σχεδιαστής τραπεζιού ξύλινο γυαλί υπέροχο σχέδιο

Τραπέζι σχεδιαστών από γυαλί και ξύλο

Σήμερα σας θέλουμε ένα Τραπέζι σχεδιαστών παρόν, το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι πραγματικά φοβερό.

Τόσο απλό και μαγευτικά όμορφο. Ειδικά αν έχετε ένα σπίτι που έχει καλή θέα και σύνδεση με τη φύση, σίγουρα θα ερωτευόσασταν και αυτό το έργο.

Είναι το τραπέζι του σχεδιαστή Christopher Duffy London. Δείχνει ένα σχέδιο πολλαπλών επιπέδων και μιμείται το μπλε βάθος του ωκεανού. Και τα δύο υλικά, γυαλί και ξύλο, διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που αποδεικνύουν τη μοναδικότητά τους.

Υπέροχος σχεδιασμός τραπεζιού

σχεδιαστής τραπεζιού ξύλινο γυαλί μπλε

Σχεδιασμός τραπεζιού

σχεδιαστής τραπεζιού ξύλινο γυαλί μπλε

Το ποτήρι έχει κοπεί ή χυθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει πραγματικά με μια λεπτομέρεια του ωκεανού. Είναι στην πραγματικότητα μια σειρά τέτοιων έργων και είναι όλα μοναδικά, αλλά εξίσου εκπληκτικά όμορφα στη φύση τους.

Όπως και πολλές άλλες ιδέες, έτσι και αυτή προέκυψε τυχαία. Ο Ντάφι παρατήρησε τα στρώματα γυαλιού σε έναν τοπικό κατασκευαστή. Παρατήρησε ότι το υλικό έγινε πιο σκούρο όταν τοποθετήθηκαν πολλά στρώματα το ένα πάνω στο άλλο. Μετά ήρθε η σχέση με το βάθος της θάλασσας με την έννοια του. Η επιθυμία να χρησιμοποιήσει το ίδιο υλικό στα έπιπλά του για να αναπαραστήσει την ομορφιά του ωκεανού δεν μπορούσε πλέον να σταματήσει σε αυτόν.

Θέα από ψηλά

σχεδιαστής τραπέζι ξύλινο γυαλί μπλε θέα από ψηλά

Τραπέζι σχεδιαστών από τον Duffy

σχεδιαστής τραπεζιού ξύλινο γυαλί μπλε

Ο Duffy και η ομάδα του εργάστηκαν για το σχεδιασμό του τραπεζιού για πολλά χρόνια. Κάποιος έχει πειραματιστεί με διαφορετικά τρισδιάστατα μοντέλα. Στο τέλος, η συλλογή αποτελείται από 25 κομμάτια.

Η τιμή του τραπεζιού είναι ιδιαίτερα υψηλή. Αλλά μπορεί κανείς να το καταλάβει σε αυτή την περίπτωση, επειδή δεν είναι απλώς ένα τραπέζι, αλλά πραγματικά ένα έργο τέχνης.

Μοναδικός

σχεδιαστής τραπέζι ξύλινο σχέδιο γυαλιού

Στυλ και τάξη

σχεδιαστής τραπεζιού ξύλινο γυαλί μπλε

Αυτός ο πίνακας αντιπροσωπεύει την τάση να μιμείται τη φύση στο premium design. Γιατί μόνο τότε τα πράγματα θα είναι τόσο έξυπνα απλά όσο σε αυτήν την περίπτωση εδώ. Τα χρώματα, καθώς και τα υλικά υψηλής ποιότητας, επιτρέπουν σε ένα τέτοιο έργο να ταιριάζει σχεδόν απρόσκοπτα σε κάθε πολυτελή ατμόσφαιρα.

Είναι πραγματικά δύσκολο να μην ζηλεύεις τους ιδιοκτήτες …