σχεδιασμός μπροστινή αυλή γκαράζ είσοδος ανοίξτε ιδέες λουλούδια πόρτα εισόδου γκαραζόπορτα

Σχεδιασμός της μπροστινής αυλής και του δρόμου – Πώς να δώσετε στο γκαράζ μια ελκυστική εμφάνιση

Σήμερα μιλάμε για τα πρώτα στοιχεία που βλέπετε όταν πλησιάζετε στο σπίτι. Βγαίνεις στη θέα μπροστά στην εξώπορτα. Έτσι, η εμφάνιση είναι το κλειδί εδώ για να κάνετε μια μεγάλη πρώτη εντύπωση.

Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για τα απαραίτητα μέτρα σχετικά με την ανανέωση του μπροστινού μονοπατιού και της εισόδου, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής των υλικών και του κόστους.

Έργο: Ανανέωση του δρόμου και του μπροστινού κήπου

συμβουλές για ιδέες για το σχεδιασμό της αυλής και του δρόμου

Γιατί να το κάνετε αυτό: Το όμορφο, προσεγμένο μπροστινό μονοπάτι και ο δρόμος ενισχύουν την ελκυστική εμφάνιση του σπιτιού και κάνουν την άφιξη στο σπίτι μια πιο όμορφη εμπειρία κάθε φορά.

Οι σπασμένοι και κατεστραμμένοι μπροστινοί δρόμοι μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνοι, να προκαλέσουν ατυχήματα και να προκαλέσουν ζημιά στα ελαστικά των αυτοκινήτων. Η βελτίωση αυτής της περιοχής θα ομορφύνει το όλο θέμα και θα αυξήσει την ασφάλεια.

Περισσότερες ιδέες και παραδείγματα μπορείτε να βρείτε εδώ

Μπροστινή αυλή και διάδρομος σχεδιασμού σπιτιών χλοοτάπητες

Η επισκευή των υφιστάμενων δρόμων ή μονοπατιών κοστίζει πολύ λιγότερο και διαρκεί πολύ λιγότερο χρόνο από την αντικατάστασή τους. Η σπασμένη άσφαλτος μπορεί να γεμίσει και να εφαρμοστεί ένα επιπλέον στρώμα.

Η επισκευή αποκλείεται για σκυρόδεμα ιδιαίτερα κατεστραμμένο.

Εάν ο υπάρχων δρόμος και η μπροστινή αυλή είναι σε καλή κατάσταση, σκεφτείτε να προσθέσετε μια διακοσμητική πινελιά από τούβλα ή πέτρα. Έτσι θα επιτύχετε μια πιο προσεγμένη εμφάνιση.

Επισκευή, βελτίωση ή αντικατάσταση?

μπροστινή αυλή και δρόμος σε σχήμα σπιτιού πέτρινα φυτά λουλούδια

υλικά

Το έρμα και το χαλίκι είναι μια άλλη επιλογή που είναι φθηνή και πολύ εύκολη στην εγκατάσταση. Το δεύτερο αναφερόμενο υλικό θα διασκορπιστεί πολύ γρήγορα και πρέπει να ξαναγεμιστεί. Επιπλέον, είναι δύσκολο να διατηρηθούν τέτοια μονοπάτια καθαρά από το χιόνι.

Το σκυρόδεμα είναι πιο βιώσιμο και πιο μαλακό και έχει μοντέρνα εμφάνιση. Σπάει από το κρύο και είναι πραγματικά δύσκολο για επισκευές και αφαίρεση λεκέδων.

Η άσφαλτος είναι πολύ πιο κατάλληλη από αυτή την άποψη. Μπορείτε να αφαιρέσετε τους λεκέδες και τη ζημιά πολύ εύκολα. Αλλά η άσφαλτος σπάει πιο γρήγορα από το σκυρόδεμα. Συχνά πρέπει να επισκευαστεί μετά από περίπου πέντε χρόνια, ακόμη και σε ζεστό κλίμα.

Τα λιθόστρωτα και τα πλακόστρωτα είναι η μακροβιότερη επιλογή. Είναι πολύ πιο ακριβές επιλογές και απαιτούν πολλή δουλειά στη διαδικασία προετοιμασίας της περιοχής και τοποθέτησης του υλικού. Και τα δύο είναι εύκολο να επισκευαστούν. Εδώ έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε μεμονωμένες πέτρες και να διατηρήσετε το κόστος συντήρησης σχετικά χαμηλό.

