επαγγελματικά ριχτάρια μαξιλαριών καναπέδες με σαλόνι τραπεζαρία

Η αποτελεσματικότητα του προτύπου

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται τα μοτίβα. Όπως με κάθε τύπο αναστολής, ο σωστός τρόπος θα ήταν να το παλέψουμε για να το ξεπεράσουμε. Λίγοι άνθρωποι τολμούν να το κάνουν.

Αντ ‘αυτού, κάποιος επιλέγει πολύ περισσότερο τις συμπαγείς και, κυρίως, τις χρυσοκαφέ αποχρώσεις.

Τα μαξιλάρια ρίψης είναι μια ανώδυνη μέθοδος μέσω της οποίας μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς να αντιμετωπίσετε τα διάφορα μοτίβα.

Μπορείτε να τα δημιουργήσετε πολύ γρήγορα και όχι πολύ ακριβά. Πρέπει να μάθετε πώς χειρίζονται τα μοτίβα οι ειδικοί. Πάνω απ ‘όλα, ο βασικός κανόνας είναι ότι πρέπει να αποφασίσετε για το ίδιο θέμα.

Εάν τα μαξιλάρια σας έχουν κοινό σχήμα, ποιότητα υφάσματος ή μοτίβο, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ υψηλές.

Θα ήθελα να σας βοηθήσω σε αυτή τη διαδικασία. Τώρα παρακολουθήστε με να το κάνω αυτό και μετά πάρτε ένα ή περισσότερα δείγματα και ανακατέψτε τα ελεύθερα. Για τους περισσότερους ανθρώπους, ο φόβος εξαφανίζεται μετά από λίγα λεπτά και όλα μετατρέπονται σε ατελείωτη διασκέδαση.

Φανταστικές παραστάσεις λουλουδιών

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των φυτών και αφήστε τον καναπέ σας να μοιάζει με ένα μπουκέτο λουλούδια. Πρέπει να θυμάστε ότι τα ανθοφόρα μοτίβα λειτουργούν καλά μόνο εάν γίνονται στην ίδια παλέτα χρωμάτων. Το προσέξατε και στη φύση, σωστά; Τα μαξιλάρια με τους μπροντισμένους τόνους κοσμήματος λειτουργούν καλά με τα βατικικά επειδή μοιράζονται παρόμοιες αποχρώσεις.

επαγγελματικό σχέδιο μαξιλαριού ρίψης

επαγγελματικό ριχτάρι μαξιλάρι καναπές βελούδινο κάλυμμα

Ο συνδυασμός ψυχρών κόκκινων χρωμάτων και λευκών εκτυπώσεων δημιουργεί ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός μοτίβων λειτουργεί πολύ καλά επειδή τα μοτίβα δείχνουν περίπου τις ίδιες κλίμακες και συνδυασμούς χρωμάτων.

Προσαρμοσμένο να εμφανίζεται μπατίκ

επαγγελματική ρίψη μαξιλαριού μοτίβο εικόνες φωτιστικό δαπέδου

Ένας άλλος τύπος καλής λειτουργίας ιδέας διακόσμησης βασίζεται στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των υφασμάτων για τα μαξιλάρια. Τα μοτίβα και τα χρώματα είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά συνεργάζονται πολύ καλά.

Γεωμετρικό δίλημμα

επαγγελματικά υφάσματα πίνακα ανακοινώσεων με σχέδιο μαξιλαριού

Τα μαξιλάρια εδώ μοιράζονται μαυριτανικά μοτίβα και είναι όλα βουτηγμένα σε παστέλ χρώματα. Τα σκονισμένα, θηλυκά χρώματα συνδυάζονται με λευκές αποχρώσεις και δημιουργούν τη συλλογή μαξιλαριών που είναι αναζωογονητικά παιχνιδιάρικη.

Τώρα όμως είσαι πραγματικά έκπληκτος!

επαγγελματικό ριχτάρι μαξιλάρι μοτίβο παράθυρο φως ημέρας

Τα υπολείμματα χαλιών φαίνονται συναρπαστικά και ακόμη περισσότερο όταν ομαδοποιούνται. Τα επίπεδα υφαντά χαλιά φαίνονται τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου.

Εύκολο και πράσινο

ταπετσαρία πράσινη ελιά γρασίδι επιτραπέζια λάμπα επαγγελματική ρίψη μαξιλάρια μοτίβο

Σε αυτό το παράδειγμα διακόσμησης, ένα μόνο χρώμα χρησιμοποιείται για να συγκολλήσει το θέμα μεταξύ τους. Η συνεπής χρήση μαλακών δομών και η χρήση αρνητικού και θετικού σχεδιασμού χώρου συμβάλλουν επίσης στην αρμονική εμφάνιση. Το πράσινο χρώμα δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας ευθυγράμμισης προς τα αριστερά, όπου χρησιμοποιήθηκε στη σιλουέτα και περιλαμβάνεται στα μαξιλάρια, όπου χρησιμεύει ως βάση.

Αφήστε τη διακόσμηση να πάλλεται μέσα από τα σχέδια και τα χρώματα

επαγγελματικό σχέδιο μαξιλαριού πολύχρωμο ροζ κάλυμμα

Επιλέξτε ένα μοτίβο με υψηλή αντίθεση και χρησιμοποιήστε το φυσικά. Δημιουργήστε μια ισορροπία με ένα φανταχτερό χρώμα. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, το ασπρόμαυρο λειτουργεί υπέροχα. Με το συνδυασμό του μπλε ναυτικού με λευκό και μοβ με κρέμα μπορείτε επίσης να επιτύχετε υπέροχα εφέ.

