Έπιπλα και ιδέες διακόσμησης τροχοί από ξύλο καρέκλες γραφείου

Σήμερα θα σας δείξουμε δέκα κομψές και πολύ προσιτές ιδέες για τις εγκαταστάσεις σας

Φτάσαμε στο νέο έτος! Κοιτάζετε γύρω από το σπίτι και σκέφτεστε τι νέο υπάρχει και τι θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα! Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, ο προϋπολογισμός σας θα είναι επίσης πιο περιορισμένος. Αυτό οφείλεται φυσικά σε όλα τα διάφορα πρόσθετα κόστη που έγιναν εκείνη την εποχή.

Πώς βγαίνετε από αυτήν την κατάσταση; Πώς καταφέρνετε να δημιουργείτε νέες και όμορφες μετατροπές, ενώ μένετε προσιτές.

Επικεντρωθείτε σε φτηνές ιδέες και ο Ιανουάριος είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτές. Υπάρχουν τόσες πολλές φτηνές προσφορές εκεί έξω, ο σκοπός των οποίων είναι να βγάλουν τους αγοραστές από τον μεταγενέστερο λήθαργο!

 προσιτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης

Θα ξεκινήσω με ένα από τα πολύ προσωπικά μου highlights για το 2014. Κοίταξα τον ιστότοπο CB2 και βρήκα αυτό το αντικείμενο! Τόσο κομψό, τόσο προσιτό και ένας πολύ καλός τρόπος για να αρωματίσετε το σπίτι!

Αυτή τη στιγμή έχετε περισσότερα από 500 κομμάτια αυτού του τύπου!

Νομίζω ότι αυτό το τραπέζι aqua go-cart είναι ιδιαίτερα όμορφο. Αυτό είναι ένα υπέροχο κομμάτι για ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους το νέο έτος.

Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι κατασκευαστές που προσφέρουν φιλικά προς το περιβάλλον και οικονομικά κομμάτια. Αυτό θα ήταν το Crate & Βαρέλι, για παράδειγμα.

Το Pilsen Graphite 52 ″ Media Console Table είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά προϊόντα τους αυτή τη στιγμή!

Έπιπλα και ιδέες διακόσμησης λεία ράφια τραπέζι τηλεόρασης

Ο σχεδιαστής ονομάζεται Mark Daniel και το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι. Η έξυπνη χρήση των υλικών έχει επίσης καταστήσει δυνατή μια πολύ προσιτή τιμή.

Θέλετε να δείτε περισσότερα προϊόντα προς πώληση;?

Έπιπλα και διακόσμηση ιδέες μοντέρνο κομοδίνο ενδιαφέρουσα

 Εδώ είναι ένα υπέροχο μπλε κομμάτι του μοντέρνου στιλ του μέσου αιώνα. Είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε πολύ μειωμένη τιμή. Το χρώμα από μόνο του το καθιστά ακαταμάχητο, συν τα λεπτά πόδια και τα χάλκινα κουμπιά.

Χαλιά σε λογικές τιμές

Ιδέες επίπλων και διακόσμησης βιολογικό μαλλί χαλιού

Άχνετε για νέο χαλί; Προσωπικά, αφού μετακόμισα αυτό το καλοκαίρι, είμαι ικανοποιημένος με τα παλιά χαλιά, τα οποία δεν ταιριάζουν πραγματικά με το νέο μου δωμάτιο! Το 2014 πρέπει να ζωντανέψω τα πράγματα και να επιλέξω κάτι που πραγματικά μου ταιριάζει. Αυτό το χαλί Chempi Aqua από το CB2 είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό ανακατασκευασμένο χρώμα και διαθέτει αποχρώσεις του νερού και του πράσινου. Ο σχεδιασμός παραμένει ζωντανός χωρίς κατά κάποιο τρόπο να κυριαρχεί πολύ στο δωμάτιο.

Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να προσθέσω μια πινελιά χρώματος σε έναν μοντέρνο χώρο.

Σας αρέσει η αφηρημένη τέχνη?

Ιδέες επίπλων και διακόσμησης ombre μάλλινο χαλί

Τότε θα σας αρέσει πολύ αυτό το κομμάτι από το West Elm. Αυτή τη στιγμή προωθείται και το χαλί μπορεί να αγοραστεί σε δύο χρώματα. Θα ζεστάνουν το δωμάτιο σε ζεστές αποχρώσεις του μωβ.

Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα χαλί όπως αυτό στην επόμενη εικόνα

Έπιπλα και ιδέες διακόσμησης μοτίβο πλακιδίων μοκέτα αφηρημένη τέχνη γεωμετρική

Ο γεωμετρικός σχεδιασμός δημιουργήθηκε στο χέρι από έναν καλλιτέχνη στην Τζαϊπούρ. Δεν θα το βρείτε πανέμορφο και απίστευτα ενημερωμένο?

Φτηνές ιδέες διακόσμησης

Ιδέες διακόσμησης επίπλων μαρμάρινο μοτίβο κάλυμμα μαξιλαριού μετάξι

Τώρα ας στραφούμε στα μικρά κομμάτια που κάνουν τη διακόσμησή σας προσωπική και μοναδική. Εννοώ τα μαξιλάρια ρίψης εδώ! Πριν από πολύ καιρό είχα το μάτι μου σε αυτά τα διακοσμητικά μαξιλάρια West Elm.

Έχουμε να κάνουμε με εκτύπωση οθόνης εδώ και το υλικό είναι καθαρό μετάξι

Ιδέες διακόσμησης επίπλων μοντέρνο γεωμετρικό μαξιλάρι χρυσό τρίγωνο

 Ο σχεδιασμός ενσωματώνει τη μοντέρνα κομψότητα μέσω των μοτίβων που ταιριάζουν με τη δομή των ορυκτών.

Πώς σας αρέσει αυτό το μαξιλάρι Tryst 16 από το CB2;! Αυτή είναι μια νέα έκδοση, η οποία είναι τουλάχιστον διαθέσιμη σε πολύ προσιτή τιμή. Τα τρίγωνα τυπώθηκαν σε φυσικά υφάσματα. Μπορείτε να αγοράσετε τα μαξιλάρια μαζί με τη μετακόμιση σε μεγάλη τιμή.

Ας μην ξεχνάμε ούτε τη δύναμη των μεγάλων κρεμαστών φώτων

Ιδέες επίπλων και διακόσμησης κρεμαστές λάμπες λευκές

 Τίποτα δεν τραβάει το μάτι προς τα πάνω τόσο έντονα όσο ένα τόσο όμορφα σχεδιασμένο κομμάτι. Το κρεμαστό φωτιστικό Silvia Bell μπορεί πλέον να αγοραστεί σε μειωμένη τιμή.

Παρακάτω βλέπουμε το Cold Stripes Vase (κάτω, αριστερά) και το Xystum Color Block Vase (κάτω, δεξιά), και τα δύο διαθέσιμα από το CB2

Έπιπλα και διακόσμηση ιδέες βάζα ρίγες έντονα μοντέρνα

Τώρα τελειώνουμε με ένα δίδυμο χρωματιστών βάζων που έχουν τη δύναμη να μετατρέψουν μια βαρετή περιοχή σε μια ζωντανή περιοχή προβολής. Και τα δύο κομμάτια δημιουργήθηκαν στο χέρι από Πορτογάλους καλλιτέχνες.

Παρατηρήσατε κάτι στις τελευταίες αναρτήσεις; Αν ναι, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι! Αν όχι, τότε θα μπορούσαμε τουλάχιστον να σας παρακινήσουμε να βρείτε τα δικά σας αγαπημένα κομμάτια σε χαμηλή τιμή τον Ιανουάριο!