Στρώστε την είσοδο του γκαράζ

Σχεδιάστε ιδέες για την μπροστινή αυλή και το δρόμο, ανοίγοντας το γκαράζ

Ποιον πρέπει να προσλάβετε; Μια κατασκευαστική εταιρεία ή αρχιτέκτονας τοπίου θα ήταν μια επιλογή. Ρωτήστε τους επαγγελματίες για την εμπειρία τους με τον τύπο του δρόμου που θα εγκατασταθεί. Το τούβλο και η πέτρα απαιτούν επαγγελματίες με εμπειρία που μπορούν να τα τοποθετήσουν με τον σωστό τρόπο.

Είναι καλό να γνωρίζετε: ο δρόμος σας και ο σχεδιασμός του μπροστινού μονοπατιού απαιτούν ομορφιά και ασφάλεια. Κρατήστε το δρόμο ταπεινό και καλά οργανωμένο. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτρέπετε στο νερό να ξεπλένεται αντί να συσσωρεύεται.

Η μαλακή καμπύλη διαδρομή θα καταλάβει λίγο περισσότερο χώρο, αλλά αυτό μπορεί να αξίζει τον κόπο αν σας αρέσει η εμφάνιση

Σχεδιάστε την μπροστινή αυλή και τον δρόμο, ανοίγοντας το διάδρομο του γκαράζ, ιδέες, συμβουλές

Η καλύτερη στιγμή για την εκτέλεση του έργου: Ο ζεστός και ξηρός καιρός είναι ιδανικός.

Στις περισσότερες περιοχές, αργά την άνοιξη ή το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να δημιουργήσετε ένα νέο μονοπάτι ή δρόμο

Μπροστινός κήπος και σχεδιασμός γκαράζ είσοδο σπιτιού μπροστινό κήπο

Ποσο καιρο θα παρει:

– Τα μονοπάτια με χαλίκια και βότσαλα μπορούν να ολοκληρωθούν σε μια μέρα

– Ασφαλτόστρωτα και τσιμεντένια μονοπάτια θα μπορούσαν να εγκατασταθούν μέσα σε μια εβδομάδα. Μετά από αυτό, το πρώτο χρειάζεται μόνο 24 ώρες για να είναι έτοιμο για χρήση και το σκυρόδεμα χρειάζεται ακόμα μια εβδομάδα για να περιμένετε για να μπορέσετε να οδηγήσετε σε αυτό.

– Τα λιθόστρωτα και τα πλακόστρωτα φέρονται πιο αργά σε τελική κατάσταση. Εάν τα μεμονωμένα κομμάτια είναι μεγαλύτερα, αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και μια εβδομάδα. Το κονίαμα μεταξύ των λίθων είναι απαραίτητο και συνήθως χρειάζεται 24 ώρες μετά την ολοκλήρωση της χρήσης.

Δρόμος δρόμου με πρωτότυπη εμφάνιση

Δημιουργήστε μπροστινή αυλή και βότσαλα βότσαλα, χαλίκια, γκαζόν, φυτό

Το πρώτο βήμα:

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στον υπάρχοντα δρόμο και την μπροστινή αυλή. Βγάλτε μια φωτογραφία ή ζητήστε από έναν φίλο να το συζητήσει μαζί. Αποφασίστε αν θέλετε να το επισκευάσετε ή να το αντικαταστήσετε εντελώς.

Αντλήστε έμπνευση από τα βιβλία ιδεών και κάντε μια σύντομη λίστα επαγγελματιών με τους οποίους θέλετε να επικοινωνήσετε

Σχεδιάστε την μπροστινή αυλή με χαλίκι και ανοίξτε την είσοδο του γκαράζ

Πώς μπορείτε να σχεδιάσετε την αυλή σας με μια είσοδο γκαράζ?

Σχεδιάστε το μπροστινό μέρος της αυλής και το γκαζόν του σπιτιού στο δρόμο

Γκαζόν στην μπροστινή αυλή και διάδρομος από λιθόστρωτα

Σχεδιάστε την μπροστινή αυλή και την είσοδο στην πέτρα του γκαζόν