μοντέρνα αρχιτεκτονική ελκυστικό φως

Μοντέρνα αρχιτεκτονική και ελκυστικός μοντέρνος φωτισμός

ο μοντέρνα αρχιτεκτονική, και πιο συγκεκριμένα τα αρχιτεκτονικά έργα που κόβουν την ανάσα θα μπορούσαν να χάσουν τη γοητεία τους όταν μπουν στο σκοτάδι. Όλα γίνονται μια άμορφη σιλουέτα της οποίας ο ιδιαίτερος χαρακτήρας δεν μπορεί να αναγνωριστεί σωστά. Φυσικά δεν το θέλουμε, αυτό είναι αλήθεια?

Έγχρωμος φωτισμός

Τα αρχιτεκτονικά έργα φωτίζουν ελκυστικά στο χρώμα

Με τα επιτεύγματα του σύγχρονου φωτισμού και την αυξανόμενη εκτίμηση των πολιτιστικών μνημείων, έχουν εφευρεθεί πολλές νέες λύσεις για φωτισμό ιστορικών κτιρίων. Απολαύστε μαζί μας μερικές από τις καλύτερες νυχτερινές εικόνες αντικειμένων τέχνης και αρχιτεκτονικής και μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα από αυτά.

Δείτε την όμορφη σκιά?

σύγχρονες μέθοδοι φωτισμού κτιρίων

Αρκετά καλά φωτισμένο κτίριο

σύγχρονη αρχιτεκτονική σύγχρονες μέθοδοι φωτισμού

Εκτός από τον άφθονο φωτισμό του δρόμου, πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στο φωτισμό των λεπτομερειών. Ο φωτισμός μπορεί να ενσωματωθεί έτσι ώστε να μην αλλοιώνει τη δομή του κτιρίου. Αλλά μπορείτε επίσης να φέρετε φώτα, τα οποία με τον γενναιόδωρο σχεδιασμό τους αρωματίζουν ακόμη περισσότερο τις προσόψεις των κτιρίων. Σε αυτή την περίπτωση, για αισθητικούς λόγους, θα πρέπει να ταιριάζουν και με τις λάμπες του δρόμου. Αυτή η λύση είναι ιδιαίτερα κατάλληλη όταν ένα κτίριο βρίσκεται σε μια πλατεία ή στη γωνία ανάμεσα σε έναν ή περισσότερους δρόμους.

Φώτα παντού

μοντέρνα αρχιτεκτονική ελκυστικός αρχιτεκτονικός φωτισμός

Ο φωτισμός ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικών κτιρίων, για παράδειγμα στο τέλος μεγάλων περιπάτων, είναι κάπως διαφορετικός. Τα υπέροχα φώτα συχνά πλαισιώνουν το μονοπάτι που οδηγεί στην είσοδο.

Αυτά συνήθως ξεκινούν μερικές εκατοντάδες μέτρα μπροστά από το κτίριο. Στην ίδια την πρόσοψη υπάρχουν άλλοι λαμπτήρες που κάνουν ολόκληρο το κτίριο να φαίνεται σαν να είναι ένα φόρεμα φωτός

μοντέρνα αρχιτεκτονική φωτισμός οδικού φωτισμού

Στην Ευρώπη, ρωμανικά και γοτθικά κτίρια, όπως μικρές εκκλησίες ή πύλες είναι συχνά γνωστά λόγω του μυστικιστικού τους χαρακτήρα. Αυτό συχνά επιτυγχάνεται με τη χρήση φώτων στο έδαφος.

Αυτά φωτίζουν τη βάση ιδιαίτερα έντονα και το κτίριο γίνεται πιο σκοτεινό προς την κορυφή

μοντέρνα αρχιτεκτονική κτίριο φωτισμός κάστρου

Έτσι αναδεικνύετε το κτίριο διατηρώντας τον τυπικό σεβασμό για το φυσικό του χάρισμα

μοντέρνα αρχιτεκτονική μοντέρνος φωτισμός

Η συνειδητά οικονομική χρήση ενέργειας και φωτός γίνεται επίσης όλο και πιο σημαντική σε αυτόν τον τομέα. Αυτό είναι απαραίτητο, ειδικά για μοντέρνα κτίρια. Οι προϋποθέσεις για την αποδοτικότητα από αυτή την άποψη έχουν ήδη δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του ίδιου του κτιρίου.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι τα σύγχρονα πολυώροφα κτίρια, στα οποία ο εσωτερικός φωτισμός βοηθά επίσης στη φωτεινότητα της πρόσοψης

κτίριο ουρανοξύστη μπλε φως

Τη νύχτα το κτίριο φαίνεται κίτρινο * Archzine.net

σύγχρονες μέθοδοι φωτισμού αρχιτεκτονικού κτιρίου

Φωτισμός με τη μορφή λαμπτήρων

αρχιτεκτονικά κτίρια φωτίζουν σύγχρονες μεθόδους