ιδέες σχεδιασμού βεράντας έπιπλα εξωτερικού χώρου καναπές τραπεζάκι αιώρα

Ιδέες σχεδιασμού βεράντας – τρεις υπέροχες βεράντες για έμπνευση

Τα μικρά δωμάτια και οι βεράντες έχουν κάτι κοινό. Πολλοί κάτοικοι που αγαπούν τα φυτά καταφέρνουν να μετατρέψουν μια μικρή βεράντα σε έναν υπέροχο κήπο.

Ας δούμε μαζί μερικά υπέροχα παραδείγματα.

Εδώ (η εικόνα στην κορυφή) η εσωτερική διακόσμηση έχει προσαρμοστεί τόσο καλά στον κήπο που το όλο πράγμα μοιάζει με μια υπέροχη μονάδα.

Εδώ (η παρακάτω εικόνα) βλέπουμε το ίδιο δωμάτιο, αλλά από μια ελαφρώς ευρύτερη προοπτική. Το πάτωμα καλύπτεται ακόμη και με ένα χαλί γεμάτο λουλούδια. Το μεγάλο διαφανές βάζο με τα λουλούδια φαίνεται να μεγαλώνει από αυτό.

Μετατρέψτε τη βεράντα σας σε μια ζεστή γωνιά χαλάρωσης!

ιδέες σχεδιασμού βεράντας έπιπλα εξωτερικού χώρου καναπές τραπεζάκι σαλονιού πράσινο τοίχο πράσινο

Αυτό το πολύχρωμο σχέδιο λουλουδιών έχει σκεφτεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Απλά κοιτάξτε πώς η εκφραστικότητα χρώματος του σχεδίου έχει ενταθεί αρκετές φορές με το πορτοκαλί! Ακόμα και ο χυμός πορτοκαλιού στο τραπέζι φαίνεται να έχει ενσωματωθεί στο concept.

Ζωντανό σχέδιο χρωμάτων

ιδέες σχεδιασμού βεράντας σαλόνι έπιπλα καναπές τραπεζάκι σαλονιού λουλούδια φρούτα

Ποιος θα πίστευε ότι αυτή η βεράντα είχε ακόμα μια περιοχή στην άλλη πλευρά; Έχει απόλυτη αντίθεση με αυτήν που εμφανίστηκε προηγουμένως. Αποδεικνύεται ότι οι λεπτομέρειες που εμφανίστηκαν προηγουμένως είναι τυπωμένες σε σουπλά με πολυθρόνες. Χαρακτηρίζονται από τη φιλιγκράν μεταλλική τους εμφάνιση.

Εξωτερική τραπεζαρία – απολαύστε τον ωραίο καιρό!

ιδέες σχεδιασμού βεράντας σαλόνι έπιπλα χαλάρωση σχεδιασμός γωνία

Τώρα ερχόμαστε στην επόμενη ρύθμιση. Εδώ έχετε μια αστική ατμόσφαιρα που μπορεί να προσδιοριστεί με σαφήνεια. Η περιοχή με τα φυτά μοιάζει με μια μετάβαση από το σπίτι στην εξωτερική περιοχή. Τα λουλούδια ήταν πραγματικά προσαρτημένα στα παράθυρα εδώ. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το πόσο ζωντανό και πλούσιο φαίνεται το πράσινο.

ιδέες σχεδιασμού βεράντας ξύλινα έπιπλα τραπεζοκαθίσματα σε γλάστρες φυτά παράθυρο

Η επόμενη εικόνα ανήκει επίσης στην ίδια ατμόσφαιρα. Εδώ η πράσινη γωνία ήταν εξοπλισμένη μόνο χάρη σε ένα μικρό τραπεζάκι σε vintage στιλ. Επιπλέον, τονίστηκε από την τέχνη πάνω και κάτω από αυτήν. Εδώ βλέπουμε το γεμάτο λουλούδια στηθαίο από έξω. Οι γλάστρες είναι ασφαλισμένες έτσι ώστε να μην θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων που περπατούν κάτω από αυτές. Με τον τρόπο που βασίζεται περισσότερο στο πλούσιο πράσινο και λιγότερο στα λουλούδια, φαίνονται σαν προέκταση του πράσινου στο δρόμο.

Μην ξεχνάτε τα διακοσμητικά στοιχεία!

ιδέες σχεδιασμού βεράντας ξύλινα έπιπλα ξύλινες τραπεζοκαρέκλες γλάστρες φυτά διακόσμηση τοίχου

Υπάρχει πάντα χώρος για μερικά φυτά σε γλάστρες

ιδέες σχεδιασμού ταράτσας φυτά σε γλάστρες περβάζι παραθύρου φυτά μπαλκονιού

Μετά φτάνουμε στο τρίτο και τελευταίο δωμάτιο του σήμερα. Εδώ έχετε μια μεγάλη αλλά σχετικά στενή βεράντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φαίνεται ότι έχουν επιλέξει κρεμαστά φυτά εδώ. Αντιστοιχούν με τα φιλιγκράν κιγκλιδώματα καθώς και με άλλα στοιχεία: τα λεπτά πόδια της καρέκλας, το τραπεζάκι του καφέ κομμένο από ξύλο. Η κούνια στην οποία βρίσκονται τα παιδιά είναι σαν μια προέκταση της έννοιας του φυτού.

Κρεμαστά φυτά στο μικρό μπαλκόνι

ιδέες σχεδιασμού βεράντας φυτά σε γλάστρες κρεμαστά φυτά μπαλκόνια φυτά μπαλκόνι έπιπλα

… και κρεμαστές καρέκλες καλάθι επίσης

ιδέες σχεδιασμού ταράτσας κρεμαστά φυτά μπαλκόνια φυτά μπαλκόνι έπιπλα κρεμαστά καρέκλα καλαθιού