Χρησιμοποιήστε ένα έργο τέχνης ως οδηγό για τη διακόσμησή σας

επαγγελματικό ριχτάρι μαξιλάρι μοτίβο μαύρο πλαίσιο τοίχου

Μία από τις πιο δημοφιλείς ιδέες διακόσμησης μου φαίνεται να είναι οι ακαταμάχητες συλλογές. Μπορείτε να δείτε τα μοτίβα από κοντά και αντιπροσωπεύουν πολλούς συνδυασμούς.

Οικογενειακό δέντρο

επαγγελματική ρίψη μαξιλαριού μοτίβο ρίγες λευκό μαύρο

Γιατί να μην συμπεριλάβετε τις σιλουέτες μερικών ανθρώπων και ζώων στα σχέδια των μαξιλαριών σας; Θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον από το να αρωματίζουμε τις σκάλες με τα οικογενειακά πορτρέτα.

Φυλετικοί ρυθμοί στη διακόσμηση

επαγγελματική ρίψη μαξιλαριού μοτίβο κορνίζα ροζ

Η συλλογή των εθνικών σχεδίων σε διαφορετικά χρώματα φαίνεται υπέροχη σε αυτόν τον πάγκο με μοτίβα. Όπως σε ένα από τα παραδείγματα που παρουσιάζονται παραπάνω, η στιγμή σύνδεσης δεν είναι τόσο προφανής εδώ. Τα πράγματα κατά κάποιον τρόπο δεν είναι συμβατά μεταξύ τους, αλλά υπάρχει κάτι ουσιαστικό στον χαρακτήρα τους που τα ενώνει.

Μην τρομάζεις το κοπάδι

επαγγελματικό κάλυμμα ζέβρας με σχέδιο μαξιλαριού

Συνδυάστε διαφορετικά μοτίβα ζώων σε έναν καναπέ ή άλλο αντικείμενο. Ένα πολύ τολμηρό αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί εδώ χωρίς τη χρήση χρώματος. Έχεις να κάνεις μόνο με το ασπρόμαυρο.

Χρώμα, κλίμακα και επανάληψη

επαγγελματικό ριχτάρι μαξιλάρι μοτίβο κρεβατοκάμαρας πλαίσιο ξύλο

Επιλέξτε ένα μοτίβο και χρησιμοποιήστε τις παραλλαγές του. Κάντε το ξανά και ξανά. Σοκολάτα και μπλε σε σκόνη χρησιμοποιήθηκαν εδώ και πέτυχαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Αυτοί οι μεγάλοι λεκέδες ζωντανεύουν το κατά τα άλλα πολύ επιφυλακτικά διακοσμημένο κρεβάτι.

Κρίσιμη ποιότητα

επαγγελματικό ριχτάρι μαξιλάρι κεφαλάρι μοβ ύφασμα

Επιλέξτε διαφορετικά μοτίβα και επωφεληθείτε από τον χαρακτήρα του καθενός. Εδώ, επιμήκη σχέδια έχουν παιχτεί πάνω από τετράγωνα και έχει επιτευχθεί ένα ηρεμιστικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Εκλεκτικό μείγμα

επαγγελματικό ριχτάρι μαξιλάρι μοτίβο καναπέ δερμάτινο πορτοκαλί

Όσον αφορά τα μοτίβα, ο δερμάτινος καναπές χρειάζεται ένα δροσερό μείγμα. Τα τρία μεταξωτά μαξιλάρια μοιάζουν με τολμηρή διακόσμηση με φόντο τον λευκό τοίχο. Το μπλε έχει χρησιμοποιηθεί εδώ ως λειτουργία συμπληρωματικό του πορτοκαλί, για να σχεδιάσει τα μαξιλάρια ως κεντρικό σημείο.

Οι λαμπερές σύντροφοι παίζουν συμπληρωματικό ρόλο.

Υποκείμενος

επαγγελματικό ριχτάρι μαξιλάρι μοτίβο chevron κάλυμμα φθινοπωρινά χρώματα

Γήινες φιμέ ρίγες και μοτίβα chevron φέρνουν τον γκρι καναπέ σε νέα επίπεδα. Κάθε μαξιλάρι έχει διαφορετικό μοτίβο. Όλοι όμως έχουν κάτι κοινό. Έχουν ένα ψιλόβροχο χρώμα καραμέλας, το οποίο παρέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα ηλιόλουστου χρώματος.

Στο επόμενο παράδειγμα, ο Andy Warhol καταδεικνύει τη δύναμη της επανάληψης

επαγγελματικό ριχτάρι μαξιλάρι μοτίβο ρόμβος μαύρο λευκό

Ο IMan έχει εφαρμόσει αυτήν την αρχή μέσω των προτύπων. Οποιοδήποτε ζεύγος μοτίβων μπορεί να εφαρμοστεί με αυτόν τον τρόπο. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που συνδυάστηκαν εδώ και πώς αποφύγατε κάθε ίχνος ανισορροπίας στη διαδικασία.

Κόμπος και ωραίος

επαγγελματικό ριχτάρι μαξιλάρι στεφάνι ελαφριά Χριστούγεννα

Τα ρουστίκ βελόνες είναι κοινά αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ. Αυτό είναι το συμπληρωματικό χρώμα του κόκκινου και του πράσινου. Παρατηρήστε πώς η αφελής γοητεία των μαξιλαριών απηχεί τη ρουστίκ γοητεία του καναπέ.

Έτσι λειτουργεί υπέροχα.