Επικαλυμμένα έπιπλα και τοπίο σαλονιού με χαλί ζέβρας

 Φρεσκάδα και χρώματα στο σπίτι – ταπετσαρίες με σχέδια και ευχάριστη ατμόσφαιρα διαβίωσης

Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια: οι περισσότεροι από εμάς φοβόμαστε να χρησιμοποιήσουμε μοτίβα κάθε είδους όταν πρόκειται για αυτό Επικαλυμμένα έπιπλα και καθιστικό ενεργεί. Νομίζω ότι αυτό είναι κατανοητό, γιατί έχουμε πειστεί ξανά και ξανά ότι τα βασικά πράγματα πρέπει να παραμένουν ουδέτερα, έτσι ώστε η διακόσμηση να ανταλλάσσεται πιο εύκολα.

Πρέπει να πω το εξής: πρέπει να ακολουθείτε τους δικούς σας κανόνες γιατί κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε.

Τα παραδείγματα εδώ δεν είναι τα λουλούδια τοίχου μεταξύ μας. Αντίθετα, αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη και εμπνέουν να έχουν αυτοπεποίθηση. Ας τους ρίξουμε μια ματιά τώρα και ας κάνουμε το δωμάτιο να μοιάζει πραγματικά μοναδικό.

Αυτές οι ασπρόμαυρες καρέκλες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε το χιούμορ του ιδιοκτήτη του σπιτιού μέσα σε ένα πολύ περιορισμένο καθιστικό. Η προσωπική πινελιά είναι πολύ σημαντική για κάθε δωμάτιο. Με βάση τον εξοπλισμό εδώ μπορούμε να δούμε την ωραία πλευρά του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Επικαλυμμένα έπιπλα και χώροι καθιστικού – που κάνουν τον Σκάλα να ταλαντεύεται

Επικαλυμμένα έπιπλα και σαλόνι καναπές τραπεζάκι σαλονιού

Τα μοτίβα λειτουργούν πολύ καλά εδώ λόγω των υφασμένων αποτυπωμάτων. Στον καναπέ, δείχνουν μια βιώσιμη υφή, ενώ οι μικρές εκτυπώσεις στις καρέκλες είναι μονόχρωμες.

Δροσερό και φρέσκο

Επικαλυμμένα έπιπλα και ταπετσαρία διακόσμησης τοίχου καθιστικού

Πήραν ένα χρώμα από την ταπετσαρία εδώ και το εφάρμοσαν στο δωμάτιο με τολμηρό τρόπο. Αυτό έκαναν οι σχεδιαστές εδώ. Το πράσινο της ελιάς και το φούξια είναι τα συμπληρωματικά χρώματα. Αυτός είναι και ο λόγος που εμφανίζονται τόσο υπέροχα σε συνδυασμό εδώ.

Ω, σουζάνι!

Επικαλυμμένα έπιπλα και πολυθρόνες καναπέδων

Τα τολμηρά σουζάνια της Κεντρικής Ασίας προσθέτουν μια κοσμική πινελιά στους καναπέδες και τις καρέκλες. Είναι ένα μεγάλο δράμα. Ένα ατομικιστικό κομμάτι σαν αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται ένα δωμάτιο.

Κροκοδείλια δάκρυα

Επικαλυμμένα έπιπλα και καθιστικό καναπές τραπεζιού καφέ από μπαστούνι

Αυτός ο vintage καναπές πέτυχε μια εντελώς νέα εμφάνιση μέσα από τα μοτίβα. Οι μεγάλες, αφηρημένες εκτυπώσεις είναι διάδοχοι του κροκοδείλου μοτίβου. Το φινίρισμα είναι αρκετά λεπτό ώστε να φαίνεται ως υφή και είναι υπέροχο για χρήση σε μεγάλους καναπέδες.

Βικτωριανές ρίγες

Επικαλυμμένα έπιπλα και ένας εκλεκτικός καναπές με πολύχρωμες ρίγες

Αυτός ο βικτοριανός καναπές έχει οβάλ πλάτη. Έχει απορρίψει όλες τις ψευδαισθήσεις των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Οι απροσδόκητες, ζωντανές ρίγες σας φέρνουν κατευθείαν στον 21ο αιώνα και ενώνουν το παρελθόν και το παρόν.

αντιμετώπιση

καναπέδες με επικαλυμμένα έπιπλα, μαξιλάρια κίτρινα επικαλυμμένα έπιπλα και καθιστικό

Αυτό το δωμάτιο δεν έχει αντισηπτικό αποτέλεσμα μόνο χάρη στο ζευγάρι καναπέδες Parsons σε χρώμα σοκολάτας. Τα τραγανά μοτίβα λειτουργούν ιδιαίτερα καλά με τις γραμμές των καναπέδων. Το σοκ Charteuse χρησιμεύει ως μια απροσδόκητη απελευθέρωση από την παλέτα υψηλής αντίθεσης.

Ανακατεψε και ταιριαξε

εκλεκτική οροφή ανοιχτό κόκκινο αμπαζούρ επικαλυμμένα έπιπλα και καθιστικό

Αυτό το μεγάλο μέρος δεν είναι για όλους. Εδώ μπορούμε να δούμε δονήσεις από τη δεκαετία του ’60. Τα επιμέρους εξαρτήματα θεωρούνται πολύ περισσότερο ως επιλογή μαξιλαριών και λιγότερο ως μέρος μεγάλων επίπλων. Το όλο θέμα θα ήταν ένα τέλειο σαλόνι για μεγάλα παιδιά.

