιβάλλεται από σκαμπό μπαρ με πλάτες πλάτης

Πολυτελές διαμέρισμα σε κίτρινη και μαύρη λαμπερή πόρτα

Το μπάνιο είναι το κόσμημα στο στέμμα σε αυτό το εκλεπτυσμένο διαμέρισμα. Η κίτρινη πόρτα δίνει στο μπάνιο μια ζωντανή νότα, τα λαμπερά πλακάκια, τα λουλουδάτα μοτίβα και τα μοντέρνα εξαρτήματα τραβούν τα βλέμματα.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με μερικά από τα πιο μοντέρνα έπιπλα και τα διακοσμητικά μοτίβα και τα έργα τέχνης είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα. Το συγκεκριμένο φως των πολυελαίων και ο έμμεσος φωτισμός κάνουν το διαμέρισμα να φαίνεται ως μια απίστευτη κατοικία, η οποία αποκαλύπτει μια ρομαντική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Φωτεινός πολυέλαιος πάνω από το σαλόνι

Πολυτελές διαμέρισμα σε κίτρινες και μαύρες λαμπερές κουρτίνες

Γκρι, ματ σχεδιασμός τοίχου

Πολυτελές διαμέρισμα σε κίτρινο και μαύρο σαλόνι με κίτρινα μαύρα μαξιλάρια

Μωσαϊκά πλακάκια στο μπάνιο

Πολυτελές διαμέρισμα σε κίτρινο και μαύρο λουλουδάτο λουτρό

Όμορφα φωτιστικά στο μπάνιο

Πολυτελές διαμέρισμα σε μωσαϊκό πλακάκι μπάνιου σε κίτρινο και μαύρο χρώμα

Μαλακή επένδυση στο υπνοδωμάτιο – εκτεταμένο κεφαλάρι

Πολυτελές διαμέρισμα επενδυμένο με κίτρινα και μαύρα υπνοδωμάτια

Φωτεινός τοίχος χωρίσματος – ένα πραγματικό έργο τέχνης

Πολυτελές διαμέρισμα σε κίτρινο και μαύρο διαμπερές διαμέρισμα