κατασκευή με σχέδιο σχεδιασμού παλετών

Επαναχρησιμοποίηση ξύλινων παλετών

Μήπως ασχολείστε με ανακυκλωμένα και επαναχρησιμοποιημένα υλικά, ίσως θα το κάνατε Κτίριο με παλέτες ενδιαφέρομαι για. Αυτό είναι πολύ δημοφιλές αυτή τη στιγμή και χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς, από ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης έως εναλλακτικούς χώρους για άστεγους.

Απαραίτητα υλικά: Πίνακες ευρώ, σανίδες από κόντρα πλακέ, σφυρί, βίδες και μπουλόνια 10 εκ., Τρυπάνι, πριόνι χειρός, προκατασκευασμένη πόρτα και παράθυρο.

Οδηγίες:

Συντάξτε ένα σχέδιο της δομής του κτιρίου. Μετρήστε τις παλέτες πριν σχεδιάσετε τη δομή. Ευθυγραμμίστε το σχέδιό σας σύμφωνα με τις διαστάσεις της παλέτας, ώστε να τις κόψετε όσο το δυνατόν λιγότερο, βεβαιωθείτε ότι οι διαστάσεις της πόρτας και του παραθύρου αντιστοιχούν στο σχέδιο κατασκευής σας.

Τραβήξτε μερικές από τις παλέτες. Καρφώστε 2 × 4 στα ανοιχτά άκρα κάθε παλέτας, έτσι ώστε να σχηματίσετε ένα στιβαρό πλαίσιο.

Φτιάξτε το πάτωμα της δομής σας. Συνδέστε τις παλέτες στις σανίδες από κόντρα πλακέ για να πάρετε το μέγεθος του δαπέδου που θέλετε. Τοποθετήστε δύο σανίδες μαζί και έναν τρίτο πίνακα κατά μήκος. Κατά το σχεδιασμό του δαπέδου μην το αγνοήσετε, είναι καλύτερο να κόψετε τις σανίδες από κόντρα πλακέ και όχι τις παλέτες. Για ένα συμπαγές δάπεδο, συνδέστε περισσότερες ξύλινες σανίδες στο κάτω μέρος της παλέτας.

Κτίριο με παλέτες

κατασκευή με εικονογράφηση παλετών

Στοιβάξτε τις παλέτες για να φτιάξετε τους τοίχους. Εάν είναι απαραίτητο, κόψτε τις παλέτες με το πριόνι. Οι παλέτες πρέπει να βιδώνονται μεταξύ τους. Καλύτερα να επιλέξετε ελαφριές παλέτες για αυτό το σκοπό. Μια κεκλιμένη οροφή θα αφήσει το νερό να αποστραγγιστεί.

Φτιάξτε τις πόρτες και τα παράθυρά σας. Εάν σχεδιάσατε τη δομή με ενσωματωμένες τις πόρτες και τα παράθυρα, θα αποφύγετε πολλά προβλήματα. Αλλά αν δεν το είχατε σκοπό, κόψτε τα με το πριόνι.

Τώρα συναρμολογήστε την οροφή. Καρφώστε τις παλέτες ανάμεσα στους τοίχους. Δημιουργήστε ένα σταθερό στήριγμα οροφής και οροφής. Θα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τα άλλα εξαρτήματα.

Στρώστε τους τοίχους και τοποθετήστε τις πόρτες και τα παράθυρα. Χρειάζεστε ακόμα ένα αδιάβροχο ξύλινο εξωτερικό με στεγανωτικό.

Εμφανίζεται σχεδόν – μέγεθος και διαστάσεις

κατασκευή σχεδίου παλέτας σχέδιο εικονικό

 Σχέδιο σχεδίασης

κατασκευάζονται με παλέτες ανακυκλωμένες

Σχεδιασμός φωτισμού

κατασκευή με παράθυρα φωτισμού παλετών

Διαφορετικές υφές ξύλου

κατασκευή με υφές παλέτας

Εξοπλισμένο με πόρτες και παράθυρα

κατασκευάστε παλέτες φιλικές προς το περιβάλλον

  κατασκευή με σανίδες παλετών

Μεγάλο υπόστεγο κήπου από παλέτες

χτίστε υπόστεγο κήπου παλετών  κατασκευή με σχέδιο παλέτας

κατασκευή με παλέτες στο εσωτερικό

  Συμπαγές, χρήσιμο υπόστεγο κήπου

χτίστε γρασίδι σκιές καλοκαιρινές παλέτες diy

  Οδηγίες σε εικόνες – χώρος αποθήκευσης καυσόξυλων

κτίριο με παλέτες ευρώ παλέτες

  Ρουστίκ, στιβαρή δομήκατασκευάστε στέγαστρο στέγασης παλετών

Βαμμένο σε μπλε χρώμα    χτίστε γυάλινες παλέτες τοίχου βαμμένες μπλε