Με τα βιβλία

βιβλία βιβλιοθήκης ανάγνωσης απογυμνώνουν επικαλυμμένα έπιπλα και καθιστικό

Εδώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε τα έντονα μοτίβα σε ένα μικρό χώρο. Τα επικαλυμμένα έπιπλα έχουν φαρδιές ρίγες που καταλαμβάνουν τις κάθετες γραμμές των βιβλίων στα ράφια. Τα σπίρτα δεν είναι μόνο στο χρώμα αλλά και στο επίπεδο.

Bohemian Rhapsody

ροζ καναπές μαξιλάρια επικαλυμμένα έπιπλα και σαλόνι λευκά έπιπλα

Απομεινάρια από τον vintage φλοράλ λουλουδιών και τα μικρά διαμαντένια σχήματα σε κόκκινο και λευκό προσδίδουν στον καναπέ από δεύτερο χέρι μια χιπική και κομψή εμφάνιση. Αυτός ο ad-hoc συνδυασμός που βλέπετε δεν είναι για όλους. Αλλά σε αυτό το συγκρατημένο δωμάτιο, αντιπροσωπεύει ένα κεντρικό κομμάτι.

Νεο-παραδοσιακό

καθιστικό επικαλυμμένο με έπιπλα καναπέ σετ πολυθρόνα

Μέσα σε αυτόν τον αστερισμό των μεγάλων επίπλων, ο καναπές εμφανίζεται κεντρικά και μπροστά. Τα μοτίβα που χρησιμοποιούνται είναι πολύ παραδοσιακά αφενός, αλλά η ασύμμετρη τοποθέτηση είναι πολύ μοντέρνα. Απρόσμενες μέθοδοι όπως αυτή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φρεσκάρετε και να αρωματίσετε τα πράγματα.

Μονόχρωμος

παραδοσιακός καναπές επιτραπέζιος φωτιστικός σαλόνι με επικαλυμμένα έπιπλα και καθιστικό

Τα μοτίβα μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν στα πιο αγνά και κυριαρχούμενα μπεζ δωμάτια, αν είναι αρκετά διακριτικά. Αυτός ο καλαίσθητος καναπές είναι επικαλυμμένος και καλυμμένος με μια ντάμακ τόνου. Το damask χρησιμοποιεί τις καλύτερες στιγμές και αυτή η υπέροχη επιλογή δεν είναι κάτι που παραμελεί όλες τις άλλες πτυχές.

Η ευθυγράμμιση των προτύπων

μοτίβα χρώματα επικαλυμμένα έπιπλα και κουρτίνες σαλονιού κλασικά

Ρίγες και λουλουδάτα μοτίβα χρησιμοποιούνται υπέροχα στις βιβλιοθήκες. Το σκαμπό είναι το μόνο κομμάτι που δεν έχει μοτίβο. Το πράσινο και το κόκκινο είναι συμπληρωματικά, αλλά οι ελαφρώς συγκρατημένες παραλλαγές των δύο χρησιμοποιούνται για τη συγκόλληση όλων των χρωμάτων στο δωμάτιο μαζί.

Τρελός για το ύφασμα ταρτάν

ζωγραφική κουρτίνες επιτραπέζια λάμπα ξύλινα δοκάρια επικαλυμμένα έπιπλα και σαλόνι τοπίο

Το Gingham βρίσκεται συνήθως σε πιο casual αγροτικές κουζίνες, αλλά εδώ έχει χρησιμοποιηθεί απλόχερα σε δύο μεγάλους καναπέδες. Ο λεπτός χρυσός συμπληρώνει τους ξεπερασμένους συνδυασμούς μπλε-γκρι χρώματος σε άλλα σημεία της κουζίνας.

 Οι ακρυλικές καρέκλες και η απαλή ταπετσαρία γεμίζουν τις σπηλιές του επικαλυμμένα έπιπλα σχεδιάζει ζωντανό μοτίβο μαλακή υφασμάτινη ακρυλική καρέκλα

Παραδοσιακή πολυθρόνα – κίτρινες και πράσινες υφές

σχεδιάζει μοτίβα διαβίωσης μαλακά υφάσματα επικαλυμμένα έπιπλα και χώρους διαβίωσης

Vintage και χαριτωμένο

μοτίβο διαβίωσης μαλακά υφάσματα μπλε λευκά επικαλυμμένα έπιπλα και καθιστικό

Μοντέρνες ρίγες σε κλασική καρέκλα

μοτίβο μαλακά υφάσματα πολύχρωμες ρίγες επικαλυμμένα έπιπλα και σαλόνι τοπίο

Επικαλυμμένο τραπεζάκι σαλονιού

επικαλυμμένα έπιπλα σχεδιάζει ζωντανά μοτίβα μαλακά υφάσματα τραπεζάκι σαλονιού

Patchwork feat

μοτίβο διαβίωσης μαλακά υφάσματα εκλεκτικά επικαλυμμένα έπιπλα και καθιστικό

Θεματικά μοτίβα

επικαλυμμένα έπιπλα σχεδιάζει ζωντανά μοτίβα μαλακά υφάσματα συμβατικά

Στερεός καναπές με εκλεκτική επένδυση

μοτίβο διαβίωσης μαλακά υφάσματα συνονθύλευμα επικαλυμμένα έπιπλα και καθιστικό

Εντυπωσιακό στον κήπο

επικαλυμμένα έπιπλα σχεδιάζει ζωντανά μοτίβα μαλακά υφάσματα πολυθρόνες πλάτης

  Φωτεινά, φρέσκα χρώματα στο δωμάτιουφάσματα λουλούδια επικαλυμμένα σχέδια επίπλων ζωντανά επικαλυμμένα έπιπλα και καθιστικό